نوشته اصلی توسط
hamed65
سلام،
البته حدس می زنم که شما فعلاً با هم دوست هستید و تازه ایشون تصمیم بر این دارند که بیایند خواستگاری، درست است؟ بله درسته [/color]
پدر مادرتون با خبر هستند؟ با این ازدواج راضی هستند؟ پدر و مادرم خیر ولی برادرم در جریان هست.
در مورد سوالی که پرسیدید، باید بگویم که این می تواند یک سرنخ باشد.
این جمله های خودتون رو بخوانید:
- مشکلم اینه که از نظر اون هر نوع رابطه با جنس مذکر حتی حرف زدن اشکال داره !
- چند روز پیش به من گفت که اگه بدونم حتی از طریق اینترنت هم با کسی (مذکر) حرف زده باشی ازت بیزار میشم.
- طبق اصول خودم رابطه با جنس مذکر در یک چارچوب خاص اشکالی نداره ولی دیدم از نظر ایشون اصلا اینطور نیست
پس اینجا شما 2 دیدگاه متفاوت دارید. خیلی مهم است که در جلسات خواستگاری و در مراحل آشنایی راجع به این مسئله صحبت بشود. از دید شما رابطه با جنس مخالف تا یک حد و حدودی اشکال ندارد، ولی او حتی نمی خواهد شما با جنس مخالف صحبت کنید. این مسئله ای نیست که بخواهید نادیده بگیرید! باید راجع به این مسئله کاملاً واضح صحبت بشود و ببینید که به توافق می رسید یا خیر. ببینید کلا یک کم بدبین هست . یعنی نمیدونم چطوری بگم . میتونه با بعضی چیزا کنار بیاد و کلا به اون اندازه ای که نشون میده بدین نیست .
باید مطمئن شوید که او فردی بیش از حد حساس و بدبین نباشد که بخواهد در آیند شما رو دائماً کنترل کند و هیچ اجازه ای به شما ندهد. باید ببینید او رابطه شما رو با جنس مخالف تا چه حد محدود خواهد کرد. آیا دیگر با فامیل های مذکرتون هم نباید حرف بزنید؟ آیا اصلاً او اجازه می دهد شما در آینده در جامعه حضور داشته باشید؟
و سوالهایی از این قبیل که باید قبل از ازدواج حتماً جوابی برایشون پیدا کنید.
نه دیگه اینطوری نیست که حتی با فامیل هم نتونم صحبت کنم. ولی مشکل من الان عذاب وجدانی هست که دارم و میخوام واسه مشکلی که بیان کردم راه حلی پیدا بشه با کمک شما دوستان.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)