به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مرداد 91 [ 16:28]
    سطح
    21
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

بد اخلاقی شوهرم

سلام من یک سال پیش با پسری که عشقم بود عقد کردم و دوهفته است که عروسی کردیم. شوهرم بداخلاقه. مثلا با بداخلاقی می گه اینا بده به من یا این کارا بکن یا این کارا نکن.تنها وقتی دست از بداخلاقی برمی داره که ببینه من نارحت شدم وچیزی نمی گم یا گریه می کنم (چون من خیلی زود گریم می گیره) به نظر شما چی کار باید بکنم. راستی اینا هم بگم که اون یکم فکرش قدیمی می گه هر چی که من می گم باید باشه درصورتی که به نظر من ما باید با هم مشورت کنیم و اون می تونه تصمیم گیرنده نهایی باشه نه اینکه هر چی اون گفت. ضمنا اون خیلی هم کم حرفه مثلا درباره روزمره ، دوستاش و نظرش و ... صحبت نمی کنه و کلا خیلی کم حرفه و من دوست دارم با هم صحبت کنیم و نظرات اونا در مورد موضوعات مختلف بدونم و برام از کارش تعریف کنه یا در مورد زندگیمون با هم صحبت کنیم ولی اون اصلا علاقه به صحبت نداره اینم یکی از مشکلات منه. ولی خیلی هم دوسش دارما شایدم یه مقدار وابسته ام بهش.خیل خوشحال می شم اگه راهنماییم کنید.

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array

RE: بد اخلاقی شوهرم

سلام خواهرم ( چقدر نام كاربري شما تلفظ و نوشتنش اول يك پست، سخته.... )
    همه اين اتفاقا تو اين دو هفته افتاده عروس خانوم!؟‌
    بيشتر بگو ببينيم چي سر اين عروس اومده؟؟ چند سالتونه؟ شوهرت چند سالشه؟ اصلا چه خبر؟ ماه عسل كجا بوديد؟
    مشكلاتي كه مطرح كرديد مشكلات عجيب و غريبي نيست و همه به اميد خدا و ياري شما حل خواهد شد...
    شما بايد جرات مندانه تر برخورد كنيد
    پيشنهاد مستقيم من اينه كه بدون هيچ مشكلي به مشاور مراجعه كنيد... ديديد خانمهايي كه باردارند زير نظر پزشك متخصص هستند... زندگي شما هم تازه به دنيا اومده، زير نظر يك متخصص باشيد حتما!
    - چرا انتخابش كرديد؟ چي داشت كه خوشتون اومد؟
    - چر افكر مي كنيد بهش وابسته ايد؟
    - الان فقط مساله شما همين هايي است كه گفتيد؟؟

3. 3 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

sci (چهارشنبه 12 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

سلام اول اینکه خیلی خوشحالم کردین جواب دادین من تازه اومدم و شما اولین نفری هستین که جواب منا دادین متشکرم. راستی اسم شما هم سخته ها. من متولد 64 هستم اونم تقریبا همسن منه ماه عسلم جایی نرفتیم چون اون زیاد اهل مسافرت نیست و گفت بعدا می ریم فعلا مرخصی ندارم منم زیاد اصرار نکردم و توی این یه سال عقد اینا رو فهمیدم نه یه باره خلاصه اینکه بی صبرانه متنظر راهنمایی شما دوستان هستم

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 12 خرداد 04 [ 22:57]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,130 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

سلام
    به تالار همدردی خوش اومدی
    توی این محیط مجازی جا برای دردو دل کردن هست
    می تونی بگی و خودت رو سبک کنی ... دوستان هم می آیند و همدردی می کنند
    منتها با درد و دل کردن و صرف حرف بی عمل دردی درمان نمیشه
    اینجوری که نوشتی به نظر میاد لحن کلام شوهرت به گونه ای هست که تو را می رنجاند تا جایی که به گریه میفتی
    در ضمن با دنیای مردها هم آشنایی نداری ، با خصوصیاتشون و روحیات و اخلاقشون

(همین گریه کردن شما ، اگر بر همین منوال که گفتی -زود گریه ات می گیره- نمی دونی چقدر برای یک مرد سخت هست)

مطالعه ات رو توی مهارت های کلامی و ارتباطی بین همسران بیشتر کن
    سعی کن زودرنجی و حساس بودنت رو بذاری کنار

شما الان تقریبا 26 سال داری و متاهل بنابراین بزرگ شدی
    و خودت مسئولیت یک زن رو در زندگی پذیرفته ای بنابراین می بایست کم کم از اون دنیای قبلی که بودی ، از اون دختر خونه بابا بودن فاصله بگیری و نقش جدیدت رو بپذیری
    و یه توصیه دوستانه
    مهربونی مردها فقط توی این نیست که قربون صدقه زنهاشون برن و شارژ عاطفی بدن و عصبانیت و بداخلاقیشون هم با دستور دادن و امر و نهی کردن ثابت نمیشه

مرد از زنش یه تکیگاه عاطفی می خواد یه شادی سرزنده می خواد ، هرچقدر شما عاطفی تر و شادتر و پر انرژی تر عمل کنی اون نیز بیشتر واکنش های مثبت نشون میده

وقتی از لحن کلامش ناراحت می شی ، همون لحظه به روی خودت نیار .. به حرفش در اون لحظه گوش کن و بهش احترام بگذار ... بعد وقتی با همسرت در لحظات شاد و با نشاط هستی خیلی ظریف ، دلخوری ات رو از لحن و نحوه کلامش بگو و مستقیما خودش رو نبر زیر سئوال یعنی نگو
    تو همیشه به من دستور میدی و من بدم میاد
    بلکه بهتر هست مثلا این نکات رو در نظر داشته باشی
    عزیزم من خیلی دوست دارم ... هرکاری هم که انجام می دهم با عشق و علاقه و به خاطر زندگیمون هست ... گاهی اوقات که شما امرانه چیزی رو ازم می خواهی ناخودآگاه یه حسی توی وجدم میشینه که انگار خیلی ازت دورم ، انگار داری به من دستور می دی .. و این حس منو ناراحت می کنه
    همین و بعدش دیگه ادامه نده ...
    شاید همسرت بخواد حرفی بزنه و یا دلیل بیاره و یا بگه تو الکی این حس رو داری .. شما بهت برنخوره ، اخم نکن ، ناراحت نشو ، بغض نکن .. بلکه با لبخند بهش بگو اره عزیزم منم که گفتم تو رو خیلی دوست دارم ، مشکل این حس هست که در من ایجاد میشه ، تو هم که همه زندگی من هستی و منم واسه همین به تو گفتم که این مشکل رو برطرف کنی

زندگی رو سخت نگیر ... راه درازی در پیش داری
    موفق باشی و سرزنده

6. 10 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

بالهای صداقت (پنجشنبه 13 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

سلام بالهای صداقت عزیر ممنونم که به سوال من جواب دادین من منظورم این نبود که تنها به خاطر امر و نهی کردنشه که می گم بداخلاق بلکه اون با یه لحن تند دستور میده و کلا هم بداخلاق و کم حرفه البته مثلا ازش با مهربانی می پرسم که امروز چطور بود چیزی نمی گه و حواسش به تلویزیون یا به کار دیگه ای سرگرم میشه و چند بار که می پرسم شاید با یه ابرو جوابما بده درضمن اون از بعضی از دخترا می بینم که خوشش میاد و با اونا خیلی خوب و خوش اخلاق میشه و دیگه کم حرفی هم فراموش می شه( مثلا یکیش خواهرمه یکیش هم یکی از فامیلای خودشونه این موضوع اوایل برای من خیلی دردناک بود که با اونا بیشتر گرم می گیره مثلا اگه خوابه بلند می شه و باهاشون صحبت می کنه ولی الان عادت کردم و گاهی هم خودما قانع می کنم مثلا می گم روزهای اولی هم که با من آشنا شده بود همین طوری بود خوب الان ما دیگه مدت زیادی باهمیم و اون دختر مثلا خواهرم رو هقته ای یکی دو ساعت میبینه و شاید اگه من هم به جای خواهرم بودم الان بیشتر تحویل می گرفت) خواهش می کنم بگین علت چیه درست فکر می کنم یا نه اگه اشتباه از اونه من چی کار کنم

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

عزیزم

اینکه از کارهای روزمرش صحبت نمی کنه چون کل روز داشته با اونا سرو کله میزده و جالا که اومده خونه دلش میخواد از اون دنیا بیاد بیرون و وارد دنیای ظریف شما بشه. سعی کن در این مواقع صحبتهات بیشتر جنبه خبری داشته باشن تا سوالی یا درخواستی . مثلا پرسیدن اینکه امروز چه خبر بود سر کارت یک سوال پرسشی است که یک مرد رو دوباره میبره سر کارش و اون اینو دوست نداره و براش جالب نیست. به جاش شما از روز خودت نعریف کن و یا در مورد علائق همسرت ( مدل ماشینها، ورزش و ...) مطالعه کن و در اون مورد ها صحبت کن. بعد میبینی اونم شروع میکنه به حرف زدن.

یا اینکه همسرت با دیگران گرم میگیره خوب چون اونا رو کمتر میبینه. پس سعی کن بعضی وقتها خیلی در دسترسش نباشی و اونو تشنه خودت بکنی. مثلا خودتو اراسته کن اما برو تو اشپزخونه و خودتو مشغول کن. کلا باید بتونی به نوعی تنوع، تازگی و ارامش رو در خونه همزمان مدیریت کنی تا همسرت جذب شما و خونه بشه. برای اینکارم بهتره بیشتر مطالعه کنی.

موفق باشی.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

9. 2 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (جمعه 04 شهریور 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 فروردین 91 [ 15:10]
    سطح
    37
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,831

تشکرشده 1,872 در 398 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
    عزیزم

اینکه از کارهای روزمرش صحبت نمی کنه چون کل روز داشته با اونا سرو کله میزده و جالا که اومده خونه دلش میخواد از اون دنیا بیاد بیرون و وارد دنیای ظریف شما بشه. سعی کن در این مواقع صحبتهات بیشتر جنبه خبری داشته باشن تا سوالی یا درخواستی . مثلا پرسیدن اینکه امروز چه خبر بود سر کارت یک سوال پرسشی است که یک مرد رو دوباره میبره سر کارش و اون اینو دوست نداره و براش جالب نیست. به جاش شما از روز خودت نعریف کن و یا در مورد علائق همسرت ( مدل ماشینها، ورزش و ...) مطالعه کن و در اون مورد ها صحبت کن. بعد میبینی اونم شروع میکنه به حرف زدن.

یا اینکه همسرت با دیگران گرم میگیره خوب چون اونا رو کمتر میبینه. پس سعی کن بعضی وقتها خیلی در دسترسش نباشی و اونو تشنه خودت بکنی. مثلا خودتو اراسته کن اما برو تو اشپزخونه و خودتو مشغول کن. کلا باید بتونی به نوعی تنوع، تازگی و ارامش رو در خونه همزمان مدیریت کنی تا همسرت جذب شما و خونه بشه. برای اینکارم بهتره بیشتر مطالعه کنی.

موفق باشی.

سلام:
    واقعاخیلی خوب راهنمایی کردید.من هم مشکل این خانم وداشتم.

11. کاربر روبرو از پست مفید mahi91 تشکرکرده است .

mahi91 (یکشنبه 06 شهریور 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)