سلام دوستای خوبم ،شاید این حرفایی که می زنم مسخره باشه ولی می خواهم یه سوال بپرسم که شغلی مثل مصالح فروشی بده؟شخصیت آدم را کوچک می کنه؟شان اجتماعی اش پایینه ؟
تشکرشده 175 در 96 پست
سلام دوستای خوبم ،شاید این حرفایی که می زنم مسخره باشه ولی می خواهم یه سوال بپرسم که شغلی مثل مصالح فروشی بده؟شخصیت آدم را کوچک می کنه؟شان اجتماعی اش پایینه ؟
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
هیچ شغلی به خودی خود با کلاس یا بی کلاس نیست.آدم هایی که داخل اون شغل هستن وجه اون شغلو مشخص
می کنن.مشاغلی که حالت کاسبی دارن (میوه،آهن،مصالح ... ) و به سرمایه ی زیاد نیاز دارند و نیاز به تحصیلات دانشگاهی
ندارن معمولن کسایی که واردش می شن از نظر سواد سطح پایین هستن به تبع اونم کلاس اجتماعیشونم پایینه.ولی نه
اینکه هر کی تو این مشاغل بود حتمن بی کلاسه.ممکنه یه نفر مهندس عمران باشه سرمایه دارم باشه مصالح فروشی باز کنه
یا مهندس کشاورزی بره تو کار میوه.
فرهنگ 27 (دوشنبه 10 مرداد 90)
تشکرشده 175 در 96 پست
ممنون از شما که پاسخی دادید راستش من دچار تردیدم از یک سمت این مشاغل را خیلی خوب میدونم ومیگم مشاغل به ما شخصیت نمی دهن ولی جو خانواده طوری است که من را و طرزتفکرم را دچار تردید کرده خانوادم همچین مشاغلی را نمی پسندن ولی برای من مهم فهم و شعور انسان است وهمین که من با آنها متفاوت هستم باعث ترسم شده اینکه اگر همسر آیندم دارای این مشاغل باشه من میتونم بدون هیچ خجالتی از شغلش دفاع کنم یا نه ؟ این تردید من نشان از ضعف من؟چی کار باید بکنم؟
تشکرشده 1,571 در 419 پست
دوست عزيز بستگي خيلي زيادي به تحصيلات شما و تحصيلات ايشون و همينطور سطح تحصيلات و فرهنگ خانواده ها داره...
تشکرشده 358 در 196 پست
سلام عزیزم
خیلی هم شغل خوبیه درآمدشم خوبه
این شمایید که اعتماد به نفستون پایینه فکر کنم قبلا گفته بودید دارن لیسانس میگیرن
از نظر درآمدی از شما بالاترن؟
اگه دوسشون دارید تحصیلکرده هم هستند از نظر اعتقادی و فرهنگی مناسب هم هستید نگران چی هستید؟
طرز صحبت و رفتار اجتماعیشون چطوره؟
چطور آشنا شدید؟
تشکرشده 175 در 96 پست
ممنون از شما دوستانم که تاپیکم را می خوانید و نظر میدهید، همدم عزیز نه من الان دارم برای ارشد می خونم و خانوادمم همه تحصیلکرده هستن مشکل من اینکه وقتی تو جمع خانواده یا دوستانم خودم را فرض می کنم که بخواهم بگم همسرم همچین شغلی را دارن احساس خجالت می کنم می ترسم مسخرم کنن ، ایشون طرز برخوردشون خوبه وازلحاظ اعتقادی و فرهنگی تقریبا همسطحیم ، ایشون را یکی از دوستان مادرم معرفی کردن و من شناخت دقیقی ازشون ندارم ، الان با این اوصاف یعنی من اعتماد به نفسم پایینه؟باید چی کار کنم؟
تشکرشده 1,607 در 499 پست
یه سوال ازتون دارم ؟
به نظر شما یک مامور شهر داری که زباله ها رو جمع اوری میکنه شغلش بده ؟
میزان تحصیلات ایشون رو هم بگید لطفا ؟
ایا از همه لحاظ با ایشون تفاهم دارید و تنها مشکلتون شغلشه ؟
کنجکاو (جمعه 28 مرداد 90)
تشکرشده 358 در 196 پست
عزیزم اگه واقعا نگران این موضوع هستید کسی مجبورتون نکرده ازدواج کنید
خدای نکرده اگه ازدواج کنیدو بخواید مرتب بهش سرکوفت بزنید یا خجالت بکشید که شغلش چیه درست نیست
تشکرشده 88 در 44 پست
به نظر من اگه واقعا همچين طرز فكري داري وشغل اون باعث ميشه خجالت زده بشي باهاش ازدواج نكن
به نظر من زن وشوهر بايد به همديگه افتخار كنن نه اينكه باعث خجالت هم بشن
معياراتو مشخص كن ببين شغل وتحصيلات چقدر برات مهمه
دل انگيز (دوشنبه 10 مرداد 90)
تشکرشده 175 در 96 پست
ممنون از شما دوستان خوب ، دوست خوبم کنجکاو به نظر من یه مامور شهرداری که آشغال ها را جمع می کنه شغلش خیلی هم شریفه و اگر ایشون نبود محله ها به زباله دانی تبدیل میشدن ، من خودم براشون خیلی احترام قائلم ، ایشون فوق دیپلم دارن و الان دانشجوی لیسانس هستن و 2سال ونیم دیگه از درسشون مونده ، تا این حدی که با هم صحبت کردیم بله مشکلم فعلا شغلشونه چون بین دوستام که همسراشون تحصیلکرده و کارهای اداری انجام می دهن شغلشون کمی مناسب نیست وقتی فکر می کنم که بعدا پشت پدرم می خوان بگن دامادشون مصالح فروشه ناراحت میشم در حالیکه شرایط دیگه ایشون خوبه سر این کارشون دودلم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)