به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 مرداد 90 [ 07:11]
    سطح
    19
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

دودلی در انتخاب، لطفاً کمکم کنید.

سلام
    پیشاپیش از همه دوستانی که منو با راهنماییهاشون مشاوره خواهند داد تشکر می کنم.

من 25 سالمه و دارای یک موقعیت خوب از نظر تحصیلات هستم.( دانشجوی دکترا در خارج از کشور)
    از نظر مالی هم خدا رو شکر مشکلی ندارم.

برای ازدواج دو مورد به صورت جدی دارم که نمی دونم کدوم رو باید انتخاب کنم.
    مورد اول خانم دانشجوی فوق لیسانسی هست که چندین ساله می شناسم و اونم منو میشناسه و می دونم که شدیداً به من علاقه منده. طی مدتی که می شناسمش واقعاً نتونستم از نظر اخلاقی مشکلی در ایشون پیدا کنم و واقعاً از نظر صداقت و .... خیلی خوبه ، فقط دو عیب داره که اولیش اینه که از من چند ماه بزرگتره و دومیش اینه که ظاهر معمولی داره و صورتش معمولیه.

مورد دوم که البته از آشنایان است دختر خوشگل و زیبایی هست که حدوداً 20 سالشه و از یک دانشگاه بی نام و نشان فوق دیپلم داره. البته شنیدم که دختر خوبیه اما خودم باهاش برخوردی نداشتم.

الان که می خوام واسه ازدواج اقدام کنم می بینم که مورد اول خوب از نقطه نظر اخلاق و تعهد و صداقت و .. واسه من محرز هست که بهتره و مخصوصا اینکه خیلی منو دوست داره ( واقعاً به خاطر خودم و نه موقعیتم چون خودش هم موقعیت تحصیلی خوبی داره). اما این مساله سن و اینکه ظاهرش خیلی جذاب نیست آزارم میده.
    مورد دوم هم که شناخت خوبی ازش ندارم و در حال حاضر هم میدونم که احتملاً به خاطر موقعیتم از خداش باشه ولی فکر نکنم خصوصیات اخلاقیش مثل مورد اول باشه. البته فامیل ازش تعریف می کنن که دختر خوبیه.

الان واقعاً مردد هستم و نمی دونم کدوم یک واسه ازدواج واسه من بهتره. میشه دوستان نقطه نظراتشون رو با من درمیون بذارن؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 اسفند 91 [ 19:52]
    سطح
    47
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 105
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    3,495

تشکرشده 3,519 در 509 پست

Array

RE: دودلی در انتخاب، لطفاً کمکم کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط tanha123
    مورد دوم هم که شناخت خوبی ازش ندارم و در حال حاضر هم میدونم که احتملاً به خاطر موقعیتم از خداش باشه.
    دوست عزیز همین جمله کافیه برای رد این خانوم20 ساله.
    همین که فکر کنید از خداش بوده که با شما ازدواج کنه ومورد بهتر ازشما گیرش نیومده.

3. 4 کاربر از پست مفید داملا تشکرکرده اند .

داملا (یکشنبه 09 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

[quote=داملا]
    مورد دوم هم که شناخت خوبی ازش ندارم و در حال حاضر هم میدونم که احتملاً به خاطر موقعیتم از خداش باشه.
    همین که فکر کنید از خداش بوده که با شما ازدواج کنه ومورد بهتر ازشما گیرش نیومده.

با تشکر ااز پاسخ شما. ولی خوب اون مورد اول هم هم ظاهر و هم اینکه چند ماه ازم بزرگتره آزارم میده. همش بهش فکر می کنم. به نظر شما بعد از ازدواج این افکار ازم دور میشه؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 آبان 94 [ 15:10]
    سطح
    59
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 180
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط داملا

داملا جان خوب فكر كنم همه وقتي با يكي ازدواج ميكنند مورد بهتر از اون. گیرشون نيامده

تنها جان به نظر من اولا مورد دوم با شما اختلاف تحصيلي زيادي داره، ايا اين مساله برات قابل قبوله؟ اكه هست بهتره اين دختر خانم را هم بشناسي تا بيشتر و بهتر از خصوصياتش بدوني
    نفر اول را هم كه خوب ميشناسي بايد ببيني ظاهرش جقدر برات مهمه

اما كلا خيلي توصيه نميشه دو مورد را با هم بررسي كنيد،ممكنه مقايسه اينها شما را از ملاكهاي اصلي بازكنه
    بعد جرا شما خودت را بين اين دو مورد محدود كردي ممكنه بتواني موارد ديكه هم مناسب با شرايطت بيابي

6. 4 کاربر از پست مفید سید1387 تشکرکرده اند .

سید1387 (شنبه 08 مرداد 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

سلام تنها
    به همدردی خوش اومدی

ازدواج مساله مهمی است و انتخابی است که می بایست یکبار برای همیشه انجام گیرد.
    پس شما بهتر است کمی بیشتر روی خودتان و خواسته هایتان و معیارهایتان تمرکز کنید و آنها بیشتر و بهتر بشناسید.
    نه خصوصیات اخلاقی کسی را می توان تغییر دهید و نه خصوصیات ظاهری کسی را. تنها راه ممکن انتخاب نزدیکترین فرد به خواسته های ماست.
    شما خودتان باید درونتان را مورد بررسی بیشتر قرار دهید و ببینید که با دلخواه نبودن خصوصیات ظاهری می توانید سازگار شوید یا اخلاقی؛ طوری که در آینده چشمتان دنبال دیگری نباشد.
    شاید به این نتیجه برسید که از هردو مورد صرفنظر کنید. این بهتر است از اینکه با اکراه ازدواج کنید و متعاقبش با اکراه زندگی کنید.

8. 2 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (شنبه 08 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

[quote=سید1387]
    نقل قول نوشته اصلی توسط داملا

داملا جان خوب فكر كنم همه وقتي با يكي ازدواج ميكنند مورد بهتر از اون. گیرشون نيامده

تنها جان به نظر من اولا مورد دوم با شما اختلاف تحصيلي زيادي داره، ايا اين مساله برات قابل قبوله؟ اكه هست بهتره اين دختر خانم را هم بشناسي تا بيشتر و بهتر از خصوصياتش بدوني
    نفر اول را هم كه خوب ميشناسي بايد ببيني ظاهرش جقدر برات مهمه

اما كلا خيلي توصيه نميشه دو مورد را با هم بررسي كنيد،ممكنه مقايسه اينها شما را از ملاكهاي اصلي بازكنه
    بعد جرا شما خودت را بين اين دو مورد محدود كردي ممكنه بتواني موارد ديكه هم مناسب با شرايطت بيابي

چون فعلاً این دو مورد را دارم که شناخت قابل قبولی دارم. ضمناً مورد اول هم طوری نیست که ظاهرش جذاب نباشه. خیلی وقت ها حس می کنم که اتفاقا دلنشینه. ولی خوب وقتی با بقیه دختر ها مقایسه می کنم حس می کنم معمولی به حساب میاد. البته می دونم که نباید مقایسه کرد اما این مقایسه ها ناخودآگاه تو ذهنم انجام میشه
    البته بیشتر دلم بابت سن چرکینه. همش فکر می کنم چون 6 ماه ازم بزرگتره بعد چند سال افت می کنه و شکسته می شه . بار ها شده که بابت همین موضوع مصمم می شم که بهش دیگه فکر نکنم اما وقتی می بینم که دختر صادق و متواضع این دوره کم پیدا می شه و به ویزه وقتی می بینم صادقانه دوستم داره ، دلم نمیاد از ذهنم حذفش کنم.
    اصلاً این مورد دوم از وقتی نگرانی ذهنیم بابت سن بیشتر شد امو وسط و گرنه من تا مدتی فقط به همون مورد اول فکر می کردم.
    حالا به نظر شما نگرانی بابت سن بیخوده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط blue sky
    سلام تنها
    به همدردی خوش اومدی

ازدواج مساله مهمی است و انتخابی است که می بایست یکبار برای همیشه انجام گیرد.
    پس شما بهتر است کمی بیشتر روی خودتان و خواسته هایتان و معیارهایتان تمرکز کنید و آنها بیشتر و بهتر بشناسید.
    نه خصوصیات اخلاقی کسی را می توان تغییر دهید و نه خصوصیات ظاهری کسی را. تنها راه ممکن انتخاب نزدیکترین فرد به خواسته های ماست.
    شما خودتان باید درونتان را مورد بررسی بیشتر قرار دهید و ببینید که با دلخواه نبودن خصوصیات ظاهری می توانید سازگار شوید یا اخلاقی؛ طوری که در آینده چشمتان دنبال دیگری نباشد.
    شاید به این نتیجه برسید که از هردو مورد صرفنظر کنید. این بهتر است از اینکه با اکراه ازدواج کنید و متعاقبش با اکراه زندگی کنید.
    راستش هر دو واسم مهمه . دلیلی که نمی خوام مخصوصا مورد اول رو فعلاً حذف کنم اینه که می ترسم در آینده شاید نتونم یک نفر که منو واقعاً به خاطر خودم بخواد پیدا کنم. همش احساس می کنم که اکثر دختر ها بیشتر پسر ها رو واسه موقعیتشون می خوان .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 آبان 99 [ 01:26]
    سطح
    69
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 342
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,477

تشکرشده 1,571 در 419 پست

Array

ظاهرا هيچكدوم از اين دو مورد ابده آل شما نيستند!

به فكر موارد بهتري باشيد! البته زياد هم مغرور نباش!

11. 3 کاربر از پست مفید mehrdad_m تشکرکرده اند .

mehrdad_m (شنبه 08 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 آبان 94 [ 15:10]
    سطح
    59
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 180
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

به نظر من مساله اختلاف سن بيشتر فرهنكي است ... در اين كشوري كه من الان ساكن هستم اكثر افراد با اختلاف سن كم با هم ازدواج مي كنند ... خيليهاشون تو دبيرستان هم كلاس بودند ... مشكلي هم با هم ندارند به خاطر اين موضوع
    به نظرم بيشتر ببين سن اين خانم از نظر رشد فكري، عاطفي و ... جقدر است

مساله شكسته شدن زودتر و ... هم شايد تاحدي درست باشه اما همونطور كه بلواسكاي اشاره كرد بايد ببيني بهرحال تو معيارات اين مساله كجا قرار داره

13. کاربر روبرو از پست مفید سید1387 تشکرکرده است .

سید1387 (شنبه 08 مرداد 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

راستش هر دو واسم مهمه . دلیلی که نمی خوام مخصوصا مورد اول رو فعلاً حذف کنم اینه که می ترسم در آینده شاید نتونم یک نفر که منو واقعاً به خاطر خودم بخواد پیدا کنم. همش احساس می کنم که اکثر دختر ها بیشتر پسر ها رو واسه موقعیتشون می خوان .
    من احساس می کنم شما این دوستتون رو می خواهید برای روز مبادا منتظر نگه دارید، و همزمان ببینید که آیا می توانید دختری بهتر از او پیدا کنید یا خیر! آیا این بی انصافی در حق او نیست؟!
    به خصوص گفتید که خیلی شما رو دوست دارد! پس پای احساسات وسط هست. این صحیح نیست حالا که این احساسات به وجود اومدند، شما خیلی راحت دنبال موردهای دیگر باشید.

به نظر من بنشینید فکر کنید که آیا نفر اول کسی هست که می خواهید یا نه.
    یا با او ازدواج کنید، یا اینکه او رو در جریان بگذارید که قصد ازدواج با او رو ندارید و بنده خدا رو عاشق و منتظر نگه ندارید!

بعداً سر فرصت به دنبال فرد مناسب خودتون بگردید.

15. 4 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (شنبه 08 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

راستش در مورد ظاهر ، هر چند مورد اول خیلی خوب و ایده آل نیست اما خوب قابل قبول واسه من هست. بیشتر خانواده من هستند که در زمینه ظاهر ایشون افکار منفی به من وارد می کنند. چون وقتی ایشون رو از طریق فیس بوک به خانواده نشون دادم گفتند که خوشگل نیست و حیفه ، تو موقعیت خوبی داری و می تونی خیلی خوشگل تر از این بگیری. می دونم این غرور بده اما خوب حرف های اونا روم تاثیر می ذاره ، هرچند بهشون می گم غرور خوب نیست و اینم خوبه اما قلباً تحت تاثیر حرف های اونا قرار می گیرم.

آقا حامد عزیز : راستش من نمی خوام منتظر بگذارم. چون مردد هستم نمی دونم چیکار کنم. از یه طرف دلم نمیاد یه دختر پاک و نجیب (اینو من از همه دوستاش شنیدم که تو مسایل اخلاقی واقعاً خوبه) که صادقانه دوستم داره ( فعلاً به عنوان یک همکلاسی و دوست) و می دونم که خیلی دوست داره بهش پیشنهاد ازدواج بدم رو از دست بدم. و از طرف دیگه هر وقت به مساله سن که حالا چون چند ماه ازم بزرگتره شاید بعدا مشکل پیدا کنیم و اینکه خوب بعد ازدواج نکنه اطرافیان بگن "چقد بد سلیقه بودی و حیف شد. تو بهتر از اینا رو می تونستی بگیری" فکر می کنم استرس می گیرم و تناقض این با خوبی هایی که ازش تو ذهنم دارم باعث میشه که گاهاً دچار سردرد بشم. حتی خودم به این فکر کردم که بی خیال این مورد بشم اما باز می ترسم بعدا پشیمون بشم که چقدر دختر مهربون و خوش اخلاقی رو از دست دادم.

مساله سن هم بیشتر وقتی منو آزار میده که می بینم تو دوستام اکثراً خانم ها چند سال کوچکتر هستند و همیشه وقتی بحث ازدواج و اختلاف سن میشه همه میگن زن باید چند سال کوچکتر باشه. بعد باز ناراحت میشم که خوب مورد من این شرط رو ندازه.

البته اینو هم بگم که همیشه به خودم میگم که نمیشه همه ایده آل ها رو در یک دختر جمع کرد ولی باز نمی تونم تردید رو بگذارم کنار. هر چند حس می کنم باید توکل کنم به خدا ولی باز جرئت کافی واسه قدم جلو گذاشتن رو هنوز ندارم !

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)