سلام
پیشاپیش از همه دوستانی که منو با راهنماییهاشون مشاوره خواهند داد تشکر می کنم.
من 25 سالمه و دارای یک موقعیت خوب از نظر تحصیلات هستم.( دانشجوی دکترا در خارج از کشور)
از نظر مالی هم خدا رو شکر مشکلی ندارم.
برای ازدواج دو مورد به صورت جدی دارم که نمی دونم کدوم رو باید انتخاب کنم.
مورد اول خانم دانشجوی فوق لیسانسی هست که چندین ساله می شناسم و اونم منو میشناسه و می دونم که شدیداً به من علاقه منده. طی مدتی که می شناسمش واقعاً نتونستم از نظر اخلاقی مشکلی در ایشون پیدا کنم و واقعاً از نظر صداقت و .... خیلی خوبه ، فقط دو عیب داره که اولیش اینه که از من چند ماه بزرگتره و دومیش اینه که ظاهر معمولی داره و صورتش معمولیه.
مورد دوم که البته از آشنایان است دختر خوشگل و زیبایی هست که حدوداً 20 سالشه و از یک دانشگاه بی نام و نشان فوق دیپلم داره. البته شنیدم که دختر خوبیه اما خودم باهاش برخوردی نداشتم.
الان که می خوام واسه ازدواج اقدام کنم می بینم که مورد اول خوب از نقطه نظر اخلاق و تعهد و صداقت و .. واسه من محرز هست که بهتره و مخصوصا اینکه خیلی منو دوست داره ( واقعاً به خاطر خودم و نه موقعیتم چون خودش هم موقعیت تحصیلی خوبی داره). اما این مساله سن و اینکه ظاهرش خیلی جذاب نیست آزارم میده.
مورد دوم هم که شناخت خوبی ازش ندارم و در حال حاضر هم میدونم که احتملاً به خاطر موقعیتم از خداش باشه ولی فکر نکنم خصوصیات اخلاقیش مثل مورد اول باشه. البته فامیل ازش تعریف می کنن که دختر خوبیه.
الان واقعاً مردد هستم و نمی دونم کدوم یک واسه ازدواج واسه من بهتره. میشه دوستان نقطه نظراتشون رو با من درمیون بذارن؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)