باسلام و خسته نباشيد و تبريك نيمه شعبان.خواهش ميكنم هر چقدر كه مقدوره در مورد سوالم سريع مشورت بديد كه واقعاً نياز دارم.
مشكلم اينه كه تودانشگاهى كه موقتاً كارميكنم به يه دختر علاقه پيدا كردم كه شرايطش منو تو دو راهى گذاشته.موضوع اينه كه پدر من سرهنگ نظام بود(البته الان فوت كرده) تمام اعضاى خانوادم در حد ليسانس تحصيلات دارن.وضعيت ماليمون متوسط به بالاست و خانوادم مذهبى هستن و كمى هم تجملى يا به قول مادرم باكلاس.خودم من هم ليسانس حسابدارى دارم وبه احتمال زياد تويه دانشگاه بطور قراردادى مشغول بكار بشم.خانواده دختره تو يكى از روستاهاى يه شهرستان كوچيك زندگى ميكنن.وضعيت مالى خانواده دختر ضعيفه ومادر وپدر، برادرا وداماداشون همه از قشر كارگر هستن و همه از نظر مالى ضعيف هستن.البته خانواده دختر هم مثل ما مذهبى هستن وازاين حيث مشكلى نيست.خانواده من به خاطر اين فاصله طبقاتى و اجتماعى يعنى ضعيف بودن وضع مالى و كارگر بودنشون و روستايى بودنشون شديداً مخالف اين ازدواج هستن و معتقدن با وجود تفاهم بين من ودختر الان متوجه نيستم ودر صورت اين ازدواج درآينده دچار مشكل ميشم مثلاً اينكه خجالت ميكشم با اون خانواده رفت وآمد كنم و پيش فاميل و دوستام سرشكسته ميشم.مخصوصاً وقتى تو آينده شاهد ازدواج دوستهاى صميميم با دخترهايى با شرايط خيلى بهتر ميشم عذاب ميكشم و پشيمون ميشم.البته خودشون هم خجالت ميكشن كه بگن عروسشون از چه خانواده اى هست.اينطور حرف زدن خانوادم باعث شده كه خودمم به فكر برم و حتى به علاقه خودمم شك كنم و فكر كنم كه نكنه اين علاقه گذرا باشه و واقعاً تو آينده دچار اين مشكلات بشم و پشيمون بشم.
البته تو اطرافيان دخترهاى خوب ونجيبى با شريط خانوادگى خيلى بهتر هستن كه مطمئناً اگه ازشون خاستگارى كنم نه نميشنوم فكر كنم اين موضوع به مخالفت خانوادم دامن ميزنه ولى چه كنم كه من به يه دخترفقير روستايى وساده علاقه پيدا كردم.
سوالم اينه كه به نظر شما اقعاً اين مشكل پيش مياد؟به نظر شما دليلى براى خجالت كشيدن و سر شكسته شدن در آينده وجود داره؟ميترسم تصويرى كه خانوادم از آينده برام نشون ميدن درست در بياد.به نظر شما چه كار بايد بكنم؟باوجود اينكه با دختر ظاهراً تفاهم دارم وبهش علاقه دارم كنار بكشم؟تويه دوراهى بين حرف دلم و عقلم موندم و دارم ديوونه ميشم خواهش ميكنم يه مشورت كلى بهم بديد.شديداً منتظرو نيازمند مشاوره عزيزان هستم.متشكرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)