RE: ظاهر بچگانه خواستگار

نوشته اصلی توسط
shabe barooni

خود فرد رو مورد هدف صحبت هاتون قرار ندید: تو چرا آرومی؟، آیا تو هیچوقت جدی نیستی؟.... بلکه طوری بیان کنید که ناخوداگاه مجبور به اعتراف بشن:
من دوست دارم شوهرم مقتدر باشه و مستقل. آیا شما اینگونه هستین؟ یا به دور از رویا، شما در موقعیت x چه واکنشی نشون میدین؟
:
ببخشید شب بارونی عزیز ولی به نظرم اینجور پرسیدن اشتباهه. معلومه از دختر خانم خوشش اومده باشه میگه بله من اینطوری هستم. به نظرم بهتره غیر مستقیم ازشون بپرسید. مثلا:
1- ایا شما تا به حال با دوستانتون قطع رابطه کردید؟ اگر بله به چه دلیل و به چه نحوی؟
2- ای تا به جال شده شما با خانواده اختلاف نظری داشته باشید؟ ایا این اختلاف رو نشون دادید؟ اگر بله چطور؟
3- تا به حال شده با کسی درگیر بشید یا از چیزی عصبانی بشید؟ چرا؟
4- بیشتر چه مسائلی شما رو ناراحت و عصبی می کنه؟ میشه نمونه ا ی که براتون پیش اومده رو توضیج بدید و اینکه شما چه طور ناراحتیتون رو ابراز کردید؟
این مجموعه سوالات شما رو به اون چیز یکه می خواهید می رسونه البته سعی کنید به طور پراکنده اینها رو بپرسید. برای معیارهای دیگتون هم همینطور سوال بپرسید. مثلا برای اینکه چرا شما رو زود انتخاب کردند هم می تونید سوالهای مشابه طرح کنید.
ببینید من هم یک خواستگار داشتم که صورت بچه گانه ای داشت و خیلی هم اروم به نظر می رسید اما سر یک مساله چنان عصبانی شد که فکر کردم الانه که منو بکشه. البته اصلا به شما توصیه نمی کنم اونو در شرایط بذارید ولی من می خواستم طرفم رو رد کنم و نا خود اگاه اون شرایط پیش اومد . پس از روی قیافه اونهم در یک جلسه قضاوت نکنید.
یک مساله دیگه اینکه معمولا ادمهای اروم کمتر عجول هستند که به نظر می رسه طرف شما کمی عجوله. پس خیلی هم از نتیجه ای که الان به اون رسیدید مطمئن نباشید.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)