به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 مرداد 90 [ 08:47]
    سطح
    19
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 6 پست

Array

ظاهر بچگانه خواستگار

سلام دوستان خوب
    من واقعا دچار تردید شدم، اگر کسی بتونه کمکم کنه واقعا ممنون میشم و دعاش می کنم.
    من دختری 26 ساله هستم، جدیدا با شخصی برای ازدواج آشنا شدم، ایشون خانواده و تحصیلات و وضعیت مالی مناسبی دارند و با توجه به یک جلسه دیدارمون و چند بار صحبت کردن تلفنی و صحبت آشنایان به نطر میرسه اخلاق بسیار آرامی دارند، این برام ویژگی مثبتی هست اما دیگه زیاد آرام هم دوست ندارم مثلا فک میکنم هیچ وقت نتونه عصبانی بشه و من اینجوری دوس ندارم.
    من دوس دارم همسر آیندم بتونه تو جامعه در جایی که لازم باشه ، جدی باشه و عصبانی بشه و جذبه داشته باشه و اصطلاحا یک مرد باشه ولی ایشون مشخصه که اصلا نمیتونن خشن رفتار کنند و کلا آرام و خندان هستند و خیلی آروم آروم و با تن صدای پایین حرف میزنن برخلاف من که رسا و محکم صحبت می کنم. به جاش خیلی هم جدی میشم.
    مورد دوم و مهمتر برام ظاهر ایشون هست، ایشون ظاهر بدی ندارن، قدشون هم از من بلندتره منتها لاغر هستند و باز مهمتر از اون ایشون قیافش خیلی شبیه بچه هاست و اصطلاحا baby face هستند با وجود اینکه 2 سال هم از من بزرگتر هستند.
    خواهرم میگه لاغریش قابل حله، خودم هم قبول دارم. اما قیافش که شبیه بچه هاست رو نمیدونم چکارکنم. اولین حسم بعد از دیدن ایشون این بود: گفتم وای چقدددد کوچولو وووووو!!!!!!!!در صورتی که من دوس دارم اولین بار که همسر آیندم رو دیدم بگم: چقدر ابهت داره و با شخصیت هست.
    و ازشون بدم نیومد، دقیقا حس اینکه انگار یک پسر کوچولو و یا داداش کوچکترم هست باهاش رفتار کردم. و ایشون 10 دقیقه بعد از دیدن من سریعارضایت خودشون رو اعلام کردند!!!!
    دو تا فکر به ذهنم میرسه:
    یکی اینکه باهاش بیشترآشنا شم و اگر شد ازدواج کنم اینجور ی همیشه یک زندگی آرام با کسی که جز من هیچ کسی به چشمش نمیاد و کلا به نظرات و علایقم خیلی احترام میزاره و یک جورایی زندگیم کلا دست خودم میشه، خواهم داشت.
    دوم اینکه چون به اندازه ی کافی مرد نیست و من دوس ندارم شوهرم چشمش به دهن من باشه ببینه من چی میگم و میخوام خودش هم گاهی از خودش جذبه نشون بده وکلا حرف و نظر داشته باشه بزنه و کلا به این دلایل ردش کنم.
    یک مساله دیگه هم دارم: من تا به حال خواستگارهای زیادی رو رد کردم و تا به الان فقط 3 تا خواستگار پروپاقرص و سمجم رو به خاطر baby face بودن سریعا جواب رد دادم بهشون، وکلا تو خانوادمون دیگه روم نمیشه خواستگار رد کنم و دوس دارم زودتر ازدواج کنم و این قصه ها تموم بشه .
    آیا ظاهرشون تو جلسه های بعد برام بهتر میشه یا همین نگاه اول همیشه پایدار هست؟
    چه کنم؟
    از همه درخواست کمک دارم واقعا آشفته و خسته ام.

2. کاربر روبرو از پست مفید سپید64 تشکرکرده است .

سپید64 (شنبه 29 مرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 31 شهریور 90 [ 14:31]
    سطح
    20
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    تشکرها
    145

تشکرشده 146 در 59 پست

Array

RE: ظاهر بچگانه خواستگار

عزیزم منم 27 سالمه و مثل تو انقدر که خواستگارارو رد کردم دیگه خسته شدم ولی به نظرم روی کل قضیه بیشتر فکر کن صرفا به خاطر اینکه حرف و حدیث ها تموم بشه سریع تصمیم نگیر منم خواستگاری داشتم که فکر می کردم چون خیلی آرومه می تونم خودم هر جور خواستم تصمیم بگیرم ولی بعد از مدتی آشنایی بماند که چقدر وقتم هدر شد دیدم این آدم همون قدر که از من حرف شنوی داره از خانوادشم داره و کلا به دلیل ضعف در تصمیم گیری نمی تونست ارتباط درستی بین من و خانوادش برقرار کنه این آدمها توی جامعه هم همینطورین یعنی حرف دیگران راحت از این ور به اوون ور می برتشون و همیشه تو پیدا کردن راه زندگیشون سر در گمن.ازش راجع به اهداف زندگیش بپرس این که می خواد مثلا 10 سال دیگه به کجا رسیده باشه ببین فلسفه زندگی واسش چیه؟تو یه همراه و هم پرواز تو زندگی نیاز داری کسی که بهت کمک کنه رشد کنی و تو هم بهش کمک کنی رشد کنه نه یه غلام حلقه به گوش..باربارا دی انجلیس تو یکی از کتاباش نوشته اگه می خوای کسی و واسه ازدواج انتخاب کنی ببین دوست داری این آدم پدر بچه هات باشه؟دوست داری خودت یک پسر مثل اوون داشته باشی؟؟
    یکم بیشتر فکر کن .البته اینا نظر شخصی و تجربه شخصیه منمه و شاید هم درست نباشه

4. 4 کاربر از پست مفید سارا2 تشکرکرده اند .

سارا2 (جمعه 24 تیر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 18 تیر 95 [ 23:32]
    سطح
    43
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    148

تشکرشده 152 در 74 پست

Array

سلام
    خواهرم فکر نکنم ظاهر بچه گانه داشتن دلیل خوبی برای رد کردن باشه و درعوض من فکر میکنم این یه حسنه چون به نظر من ظاهر شوهرتون قیافش براتون تکراری نمیشه پس سعی کنید شما هم بی بی فیس باشید تا زندگیتون طراوت داشته باشه پس این موردو مثبت بدونید و به دیگر موارد برسید مثل اعتماد به نفسش غیرتش و اقتدارش...
    آروم بودنش خوبه ولی نباید ترسو باشه بی اقتدار باشه درباره اینها بیشتر تحقیق و تقکر کن

یاعلی

6. 2 کاربر از پست مفید hooty تشکرکرده اند .

hooty (شنبه 29 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 93 [ 15:40]
    سطح
    42
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

سلام دوست خوبم.
    ظاهر هر شخصی همانقدر تاثیر داره که رفتارش. بری ازدواج باید هم از ظاهر و هم از رفتار شخص خوشتون بیاد.البته با مشخصه ای که شما دادین، نظر من اینه که بیشتر ایشون رو ببینید و بشناسید، چون ممکنه این مسئله به خاطر عدم انتظار شما از چهره شون باشه که البته طی دیدارهای بیشتر احتمال اینکه چهرشون واستون قابل قبل بشه هست.
    اما مسئله مهمتر اینکه شما میگید طرف فرد آرومیه، البته این آرومی گاهی ناشی از خجالت و کمروییه. که باز هم تاکید میکنم طی آشنایی بیشتر، نتیجه گیری کنید، شاید بتونن توانایی های خودشون رو بهتون ثابت کنند، اما اگر نتیجه گیری شما بر عدم اقتدار این فرد قطعی شد، توصیه میکنم بار دیگر پاسخ منفی بدین، چون به نظر میرسه این خصیصه ی اخلاقی برای شما بسیار مهمه که البته اگر ازش صرف نظر کنید، پس از ازدواج اذیت خواهید شد.

8. 4 کاربر از پست مفید shabe barooni تشکرکرده اند .

shabe barooni (جمعه 24 تیر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

سلام،

بالاخره این مسائلی که گفتید یک سری از معیارهای شما هستند و هیچ اشکالی ندارد.
    فقط باید ببینید که این معیارها چقدر برای شما مهم هستند.
    اینطور نباشد که بعداً حسرت بخورید که چرا به این خاطر فلانی و فلانی رو رد کردید.

و از طرف دیگر وقتی این مسئله برای شما مهم هست، صحیح نیست که این رو نادیده بگیرید و ازدواج کنید و بعدها همیشه حسرت بخورید که شوهرم اونی نیست که من می خواهم!

ظاهراً فقط یک جلسه دیدار حضوری داشتید و چند تماس تلفنی. در همین برخوردهای کوتاه شما به این نتیجه رسیدید که ایشون مرد نیستند؟! به نظر من شما "مرد بودن" رو کمی اشتباه معنی می کنید.
    همسر آیندم بتونه تو جامعه در جایی که لازم باشه ، جدی باشه و عصبانی بشه و جذبه داشته باشه و اصطلاحا یک مرد باشه ولی ایشون مشخصه که اصلا نمیتونن خشن رفتار کنند و کلا آرام و خندان هستند
    فکر کنم با این حساب من هم جزو مردها حساب نمی شوم! :)

به نظر من کمی روی این معیارتون بیشتر فکر کنید.
    البته اینکه شوهرتون جذبه داشته باشه و قدرت این رو داشته باشه که حق خودش رو بگیرد و در جامعه قوی ظاهر بشود، خیلی خوب است!
    ولی اینکه عصبانی بشود و خشن باشد نشانه ضعف شخصیتی است!
    و اینکه کسی آرام و خندان باشد خیلی خوب است که شما این رو بد می دونید.

به این هم فکر کنید که یک شوهر عصبانی و خشن به احتمال زیاد در خانه هم همینطور خواهد بود.

ببخشید اگر از معیارتون انتقاد کردم. فقط خواستم کمی بیشتر راجع به معیارتون فکر کنید.

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید.

10. 5 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (جمعه 24 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 مرداد 90 [ 08:47]
    سطح
    19
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 6 پست

Array

از همه ی دوستان متشکرم که کمک می کنید.
    در جواب Hamed65 باید بگم که من هم آدم آرام و خندان دوس دارم،خواستگار قبلیم رو دقیقا به خاطر داشتن حالت افراطی این ویژگیهایی که تو این شخص میخوام ردش کردم، ایشون شدیدا آدم جدی و خشنی بودند.

در واقع من آدمی میخام که بتونه از عهده ی خودش و خانوادش تو جامعه و خانوادش بربیاد و این لازمش داشتن جدیت و عصبانیت مثبت در شرایط لازم هست.
    بعد یک سوال دیگه دوستان: این شخص از من 3 تا سوال فقط پرسید: محل زندگی، ادامه تحصیل و میزان مذهبی بودن و بعد از جوابهای من رضایتش رو اعلام کرد.و هیچ سوالی در مورد اخلاق و ..از من نپرسیدن،این به خاطر این نیست که ایشون کلا به همه ی جنبه های زندگی واقف نیستند وهنوز بچه اند؟
    پس دوستان من با توجه به نظرات شما میرم یک جلسه دیگه این آقا رو می بینم هدف من از این جلسه این هست که ببینم قیافش برام قابل قبول میشه یا نه و در مورد جدیت و اینا ازش سوال کنم و اگر دیدم برام قابل قبول نشد رابطه رو کاتش کنم والا ادامه میدم.
    حالا سوال منه اینه:
    علنا بهش بگم که شما جدی نیستی و خیلی آرومی و ازش بپرسم که کی و چجوری عصبانی میشه؟
    یا نه در شرایط قرارش بدم و رفتارش رو ببینم.
    خودم فک میکنم دومی بهتره منتها نمیدونم چجوری شرایط رو مهیا کنم تا یک رفتار واقعی از خودش نشون بده.
    در ضمن اینکه دوستان نمی خوام زیاد کشش بدم و اذیتش هم کنم و این باعث بشه فک کنه من میخوام بهش جواب مثبت بدم، در واقع میخوام از روشهای میانبر و سریع استفاده کنم تا زود به نتیجه برسم.
    بعد یک نکته ی دیگه تلفنی حرف زدن هم به نظرتون موثره تو شناخت این ویژگیهایی که من میخوام؟چون بهش گفتم زنگ نزنه بهم و حضوری دیگه هم رو ببینیم.
    پیشاپیش از جوابهاتون و وقتی که میزارید تشکر میکنم، shabe barooni عزیز لطفا شما حتما جواب بدید، برام مهمه.

12. کاربر روبرو از پست مفید سپید64 تشکرکرده است .

سپید64 (جمعه 24 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

دوست خوبم این خیلی خوبه که در این مورد نظر خودشونو جویا بشین. هیچ کس به اندازه ی خود ایشون نمیتونه به شما شناخت بده. البته من موافق اینم که صریحا بپرسید، چرا که در این شرایط که شما شناخت کافی نسبت به ایشون ندارید، روش غیر مستقیم نمیتونه مفید واقع بشه، چون ممکنه منجر به قضاوت ناصحیح و نتیجه گیری اشتباه از عملکرد این شخص بشه. روش مستقیم بهتره و قبلش لازم هست ازشون خواهش کنید صادقانه به شما پاسخ بدن. البته اقتدار و جذبه یه چیزه و خشونت و عصبانیت چیز دیگر. ممکنه مردی فوق العاده آروم باشه، اما اقتدار و جذبه داشته باشه و برعکس شخصی خشونت و عصبانیت داشته باشه، اما اقتدار و جذبه هرگز. و البته من فکر میکنم مورد اول مد نظر شما هست که شخص بتونه به شما احساس امنیت و استقلال بده و تکیه گاه شما باشه، نه باری روی دوشتون. بنابراین بهتره منظور خودتونو واضح تر عنوان کنید، تا برداشت اشتباهی پیش نیاد.

خود فرد رو مورد هدف صحبت هاتون قرار ندید: تو چرا آرومی؟، آیا تو هیچوقت جدی نیستی؟.... بلکه طوری بیان کنید که ناخوداگاه مجبور به اعتراف بشن: من دوست دارم شوهرم مقتدر باشه و مستقل. آیا شما اینگونه هستین؟ یا به دور از رویا، شما در موقعیت x چه واکنشی نشون میدین؟

سوال هایی که ایشون پرسیدند برای شناخت کافی نیست. اگر براتون مقدور هست، در این مورد هم بهتره مستقیما ازشون بپرسید که چطور انقدر زود به نتیجه رسیدن. اگر دلیل موجهی نداشته باشن، بعید نیست بعد از شناخت بیشتر دچار تردید بشن.

شناخت تلفنی خوبه. و حتی میتونم بگم بهتره، به شرطی که اول از لحاظ ظاهری برای شما پذیرفته شده باشند. ترجیحا اول محک بزنید که میتونید ظاهرشون رو بپذیرید یا خیر، بعد غیر حضوری باهاشون صحبت کنید.

14. 3 کاربر از پست مفید shabe barooni تشکرکرده اند .

shabe barooni (شنبه 29 مرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 15 مهر 90 [ 12:10]
    سطح
    20
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 6 پست

Array

سلام. ببینید جدیداً یک مشکلی توی جامعه ما ایجاد شده! مردها فکر میکنند که هر چیزی که اون ها دوست دارند زن ها هم دوست دارند. مثلاً مردها از موی بدن بدشون میاد و فکر میکنند که زن ها هم همینطور هستند. برای همین موهای بدن خودشون رو میزنند تا زن ها بیشتر خوششون بیاد. در صورتی که اطلاع ندارند زن ها از موی بدن مرد خوششون میاد
    اگر خواستگار شما این موضوعات رو بدونه قطعاً میتونه توی یک مدت توی رفتار و اخلاقش تغییر ایجاد کنه. اون فکر میکنه که دخترها از رفتار آروم خوششون میاد. چون که خودشون از رفتار آروم خوششون میاد. اما نمیدونن که دخترها دوست دارن مرد یه مقدار خشن باشه!

این نظر من بود و مطمئن نیستم که نظرم صحیح باشه

16. 2 کاربر از پست مفید l0l تشکرکرده اند .

l0l (جمعه 24 تیر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shabe barooni

خود فرد رو مورد هدف صحبت هاتون قرار ندید: تو چرا آرومی؟، آیا تو هیچوقت جدی نیستی؟.... بلکه طوری بیان کنید که ناخوداگاه مجبور به اعتراف بشن: من دوست دارم شوهرم مقتدر باشه و مستقل. آیا شما اینگونه هستین؟ یا به دور از رویا، شما در موقعیت x چه واکنشی نشون میدین؟

:
    ببخشید شب بارونی عزیز ولی به نظرم اینجور پرسیدن اشتباهه. معلومه از دختر خانم خوشش اومده باشه میگه بله من اینطوری هستم. به نظرم بهتره غیر مستقیم ازشون بپرسید. مثلا:
    1- ایا شما تا به حال با دوستانتون قطع رابطه کردید؟ اگر بله به چه دلیل و به چه نحوی؟
    2- ای تا به جال شده شما با خانواده اختلاف نظری داشته باشید؟ ایا این اختلاف رو نشون دادید؟ اگر بله چطور؟
    3- تا به حال شده با کسی درگیر بشید یا از چیزی عصبانی بشید؟ چرا؟
    4- بیشتر چه مسائلی شما رو ناراحت و عصبی می کنه؟ میشه نمونه ا ی که براتون پیش اومده رو توضیج بدید و اینکه شما چه طور ناراحتیتون رو ابراز کردید؟

این مجموعه سوالات شما رو به اون چیز یکه می خواهید می رسونه البته سعی کنید به طور پراکنده اینها رو بپرسید. برای معیارهای دیگتون هم همینطور سوال بپرسید. مثلا برای اینکه چرا شما رو زود انتخاب کردند هم می تونید سوالهای مشابه طرح کنید.

ببینید من هم یک خواستگار داشتم که صورت بچه گانه ای داشت و خیلی هم اروم به نظر می رسید اما سر یک مساله چنان عصبانی شد که فکر کردم الانه که منو بکشه. البته اصلا به شما توصیه نمی کنم اونو در شرایط بذارید ولی من می خواستم طرفم رو رد کنم و نا خود اگاه اون شرایط پیش اومد . پس از روی قیافه اونهم در یک جلسه قضاوت نکنید.

یک مساله دیگه اینکه معمولا ادمهای اروم کمتر عجول هستند که به نظر می رسه طرف شما کمی عجوله. پس خیلی هم از نتیجه ای که الان به اون رسیدید مطمئن نباشید.

هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

18. 3 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (جمعه 24 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

deljoo_deltang عزیز حق با شماست. البته طرح این سوال از جانب من مشخص کردن سیر مطلبه. چون اینجا آقایون بیشتر مایلند نشون بدن آروم هستند و خودشونو ایده آل مهربان نشون بدن، اما خب وقتی بدونن ایشون همینو میخوان، خب اقرار کردن راحت تر میشه. از این رو گفتم.

20. 2 کاربر از پست مفید shabe barooni تشکرکرده اند .

shabe barooni (شنبه 25 تیر 90)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)