به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: bimarefata

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 مهر 90 [ 21:52]
    سطح
    20
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 4 پست

Array

bimarefata

salam khanome fereshteye mehraban. Man babate un topici k ghofl kardid ino baz kardam. Aval ozr khahi kardam babate fingilish bad rahnamaee khastam be dalile inke az computre estefade nemikonam emkane ejraye rahnamaee haye dustan nabud.
    Khodamam ghofl konid aslan.
    Fk kardam inja kasi komakam mikone .

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 23 دی 91 [ 19:53]
    سطح
    22
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    دستاوردها:
    تشکرها
    127

تشکرشده 126 در 52 پست

Array

RE: bimarefata

الان دقیقا فهمیدم چرا سرد شده رابطتون
    دختر خوب قوی باش
    اینهمه احساس ضعف که از خودت نشون میدی برای چیه؟
    یعنی چی نمی تونم فارسی کنم
    اصلا تلاش نمیکنی
    یا بلد نیستی زنگ بزن از یکی بپرس
    این همه ادم یاد گرفتن تو فقط نمی تونی یاد بگیری؟
    یعنی چی دیشب تا صبح گریه کردم؟
    یه کم روی خودت کار کن
    الان میری فارسی کردن رو هر جور شده یاد میگیری
    بعد میای همه راحنماییت میکنن
    نبینم باز فینگلیش نوشتیا
    گریه ام نمی کنی

3. 2 کاربر از پست مفید khoda khaili mehrabone تشکرکرده اند .

khoda khaili mehrabone (شنبه 11 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 تیر 90 [ 14:12]
    سطح
    32
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,381

تشکرشده 1,389 در 345 پست

Array

:)

اشکالی نداره.این بار رو استثنا من فارسی می کنم.مطالب تاپیک قبلی را به صورت فارسی در آوردم.نظرات دوستان را با رنگ قرمز و پاسخ های مراجعه کننده را با رنگ سبز درج کرده ام.

من خیلی‌ سر در گمو کلافم. من ۱.۵ سال هست که با پسری دوستم. از اول به قصد ازدواج. اون واقعا خوب بود اما جدیدن به من بی‌توجه شده.
    دیگ ناراحتیو اشک من براش اهمیت نداره.

سلام دوست عزیز
    به تالار همدردی خوش اومدی
    2 حالت بیشتر نداره.
    1- یا رفتار های شما براش تکراری و خسته کننده شده. مثلا زیاد گریه می کنید- یا زیادی ازش توجه می خواهی- زیادی بهش محبت می کنی و اون کاملا سیرابه و دیگه نیازی نمی بینه-و رفتارهای اینچنینی که مرد رو خسته و زده می کنه.
    2- یا از اول قصدش ازدواج نبوده و صرف یک دوستی اومده جلو و حالا که می بینه شما هدفت ازدواجه داره اروم اروم کنار می کشه که نه شما اذیت بشی و هم ازدواجی که باب میل او نیست رخ نده. و یا قصدش ازدواج بوده اما در این یک ونیم سالی که گفتی,دیده شما فرد دلخواهش نیستی و باز به روش بالا داره اهسته اهسته از شما فاصله می گیره.

در هر دو مورد بالا بهتره عزت نفس خودتون و حفظ کنید و خودتون و به زور بهش تحمیل نکنی.
    متاسفانه وقتی پسری از دختری دوری می کنه دیگه اصرار های دختر نه تنها باعث برگشت پسر نمی شه بلکه او را بیشتر زده می کنه و در تصمیمش راسخ تر.
    پس بهتره مثل خودش شما هم توجهت و کم کنی. دو حالت داره یا در درونش متوجه علاقش به شما می شه و بر می گرده که در اون موقع بهتره ازش بخواهی دیگه رنگ رسمیت به دوستیتون بده و یا خوشحال می شه که شما اویزونش نشدی ازت قدردانی می کنه و به این دوستی خاتمه می ده.
    بهتره سعی کنی از این دوستی کوهی نسازی که بدون او می میرم و بهش وابسته شدم و .... مردی که به زور با دختری ازدواج کنه بعد از ازدواج سر ناسازگاری می گذاره و اذیتت می کنه و اخرش طلاق و ...
    خواهش می کنم اول از هر کس خودت و دوست داشته باش و در نهایت احترام به خودت, شخصیتت و پایین نیار.
    موفق باشی

سلام سیسیلی عزیز. ممنون از توجهتون، من باز هم به خاطر فینگیلیش عذر می‌خوام .
    بله من هم تقریبا مثل خواسته شما عمل کردم. بهش گفتم چندروز تنها باش تا متوجه نقش یا اثر من در زندگیت بشه. ک ببینیم من برات اصلا مهم هستم ‌یا نع.در مورد رسمیتم اون الان شرایط ازدواج رو نداره.
    من خیلی‌ کلافهام. خسته شدم از گریه کردن واقعا شرایط بعدی دارم.
    مرسی‌ ک به من توجه می‌کنید. ممنون

سلام. دوست خوبم چند روز قطع رابطه فايده اي نداره. بهتره تا زماني كه شرايط ازدواج براشون محيا بشه، بهشون فرصت بدين. اگر واقعا شما رو دوست داشته باشن، بر ميگردن، اگر نه، همون بهتر كه همينجا رابطه تون رو متوقف كنيد.

شب بارونی مرسی‌ ک برام وقت گذشتی. اگه برنگش چند ساله دیگه چی‌؟
    اگه دیگه منو دوس نداشت چی‌؟

دوست عزيز به هر حال نبايد در انتظار باشين. اينجوري اذيت ميشين. اجازه بدين انتخاب عاقلانه اي داشته باشين.

حالا اگر من قطع رابطه کردم، علاقم چی‌ می‌شه؟
    اون‌همه خاطراتم؟
    ضمنا من نه از روی احساس بله کاملا منطقی‌ میگم ک ایشون برای زندگی‌ ایده‌آل هستن از نظر اخلاق و مهارت‌های ارتباطی‌

ميدونم دل كندن سخته، اما خب مدتي بعد آروم ميشين. اما به هر حال بايد ايشون شما رو انتخاب كنند. اگر واقعا شما رو دوست داشته باشن، بر ميگردن و اگر برگشتن بايد همانطور كه sisili عزيز اشاره كردن، ازشون بخواين به رابطه تون حالت رسمي بدن، حالا يا نامزدي يا ازدواج و هرچيز، به هر حال بايد رسمي باشه.

در دوست داشتن و قصد ازدواج داشتن ایشون من شک ندارم چون عمو خالش در جریان هستن اما چون کارو سربازیش هنوز اوکی نشده نمیتونه پا پیش بذاره.
    من میترسم از اینکه جدا شم و اون دیگه بد از پیدا کردن شرایط ازدواج پا پیش نذاره.
    من بسیار سپاس گزارم ک برام وقت میذارین دوستان. مخصوصاً شما شب بارونی عزیزم

در آخر از آنجلینای عزیز خواهش می کنم که کمی صبور باشند.من هم به زودی پاسخم را اینجا درج می کنم

آنجلینای عزیز

1- اول اینکه در اینجا می توانید فارسی بنویسید . فکر نکنم این بار به مشکلی بربخورید

2 - سوال اول : چرا از خود آقا نمی پرسید که ایشان از چه ناراحت هستند؟

3 - نظر شخصی من : خب نوشته های شما کوتاه بود و نمی توان قضاوت کلی کرد.ولی من دو مورد را حدس می زنم و به نظرم اگر این یک مورد را اجرا کنید مشکلی نخواهید داشت :

انتظار جلب توجه با گریه : خب مسلم است که وقتی خانمی گریه می کند تاثیر شدیدی روی آقا گذاشته و باعث می شود که به خواسته اش نزدیک شود.این می تواند یک سلاح خیلی خوب خانم ها در مقابل آقایان باشد و گاهی هم خیلی عالی عمل می کند.منتها استفاده ی زیاد از حد این شیوه نتیجه ی معکوس می دهد.برای مثال در همین جا شما به جای اینکه تلاش کنید و سعی کنید که به جای فینگلیش ، پارسی بنویسید سعی کردید که با برانگیختن احساسات اعضا و نشان دادن گریه ی خود و استفاده از لغت "بی معرفت" یک حس جاذبه ایجاد نمایید.خب همانطور که می بینید جواب داد و من برای شما متن ها را به فارسی برگرداندم.

ولی به نظرتان اگر 5 بار دیگر این خواسته را به همین شیوه تکرار کنید ، باز هم من این کار را خواهم کرد؟

- قطعا خیر

و اینجاست که می نویسید : "دیگ ناراحتیو اشک من براش اهمیت نداره"

خب نکته ای که وجود دارد این است که آقا می داند که کاری که انجام می دهد خلاف میلش است و فقط برای جلب رضایت شما و اینکه دیگر گریه نکنید این کار را انجام می دهد.ولی به عنوان یک چوب خط منفی این کار در پس ذهنش باقی می ماند.اگر زیاد این کار را انجام دهید این حس القا می شود که : "همه کارها و خواسته هاش رو می خواهد با گریه پیش ببرد" ..حتی اگر واقعا هدفتان این نبوده باشد

همچنین هنگامی که شما گریه می کنید ممکن است که برای شما آنچنان غیر عادی به نظر نیاید ، ولی احساسات آقا را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد و ایشان را تحت فشار می گذارد (حتی اگر به روی خود نیارد) و به عبارتی "اعصابشان خرد می شود" . بدیهی است که هیچ کس فردی که همیشه ناراحت و غمگین است را دوست ندارد.اگر قرار باشد سر هر مساله ی کوچکی این همه ناراحتی و گریه به وجود آید زندگی تنگ می شود.

به نظر من شریک شما زیر بار فشار وارد شده به ایشان تحملشان تمام شده و هر بار که گریه کنید ایشان از شما دورتر می شوند

پر واضح است که همه دوست دارند یک رابطه ی شاد و اکتیو داشته باشند نه یک رابطه ی افسرده و تاریک

راه حل چیست ؟

خب این به نوعی به خصوصیت شما تبدیل شده و مشکل است که سریع آن را تغییر دهید :

الف : خود آقا را از این موضوع مطلع کنید و به ایشان بگویید که در حال رفع این مشکل هستید.به این گونه ایشان از اینکه می بینند شما دارید تلاش می کنید به وجد آمده ، از شما حمایت می کنند و صبر بیشتری به خرج می دهند

ب : مسایل را سخت نگیرید.خیلی راحت می شود برای هر چیز کوچکی مثل "نیم ساعت تاخیر" ، "کم شدن یک نمره" ، "کنایه ای که دوستتان به شما زده" و .. یک دعوا و ناراحتی بزرگ درست کرد و کلی دلیل برای مهم بودنش بیاورید.خیلی راحت هم می شود از کنارشان بگذرید فراموششان کنید.آن موقع متوجه کوچک بودن این مشکلات می شوید

پ : درست است که یکی از وظایف ایشان گوش دادن به حرف ها و ناراحتی های شماست.ولی تا مدتی که همه چیز روی روال بیفتد سعی کنید که کمتر مشکلات و ناراحتی های خود را به شریکتان منتقل کنید

ت : مثبت اندیشی : وقتی از منفی بودن چیزی 100 درصد مطمئن نشدید آن را مثبت بیندیشید.به عبارت دیگر : "همه چیز خوب است مگر اینکه خلافش ثابت شود" . برای مثال در یک موردی شک دارید.به جای اینکه بنشینید و ساعت ها به آن فکر کنید که آیا این مورد حقیقت دارد و یا خیر شما جنبه ی مثبت آن را در نظر بگیرید و در کسری از ثانیه فراموشش کنید.این طور ذهنتان از زیر بار یک فشار منفی زیاد آزاد شده و می تواند به خیلی از چیز های زیبا ی اطرافتان که تا آن حال بدان ها توجه نکرده بود فکر کند.این طور حس نشاط در درون شما تقویت شده و کمتر به گریه و ناراحتی روی می آورید

ی : اگر دیدید که افکارتان را نمی توانید در جهات بالا کنترل کنید از تکنیک های توقف فکر استفاده نمایید

وقتی با برانگیزان مواجه می شوید و تفکرات ناراحت کننده در ذهنتان شروع می شود ، دو انتخاب در پیش رو دارید:

- می توانید انتخاب کنید که از تکنیک های توقف فکر استفاده کنید و فکر "منفی" را در ذهنتان متوقف نمایید.
    - می توانید انتخاب کنید که "منفی" در ذهنتان ادامه پیدا کند و تبدیل به وسوسه و به دنبال آن "عمل به منفی" شود.

برای توقف فکر کافی نیست که فقط جلو تمامی فکر های منجر به "گریه کردن و ناراحتی" را بگیرید.بلکه باید جلو تمامی مواردی که تداعی کننده ی "محرک برای ناراحتی و گریه کردن" است را بگیرید.برای مثال نام "تاخیر" هم می توان تحریک کننده باشد.مثلا هر موقع که نام "تاخیر" را می شنوید یاد آن روزی می افتید که آقا با تاخیر آمدند و کلی شما را ناراحت کردند.پس شما باید جلو فکر کردن به "تاخیر" را هم بگیرید.("تاخیر" یک مثال بود که شما می توانید جایش را با هر عامل محرک دیگری تغییر دهید)

سوال :

آیا واقعا می توان هر فکری را در ذهن متوقف کرد؟

بله می توان هر فکری را متوقف کرد، اگر باورتان نمی شود به کلمات زیر دقت کنید:

زرافه

دریا

گل آفتاب گردان

با دیدن یا شنیدن هر یک از اسامی بالا، تصویری از چیزی که نام برده ایم در کسری از ثانیه در ذهن شما تشکیل شد. شما در همان لحظه ای که مثلا تصویر یک زرافه در ذهنتان تشکیل شده بود به چیز دیگری غیر از زرافه فکر نمی کردید. پس فکرتان متوقف شد ولی مدت زمان توقف فکرتان خیلی خیلی کم بود؛ در حد مثلا یک دهم ثانیه ولی به هر حال فکرتان متوقف شد!

وقتی به کلمه دریا رسیدید تصویری از دریا در ذهنتان نقش بست و تصویر زرافه ناپدید شد و خواندن نام گل آفتابگردان باعث شد تصویر دریا ناپدید شود و تصویر گل آفتابگردان در ذهنتان شکل بگیرد. با شنیدن هر سه کلمه به اندازه سه دهم ثانیه فکرتان متوقف شد.

پس به همین راحتی می توان یک فکر را متوقف کرد

سوال :

خب به این صورت فقط می توان فکر را چند دهم ثانیه متوقف کرد و این کافی نیست

نکته طلایی در تکنیک های توقف فکر اینست که: به محض اینکه شما فکرتان را متوقف کردید باید به موضوعی دیگر فکر کنید. و به اینصورت مسیر فکر را نیز عوض کنید. به همین خاطر شما باید موضوعات قشنگ و دست به نقدی را که دوست دارید همواره به آنها فکر کنید ، به همراه خود داشته باشد. تا در چنین مواردی با فکر کردن به یکی از این موضوع ها مسیر فکرتان را تغییر دهد. به عنوان مثال می تواند تصویر یک گل ، یک کودک نوزاد و یا هرچه که شما را به رویا می برد و از دیدن آن لذت می برید را روی موبایل بریزید و در چنین مواقعی آن را ببینید و از آن لذت ببرید.

پس اگر شما به محض توقف فکر ، فکر جدیدی را شروع نکنید تکنیک توقف فکر را بصورت کامل بکار نگرفته اید و به این خاطر در کنترل فکرتان موفق نخواهید بود.

در آخر تاکید می کنم که اگر خواسته تان را با شاد کردن ، به اشتیاق آوردن و القای احساس مثبت به شریکتان ، از وی بگیرید خیلی موثر تر و بهتر است تا اینکه با ناراحت کردن ، گریه کردن و القای احساس منفی آن را طلب کنید.به عبارتی سعی کنید که شیوه ی جلب توجهتان را تغییر دهید.گریه کردن شما ممکن است که روزی تکراری شود و ایشان دیگر بدان توجه لازم را نداشته باشند ، ولی شاد کردن و القای احساسات مثبت شما هیچ وقت تکراری نخواهد شد و می توانید به هر تعداد که خواستید از آن استفاده نمایید و هم جلب توجه کنید و هم به خواسته تان برسید

دکتر خانم احمدوند می گویند : خیلی از آقایانی که به من مراجعه می کنند از این ناراحتند که همسرشان بلد نیست آن ها را "خر" کند.

برایتان آرزوی خوشبختی می کنم

ارادتمند

5. 11 کاربر از پست مفید arix تشکرکرده اند .

arix (شنبه 11 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 4 پست

Array

اریکس عزیزم ممنون. خیلی لطف کردین به من. یک دنیا ممنونم. جواب شما را خوندم. دقیقا همینه. کوچکترین مساله برای من میشود چندین روز گریه و افسردگی. سخته عوض شدن و عمل به اون کارا. کمکم میکنید؟

7. 2 کاربر از پست مفید anjelina 91 تشکرکرده اند .

anjelina 91 (شنبه 11 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,381

تشکرشده 1,389 در 345 پست

Array

:)

خواهش می کنم

خب من هرچه به ذهنم می رسید را عنوان کردم و به نظرم با همین روش ها و کوشش خود به نتیجه خواهید رسید.در این مسیر اگر باز هم به مشکلی خاص برخوردید می توانید در همین جا مورد خود را مطرح نمایید ، من و دیگر دوستان با کمال میل پاسخگو خواهیم بود

به هر حال به جز مدیر همدردی ، افراد حاضر در این انجمن هیچ کدام مشاور ، و یا روانشناس نیستند (به صورت آکادمیک) . همچنین فضای مجازی (اینترنت) آنقدر قابلیت ندارد که برای مثال ما دقیقا به همه حرف های شما گوش دهیم و هرچه را که به ذهنمان می رسد بنویسیم.چون به این صورت نیاز به ده ها صفحه مطلب وجود دارد که نه شما حوصله ی نوشتن آن را دارید و نه ما حوصله ی مطالعه ی آن را.این در حالی است که وقتی شما به راحتی روی صندلی مشاوره نشسته اید ، می توانید تمام این ده ها صفحه مطلب را در عرض ده دقیقه به مشاور انتقال دهید.

پس بدیهی است که ما در اینجا فقط می توانیم سرنخ ها را نشان دهیم و ظرفیت عملکرد وبسایت محدود است.لذا واضح است که اگر حضورا به یک روانشناس (یک روانشناس فقط به وسیله ی گفتار و بدون دخالت دارو درمان می کند) مراجعه فرمایید خیلی بهتر ، سریع تر و راحت تر به نتیجه می رسید

موفق باشید

9. 5 کاربر از پست مفید arix تشکرکرده اند .

arix (شنبه 11 تیر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 23 دی 91 [ 19:53]
    سطح
    22
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    دستاوردها:
    تشکرها
    127

تشکرشده 126 در 52 پست

Array

سلام
    انجلینای عزیز
    ببخشید که تند حرف زدم قصدم شکستن دلت نبود
    می خاستم یکم به خودت بیای
    ببین دوست من
    مردها دوست ندارند که همسرشون ضعیف باشه دوست دارن همسرشون روی پای خودش بایسته
    دوست دارن اونا دنبال همسرشون باسند نه برعکس
    از اینکه حس کنند یکی اویزونشون شده بدشون میاد
    از قدیمم گفتن مرد اهل نیازه و زن اهل نازه
    اینطور که به نظر میاد دوستت قصدش ازدواج بوده ولی کم کم رفتار هایی دیده که سرد شده
    این رفتار ها هم ناشی از عدم مهارت تو بوده نه هیچ چیز دیگری
    به نظرم باید یه کم روی خودت کار کنی
    اول بگو چند سالته؟
    چی کار میکنی؟
    درس میخونی یا سرکار میری؟
    می خام ببینم چقدر وابسته ای
    از همین امروزم به عنوان اولین روش گریه رو کاملا بذار کنار
    هر وقت بش زنگ زدی اصلا گلایه نکن
    حال و احوال بپرس و چیزهای روزمره
    بذار تغییراتتو ببینه بعد نتیجشو اینجا بگو
    موفق باشی

11. 3 کاربر از پست مفید khoda khaili mehrabone تشکرکرده اند .

khoda khaili mehrabone (شنبه 11 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 4 پست

Array

سلام خدا خیلی مهربونه عزیزم. نه اصلا شما اتفاقا خیلی هم مهربانید. ممنونم ک بهم توجه کردین اتفاقا اون شاکی هست ک همیشه دهره ناز من رو میخره. میگه رابطه یک طرفه هست و تو ب من توجه نداری و فقط خودت رو میبینی ب این شدت نیست اما آره من اکثرا ناراحتم و دارم گریه میکنم
    من همیشه از بحث و دعوا متنفر بودم.ئیخواستم مشکلاتم با مرد زندگیم رو اروم حل کنم. همیشه اون رو ب خاطر آرم و صبور بودن تحسین میکردم

هر چند ک من خودم ععصبی هستم و حرفای بد بهش زدم اما اونم تو دعوای آخر باهام خیلی بد حرفید
    دیگه آروم نیست
    اون ک همیشه ئیگفت عاشقه و از گل نازکتر نمیگفت حتی وقتی من بدترین حرفارو میزدم حالا دیگه..............حتما دوسم نداره دیگه

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دیروز [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

anjelina 91 با سلام و احترام
    به تالار همدردی خوش آمدید.
    خواهش می کنم طبق قوانین همدردی صرفا فارسی تایپ کنید. چون پست و تاپیک های غیر فارسی حذف خواهند شد.
    با تشکر

14. 3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (چهارشنبه 14 دی 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,381

تشکرشده 1,389 در 345 پست

Array

حتما دوسم نداره دیگه

خب در اینکه ایشان سرد شده اند شکی نیست.ولی هنوز فرصت باقی است.شما مهارت های ارتباط را نداشتید.اشکالی ندارد.الان که دارید چرا اقدام نمی کنید؟

به نظرم اگر از همین لحظه ای که این متن رو می خونید اشک هایتان را پاک کنید و سعی کنید در هر ارتباط با شریکتان از همان ابتدا با انرژی و گرمی سلام و احوال پرسی کنید و سعی کنید فقط بگید و بخندید هم رابطه تون مثل قبل و یا حتی بهتر می شود هم خودتان بیشتر لذت می برید و کیفیت زندگیتان بهبود بخشیده می شود

از گفتن جمله هایی مثل "من چقدر بدشانسم" ، "همیشه من باید تاوان بدم" ، چرا اینقدر سختی می کشم" و ... به شدت خودداری کنید که استارت همین گریه های شما از این جملات است

همچنین مورد خطرناک دیگر مقایسه ی موفقیت های خود با دیگران است.از این کار نیز پرهیز نمایید

توجه به گوشه و کنایه و ترس از حرف دیگران مورد موثر دیگریست که می تواند افسردگی را وارد ذهن شما کند و روی تصمیماتتان تاثیر منفی بگذارد

توصیه می کنم فیلم مستند "راز" را تماشا کنید.راهکار های ارایه شده در این فیلم خیلی برای شما مناسب است

موفق باشید

16. 2 کاربر از پست مفید arix تشکرکرده اند .

arix (یکشنبه 12 تیر 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

من خیلی‌ سر در گمو کلافم. من ۱.۵ سال هست که با پسری دوستم. از اول به قصد ازدواج. اون واقعا خوب بود اما جدیدن به من بی‌توجه شده.
    دیگ ناراحتیو اشک من براش اهمیت نداره.

آنجلینای عزیز

شما نه نامز هستید نه به طور رسمی در مسیر ازدواج ، پس رابطه شما یک دوستی دختر و پسر هست ، تالار همدردی روابط دوستی پیش از ازدواج را مخالف است به دلایل عدیده روانشناختی و ..... ، لذا بنده تأکید دارم به قطع این ارتباط . و تأکید بر اینکه اگر ایشون خواستگار هستند از راه درست و رسمی وارد شوند اگر نه که این رابطه هیچ توجیهی ندارد ، اگر شرایط ازدواج را ندارند تا وقتی این شرایط را پیدا می کنند ، خیلی قاطع ، با اعتماد و عزت نفس و متانت بگویید حاضر به ادامه چنین ارتباطی نیستید . اگر من را می خواهی هر وقت آماده ازدواج شدی اقدام کن اونوقت زیر نظر خانواده ها مسیر شناخت را طی می کنیم تا ببینم به بله می رسیم یا خیر.

پاورقی
    ---------

دوستانی که راهکار و راهنمایی در مسیر حفظ این ارتباط ( به گونه ای که گویی نامزدهای رسمی و عقد کرده هستند ) داده اند ، گویا از این که این رابطه تنها یک دوستی است آنهم با وعده معروف ازدواج ، غفلت کرده اند .

لذا به آنجلینا توصیه دارم راهنمایی کارشناسانه که نظر بر قطع رابطه دارد را در پیش بگیرند .

.

18. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (سه شنبه 21 تیر 90)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)