RE: دیگه دارم کم میارم،داره به اینجام میرسه
محمد جان فكر كنم شما 16-17 سالت باشه عزيزم
شما اين همه كار بلدي و اين هم سرگرمي داري
من اندازه تو بودم هيچي بلد نبودم
ولي گفتي هيچ وقت بهت پول نميدن ، پس پول كلاس ويولن،كلاس زبان، كلاس واليبال را كي ميداد
عزيزم بشين يه كم با خودت صادق باش،به خدا پدر و مادرت تا جايي كه بتونن كمكت ميكنن
ولي خوب وضع اقتصادي بده و مردم همه مشكل مالي دارن ،پدر تو هم همينطور
گفتي مجبوري بري مدرسه اي كه دوست نداري ،خوب برو بگرد و يه مدرسه بهتر پيدا كن و از پدر و مادرت بخواه كه اونجا ثبت نامت كنن
حتما كه لازم نيست بري غير انتفاعي،بابا مدرسه دولتي خوب هم هست همه چي به خودت بستگي داره كه شكر خدا تو هم خيلي فعال و مصمم هستي،پس ميتوني خيلي خوب مطالب را ياد بگيري
حالا بذار من يه خاطره برات بگم:
من سوم دبستان بودم(يعني 9سالم بود) به بابام گفتم توپ 40 تيكه ميخوام:rolleyes: گفت اگه معدلت 20 شد برات ميخرم،معدلم بيست شد سال چهارم و پنجم هم همينطور ولي نخريد
تو راهنمايي و دبيرستان گفت معدل بالاي 18،پنج سالش معدلم بالاي هيجده شد نخريد
و بعد هم كه ديگه گذشت
حالا بعضي وقتا بهش ميگم اگه اونروزا برا من يه توپ خريده بودي لا اقل حالا تو پيروزي اگه نه تو شموشك بازي ميكردم سالي 40-50 ميليون ميگرفتم وضعم خوب بود
ميگه نه اشتباه ميكني ،اگه برات خريده بودم ميرفتي فوتبال و درستم نمي خوندي،تو فوتبال كه تو هيچي استعداد نداشتي
به هيچ جا نميرسيدي، درست هم خراب ميشد ،حالا بايد تو پارك ها يا جوب ها دنبالت ميگشتم
اينا گفتم كه بدوني من يه توپ ميخواستم حدود10 سال ولي نخريدن برام
اره خيلي ناراحت ميشدم ولي به خدا حالا شده يه سوژه طنر تو خانواده ما كه سالي 3-4 بار ميشينن سرش كلي منا دست ميندازن و كلي مي خنديم
اينا همش ميگذره محمد جان شما حالا تو سن بلوغي و يه كم حساس تر شدي
چند سال ديگه ميبيني اينا خيلي هم مسائل شاغي نبوده كه براش خودت و خانواده را اونم سر سفره ناراحت كني
فقط ميگم صبر كن و در كنارش تلاشت را بيشتر كن،اگه مدرسه خوب نمي توني بري به جاش خودت روزي يه ساعت بيشتر درس بخون
اگه پول كلاس ويولن نداري برو چندتا سي دي اموزشيش را بگير و تو خونه خودت تمرين كن
موفق باشي
لباسها در آب کوتاه میشوند و برنج ها دراز. در درازای زندگی برنج باش و در پهنای آن، لباس.
واگر عمق این پند را نفهمیدی, بدان که تنها نیستی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)