به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 05 تیر 90 [ 23:28]
    سطح
    19
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

کار من درسته یا نه ؟

سلام به اعضای خوب سایت همدردی
    شاید سنم رو بگم تعجب کنید
    من فقط 15 سالمه و هفته ی بعد تولدمه میشه 16 سالم
    میخواستم بدونم این کار من درسته یا نه ( البته به نظر خودم درسته ) ولی شما هم بگین شاید نظرم عوض بشه اگه کارم درست نباشه
    راستش من یه پسر خیییییییلی خیلی احساساتی هستم
    از اون موقعی که یادمه ( از حدود 6 سالگی ) تا همین دیشب شبا موقع خواب یا بغض داشتم یا گریه
    نمیدونم دلیل خاصی هم نیستا ولی دوست دارم گریه رو
    بهم آرامش میده یه جورایی ( هر چنذ دلایلی هم دارما اما دیگه اینقدر باعث گریه نمیشه اگه از لحاظ عقلی بخوایم نی مسئله رو ببینیم )
    حالا کاری که من میکنم اینه که بیشتر از پسرا با دخترا دوست میشم
    دلیلم هم اینه که : واقعأ دخترا از پسرا بهتر آدم رو درک میکنن و توی درد و دل و اینا بهتر میفهمن آدمو ( البته این رو هم بگم که خییییییلی مهمه = من تا به حال با هیچ دختری از نزدیک حتی صحبت هم نکردم - منظورم از اینکه با دخترا دوست میشم توی اینترنت هستش )
    بعضی از دوستای صمیمیم که اینترنتی هستن بهم میگن : خب برو بیرون با دوستایی که داری بگرد و با اونا درد و دل کن
    اما مشکل اینجاست که یه واقعیتی وجود داره = توی محل ما 99 درصد آدماش واقعأ بی فرهنگ و فوق العاده بی ادبن - و خودتونم میدونین دیگه اگه با اینجور آدما مسائلمو مطرح کنم مسخرشون میگیره و البته خودمم اصلأ دوست ندارم باهاشون بگردم چون اصلأ پسرای خوبی نیستن همشون از صبح تا شب دنبال پارک رفتن و دختر بازی و .... شبا هم پاتوقشون قهوه خونه هست ( دیگه خودتون میدونین دیگه )
    راستی یه چیز دیگه
    من سعی میکنم با دخترایی که دوست میشم از من بزرگتر باشن و از شهرای دیگه باشن اکثرأ تا حتی اگه بخوام هم نتونم رابطمو باهاشون زیاد کنم ( مثلأ حد اقل سه سال ازم بزرگتر باشن )
    البته چند تا هم دوست پسر داشتم که خیلی خوب بودن ولی باهام قهر کردن منم اینقدر گریه کردم که نگو
    الان هم چند تا دوست دختر و پسر دارم که خیلی خوبن
    البته من اصلأ توی این چت روم هایی که خودتون میدونین خیل بد هستن نمیرما
    دوستامو از سایتای خوب خوب پیدا میکنم که فکر نمیکنم بتونم اسم سایت رو اینجا بذارم وگرنه میذاشتم تا خودتون برین اون سایت رو ببینین

حالا من کار بدی دارم انجام میدم که با دخترا دوست میشم یا نه ؟

وای واقعأ ببخشید که اینقدر زیاد شدا ولی تو رو خدا بخونیدش دیگه آخه من این همه زحمت کشیدم نوشتم
    ممنون میشم جواب سؤالمو بدین

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 03 آبان 98 [ 02:40]
    سطح
    72
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 66.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    645

تشکرشده 634 در 321 پست

Array

RE: کار من درسته یا نه ؟

برادر خوبم سلام
    یکم از وضعیت خانوادت بگو .فرزند چندمی؟رابطت با خانوادت چطوره و ...
    اون دلایل بی ارزشی که واسه گریه داریو بگو
    تو مدرسه رابطت چه جوریه با بچه ها معلم ها؟ درست چجوریه؟ چندتا دوست داری؟
    چرا دوستات باهات قهر کردن؟

3. کاربر روبرو از پست مفید sahra100 تشکرکرده است .

sahra100 (جمعه 03 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

سلام
    خوبین ؟ وای ببخشید ولی اون دلیل اینکه دوستام باهام قهر کردن رو اصلأ نمیتونم بگم اینجا اگه بخواین میتونم پیام خصوصی بدم بهتون
    ما 4 فرزندیم سه پسر و یه دختر که من آخری هستم - تو مدرسه هم حد اکثر سعی خودم رو میکنم تنها بشینم یه جا همیشه یه رمانی چیزی با خودم میبرم مدرسه و میشینم اونو میخونم ، ولی بعضی اوقات مجبورم برم پیش اونا گفتم که دلیل این که باهاشون نمیگردم چیه
    دوست منظورتون از همین اینترنتی ها هستش یا از نزدیک ؟ از نزدیک من توی این محل راستش 2 تا دوست دارم که اونا یه کم خوب تر از بقیه هستن ولی بقیه شون سعی میکنم در حد سلام و احوال پرسی ( اونم فقط به خاطر هم محلی بودنمون هستش )
    دلایلم واسه گریه گفتم که الکیه - گریه رو دوست دارم آدم آروم میشه وقتی گریه میکنی ( البته اینم بگم توی جمع آدم شوخ و خنده رویی هستما ) یا مثلأ بعضی موقع ها با خدا درد و دل میکنم یه کم گریه میکنم به خدا میگم که مثلأ دیگه فلان کار بد رو انجام نمیدم یا هر چی ...

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

ahmado0o0o گرامی

به همدردی خوش آمدی

برادر خوبم :

مطمئناً در میان هم کلاسی های شما دوستان خوب پیدا می شوند و می توانی در محدوده مدرسه با اونها ارتباط برقرار کنی . سعی کن به کمک مشاور و معلمینت دوستان خوب پیدا کنی و خانواده را هم با آنها آشنا کنی و با خانواده هماهنگ کنی که ارتباط خانوادگی با دوستان برقرار کنی .

اینکه با افرادی که روزهاشون را به گونه ای که گفته ای دوست نمی شوی ، بسیار کار خوبی است . دوست خیلی مهم است و در انتخابش خیلی باید دقت کرد و حتماً با خانواده هم مشورت کرد و راهنمایی خواست .

و اینکه در اینترنت دوستانی داری . بهتره از الآن بدونی که این نوع استفاده از اینترنت اعتیاد و وابستگی میاره و با اینکه شما به گونه ای که عمل کرده ای مراقب بوده ای که رابطه بیرون از نت پیش نیاد ، اما وقتی اعتیاد به نت و گفتگوهای اینترنتی بیشتر شد ممکنه کار به برقراری اینگونه روابط که کنترلش دست شما نباشه بکشه و ... لذا از اینگونه ارتباطات بخصوص در این سن پرهیز کن و بهتره که زیاد وقتت رو با نت و کامپیوتر پر نکنی ، خودت را محدود کن که از نظر زمانی مثلاً هفته ای 3 الی 4 ساعت از نت استفاده کنی و اون هم استفاده مفید با مطالعه مقالات و مطالبی که مناسب سن شما برای کسب مهارتها و آگاهی ها یا مربوط به مطالب درسی و علمی باشد . و بقیه اوقات فراغتت را برنامه ریزی مفید کن و حتماً ورزش را در آن لحاظ کن . سعی کن تابستانها کاری انجام دهی که به خاطرش مزد دریافت کنی و حتی الامکان کاری باشه که انرژی جسمی بخواهد . تا اینگونه هم تنت سالم باشه هم روح و روانت و احساس خوکفایی بیشتری از لحاظ مالی هم پیدا کنی که زمینه را برای اینکه در وقت مناسب و بعد از تحصیل به موقع شاغل شوی و به بلوغ اقتصادی برسی را برایت فراهم کند .

در مورد گریه های شبانه .... این به احتمال قوی نشونه احساساتی بودن شماست . از ارتباطات دوستی با دخترها بپرهیز تا هویت مردانه شما دچار اختلاال نشود و احساسات زنانه در شما قوت نگیرد که به شما لطمه خواهد زد . و برای این گریه ها و دلیلت هم با یک مشاور به طور حضوری صحبت کن و سعی کن بی دلیل گریه نکنی چون در شما عادت می شود و .... تعادل رفتار شما را به هم خواهد زد .

موفق باشی .

.

6. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (جمعه 03 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

سلام خوبین فرشته مهربان ؟
    در مورد گزینه ی 3 و 4 حرفتون کاملأ درسته و منم سعی میکنم رعایت کنم

اما 1 - کاملأ حرفتون اشتباهه ما توی کلاسمون 13 نفریم عین 12 نفر دیگشون کاملأ بی شعورن ( نمیخوام بگم من توشون خوبما ولی به خدا رفتار اونا رو میبینم با معلما و مدیر و اینا دیگه ... من اصلأ مثل اونا نیست رفتارم ) طرز صحبت کردنشون ، به خدا خیلی بد دهان هستن خیلی حرفای نا جوری میزنن به هم
    و اینم بگم خانواده ما اصلأ یه طور خاصی هستن - اخلاق بدشون اینه که دوست ندارن به جز فامیلامون با مثلأ دوستان ارتباط خانوادگی داشته باشیم

و 2 - بازم همون تقریبأ مثل اولی
    خانواده من اصلأ اون طور که شما فکر میکنین نیستن یعنی شرایط جوری شده که ما توی خانواده اینطور نیستیم که با هم درد و دل و مشورت اینا کنیم

ممنون از راهنماییتون

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmado0o0o

ما توی کلاسمون 13 نفریم عین 12 نفر دیگشون کاملأ بی شعورن ( نمیخوام بگم من توشون خوبما ولی به خدا رفتار اونا رو میبینم با معلما و مدیر و اینا دیگه ... من اصلأ مثل اونا نیست رفتارم ) طرز صحبت کردنشون ، به خدا خیلی بد دهان هستن خیلی حرفای نا جوری میزنن به هم
    قبول دارم وضعیت نسل جدید به گونه ای شده که بعضی هاشون کمتر حرمت ها را رعایت می کنند . و خوشحالم که این احترام ها و ادب و متانت برای شما اهمیت دارد و میخواهم ضمن تبریک ازتون بخواهم که همیشه سعی کنید اینها براتون مهم باقی بمونه .

و اینم بگم خانواده ما اصلأ یه طور خاصی هستن - اخلاق بدشون اینه که دوست ندارن به جز فامیلامون با مثلأ دوستان ارتباط خانوادگی داشته باشیم

اما شما می توانی با آموختن مهراتهای مناسب ارتباطی و به کار بستن اونها تعامل خوبی با خانواده برقرار کنی و ضمن اینکه دوستان درجه یک شما خود اعضاء خانواده باشند ، بتوانی به کمک آنها دوستان خوبی پیدا کنی . درضمن در میان فامیل هم می شود دوستان خوب داشت ، مهم دوست خوبه اینکه چه نسبتی دارد مهم نیست . شما درس مهارتهای زندگی را در میان مواد درسیتون حتماً دارید سعی کنید از دبیر این درس بخواهید در مورد مهارتهای ارتباطی از جمله دوست یابی شما را راهنمایی کند و منابع مطالعاتی مفید در این زمینه را برای مطالعه به شما معرفی کند .

خانواده من اصلأ اون طور که شما فکر میکنین نیستن یعنی شرایط جوری شده که ما توی خانواده اینطور نیستیم که با هم درد و دل و مشورت اینا کنیم
    آیا شما سعی کرده ای بیاموزی مثلاً چگونه مشورت کنی و بعد با خوانواده ات وارد این فاز شوی و موفق نبودی ؟ ( امتحان کردی تا حالا ؟)

[/quote]

9. کاربر روبرو از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده است .

فرشته مهربان (جمعه 03 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

سلام فرشته مهربان
    خیلی خیلی ممنون که میاین و همش من رو راهنمایی میکنین

خب آره توی فامیل من یه دوست خیلی خوب دارم پسر داییم هستش 1 سال از من کویچک تره واقعأ با هم مثل دو تا داداش واقعی هستیم و خیلی همدیگرو دوست داریم

من دو سه بار از راهای مختلف سعی کردم با یکی از اعضای خانوادم مثلأ مادرم یا خواهرم بشینم درد و دل یا مشورت کنم اما به خدا نمیشه گفتم که اصلأ یه جوری هست خانواده ما ، نمیگم از خانوادم راضی نیستما ولی لا اقل توی این جور زمینه ها اصلأ خانواده خوبی نداریم

11. کاربر روبرو از پست مفید ahmado0o0o تشکرکرده است .

ahmado0o0o (شنبه 04 تیر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 مهر 90 [ 13:59]
    سطح
    25
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    تشکرها
    308

تشکرشده 310 در 114 پست

Array

خوش اومدی پسر خوب... ببین پسرم شما نیاز ندارید که صد تا دوست داشته باشید. اینطور که گفتید چند تا دوست خوب دارید.
    بقیه اش به نظر من نوعی اعتیاد محسوب میشه. بیشتر وقت خودتون رو صرف کتاب خوندن بکنید. حتی توی نت که میاین وقتتون رو بجای چت معطوف آموزش کنید. از هر چیزی هم میشه استفاده خوب کرد هم بد.
    آره خوب نیست که بیاین و چت آن لاین کنید مخصوصا با دخترها چون یک موقع خدای نکرده ممکنه احساساتتون هم درگیر بشه. بخصوص که خیلی هم احساساتی هستید.
    اگر میتونی یک برنامه ریزی خوب برای پر کردن اوقات فراغتت بکن تا مدام دنبال اینکه باکسی حرف بزنی نباشی. تازه میتونی با ثبت نام توی یک کلاس خوب چند تا دوست هم پیدا کنی که به کارها یا درسهایی که تو هم علاقه داری علاقه داشته باشن.
    بهتره برای برنامه ریزی اوقاتت بیای مشورت بگیری.
    برایت آرزوی بهترین هار و دارم

13. کاربر روبرو از پست مفید 100maah تشکرکرده است .

100maah (شنبه 04 تیر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

سلام 100 ماه
    خیلی خیلی ممنونم
    اتفاقأ جدیدأ چند تا برنامه ویرایش عکس نصب کردم و با اونا کار میکنم و کمتر میرم سایتای چت
    و قصد دارم از امروز فردا دیگه برم کلاس زبان انگلیسی ثبت نام کنم
    خدا کنه اونا لا اقل بی ادب نباشن باهم دوست بشیم

مررررررررررسی از راهنماییتون
    خیلی خیلی ممنون

15. 3 کاربر از پست مفید ahmado0o0o تشکرکرده اند .

ahmado0o0o (سه شنبه 07 تیر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)