سلام
سلام دوست عزیز
من دختری تجملاتی نیستم ولی شیک بودن و آراسته بودن در همه موارد برایم اهمیت دارد.
کار درست همینه
نامزدم و خانواده اش تا حدی تجملاتی هستند. خودشون کمتر ولی مادرشون خیلی بیشتر اهل تجملات هستند(مادرشون درآمد جداگانه دارند ).این قضیه رو خوشون می دانند و به من هم گفتند که ترکها اکثرا اهل چشم و هم چشمی و تجملات هستند. من در خانواده ای بزرگ شدم که همیشه در رفاه بوده ام ولی خانواده اهل تجملاتی نداشتم. این مساله، مدتی است ذهن من را به خود مشغول کرده است که این تفاوت تا چه حد جای نگرانی
دارد؟ما هنوز ارتباط خانوادگی را شروع نکرده ایم که به شناخت خانوادگی برسیم و من این شناخت را از صحبت های ایشون متوجه شدم.
تا اینجا من متوجه شدم که شما درواقع نامزد نیستید بلکه با هم ارتباط دارید به قصد ازدواج.البته از طرف شما اینطوره اما اون آقا رو باید به اطمینان برسی!
ایشون تا حالا چند بار نظر من را راجع به مهریه خواستند و احساس می کم نگران این مساله بودن که من مهریه خیلی بالا در نظر داشته باشم و بر عکس من اصلا با مقدار بالا موافق نیستم ولی نگرانی ایشون من را تا حدی حساس می کرد.اول به ایشون گفتم اصلا مهریه نمی خواهم فرمودند که نمیشه و یه رسمه من هم دوست دارم که مهریه را تعین کنی ولی منطقی، من می خواستم ببینم ایشون چی تو ذهنشون هست صبر کردم خودشون بگویند که مثلا می گفتند به نشونه 124000 پیامبر 124 تا و یا در این حدود، من نمی خواهم خانواده ام فکر کنند شما فردی مادی هستی.می خواهم بدانند که من را به خاطر خودم انتخاب کرده ای.
خود این اقا دقیقا دارند خلاف اننظاری که از شما دارند عمل میکنند!
از طرفی میگه خانواده ام تجملاتی هستند و از طرفی میگه مهریه پایین(البته کاری به اینکه 124 سکه کمه یا زیاد ندارم .اما با توجه به تجملاتی بودنشون به قول خودش برای چنین خانواده ای کمه!)
من و نامزدم از نظر مسافتی خیلی فاصله داریم ایشون آذربایجان هستند و ترک ومن اهل جنوب.
شما چطور با هم اشنا شدید؟ تلفنی ؟ توی نت ؟ یا ؟
از طرفی برایشون نیز اهمیت داره که ما چه جور جهیزیه میدهمیم.میگن که جهیزیه برای خانوادشون خیلی اهمیت داره.
چه جالب! شما هم میگفتید مهریه برای خانواده من بسیار بسیار اهمیت داره و از طرفی نمیخوام خانواده ام فکر کنند شما مادی هستید و منو به خاطر جهیزیه میخواید!!.یعنی حرف خودش رو به خودش تحویل می دادید
و می خواهند من این رو بدونم.
من اولش بهم برخورد که راجع به این مسایل صحبت کردند و احساس کردم خیلی مادی فکر می کنند بهشون گفتم،گفتند
من شما رو خیلی دوست دارم
ولی کارها و خواسته هاش اینو نشون نمیده مراقب باش!
و می دونم که برای خانواده ام اهمیت داره و نمی خوام پس فردا پشت سرت حرفی باشه
دوست دارم همه چیز کامل باشه .
حتی مهریه؟
من تو را با این همه دور بودن از نظر مکانی انتخاب کردم و سر انتخابم هم موندم چون شما اون کسی بودید که من می خواستم از نظر فکری-شخصیتی-احساسی و ... . اگه فقط مادیات برایم اهمیت داشت توی شهر خودمون هر کسی رو انتخاب می کردم بهبم نه نمی گفت پس اشتباه فکر نکن.
این دقیقا بهانه ست و برای منحرف کردن ذهن شما! خب اگه راست میگه دختری از شهر خودشون با مهریه کم! و جهیزیه بسیار بگیره تا پشت سرش هم حرفی نباشه و از نظر تجملاتی هم همسان باشند!
ولی گاهی این تجملات من رو می ترسونه
حق دارید نگران بشید اما به نظر من که اصلا تجملاتی در کار نیست بلکه ایشون قصد سوء استفاده داره(ببخشید) اگر تجملاتی بودند که باید تو در و همسایه و فامیل مهر شما هم سنگین باشه تا به تجملاتشون حفظ بشه.
.مثلا چند روز پیش دوباره اشاره کردند که مادرم رفتند فرش دستباف 6 میلیونی خریدن من نمی دونستم انقدر فرش گرونه؟من گفتم آره فرش دستباف گرونه ولی فرش دستباف رو معمولا جایی که زیاد پا نخوره میگذاردن چون حیفه....گفت ما که اکثرا دستباف می خریم ندیدم ماشینی کسی بخره....مامان بزرگم هم حرف عروسی شد گفت تو جهیزیه دختر فرش و تخت خواب و ... خیلی مهمه.
اگر ایشون واقعا قصد ازدواج هم داشته باشه، بسیار بسیار مادیه و ظاهر بین.
من حرف رو عوض کردم ولی بهم بر خورد.نمی دونستم چی باید بگم که ایشون رو حساس تر نکنم و دعوا نشه برای همین بحث رو عوض کردم تا بعد در یک فرصت مناسب صحبت کنیم.
داشتم فکر می کردم که دوست دارند من مهریه ام کم باشه تا جنبه مادی نداشته باشه(حتی من پیشنهاد نصف دارای مرد را برای مهریه دادم گفتند خیلی مادیه و دوست ندارم.) ولی جهیزیه رو انقدر وسواس دارند.این تفاوت نشونه چی هست؟
گفتم که یا داره با شما بازی میکنه(فقط در حد ارتباط و بدون قصد ازدواج) یا اگر هم قصد ازدواج داره بسیار فرد مادی و ظاهر بینی هست و قصد سوء استفاده مالی داره!
خوشحال می شوم اگر در این زمینه از مشورت شما عزیزان استفاده کنم تا بتوانم درست و عقلانی برخورد کرده و تصمیم بگیرم.
سعی کردم خلاصه و گویا بنویسم اگر ابهام و یا سوالی بود من در خدمتم
خواهر عزیز!
نظر من اینه که این آقا مناسب شما برای ازدواج نیست، همین
موفق باشید:72:
علاقه مندی ها (Bookmarks)