من روح آسمانی ام, از زمین نیستم, از سیاره ای به نام عشق با شما سخن می گویم, نه عشق زمینی, عشقی آسمانی که با وجودم برابر باشد, من اهل زمین نیستم, اهل آسمانم, حرفهایم رنگی ست و دل شعر من از ترانه پر است
سلام اول:P
16 سال سن دارم, اسمم رها ست, اول دبیرستان هستم با قدی بلند و چهره زیبا (از نظر بقیه), بسکتبال بالیست , مدرس نقاشی, ویولونیست, عاشق شعر و متن ادبی, خانواده مرفهی از لحاظ اقتصادی دارم, پدرم اهل هنر, مادرم مدیر, برادر 10 ساله ای دارم, همه چیز خوب و جای شکر داره:), از چندین سال قبل از به دنیا آمدنمون برامون برنامه ریزی شده و همه چیز طبق برنامه پیش رفته و همه چیز در نظر گرفته شده, در مورد خودم اینکه آدم مفیدی باشم و در عین حال خوش صحبت و متواضع باشم و به دیگران کمک کنم, من معنای مدیریت رو از الان یاد گرفتم و با وجود اینکه مادرم مدیر یه شرکت تجاریه و سرش کمی شلوغه و خونه نیست اما می تونم خونه رو کنترل کنم و حواسم به همه جا هست و اهل مطالعه هم هستم, بیشتر به جمع های بزرگونه علاقه دارم:cool: و واسه همین اومدم بین شما بزرگ تر ها تا زندگی رو یاد بگیرم اما خب بچه ها رو هم دوست دارم.
مطالب زیادی رو خوندم و احساس کردم زندگی سختی پیش روم هست و هر قدر سنم بره بالاتر ممکنه اتفاقات زندگی من سخت تر بشه و من اصلا شکست تو ذهنم جایی نداره و می ترسم با این هجوم مشکلات با کوچکترین شکست خودم رو ببازم
پیشنهاد شما بزرگترها به من تو این سن و سال چیه؟ به نظرتون کسی در شرایط من چطور باید رفتار کنه تا بعدها براش مسئله پیش نیاد؟ آیا خوبه که بخاطر اینکه از شکست می ترسم خودم رو اذیت می کنم تا هر کاری که می کنم رو به بهترین نحو انجام بدم؟
سلام تل می جونم :D مرسی که اینجا رو بهم معرفی کردی و بهم یاد دادی چطوری از اینجا استفاده کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)