با سلام دوستان عزیز و زحمتکش ...
من سپهر هستم ۱۷ ساله مدتی پیش با دختری(۱۶ ساله) از طریق نت آسنا شدم ( البته بار اول نبود ... ولی این فرق داشت ) در اول من قرار بود در مسائل درسی کمکش کنم که کم کم رابطه من باهاش عاطفی شد .....
حال اینم بگم که من در قبل دوستی داشتم و به خاطر اینکه از من درخواست رابطه جنسی کرده بود جدا شده بودم ( در همان لحظه خواسته او) و دلیل اینکه من میگم با بقیه فرق دارم ایه که من مطمئن هستم تا ازدواج به رابطه جنسی کشیده نمیشوم این بحث رو با خودش هم در میان گذاشتم و جوابش تقریبا منو مطمئن کرد که اونهم این قصد رو نداره و بعد از این کار رابطه ما بهتر شده ولی من با خوندم مقالات زیادی که در سایتها و وبلاگها وجود داره به این رابطه مشکوکم ( نه اینکه به جاهای باریک بکشه .. اینکه با احساسات اون بازی بشه یا به هر دلیلی مشکلی پشی بیاد که من از اون بی خبرم )
در ضمن بگم که از هر دو طرف دو بزرگتر که خاله من و خاله طرف مقابل باشد از قظیه خبر دارند .... و قصد دارم موضوع را با والدینم در میان بگذارم چون از علاقه خود به او و واقعی بودن رابطه آگاهم ....
من قصدم کاملا ازدواج هست و تا الان این رابطه به زندگی من لطمه ای نزده و بعد از تحصیل در خارج کشور به مدت ۴ سال می خواهم تصمیمم رو اجرایی کنم او هم با این تصمیم موافق است و گفته که تا آن زمان صبر میکند.... ( در ضمن ما همدیگر را ملاقات کرده ایم )
می خواستم بدونم با این اوصاف باز خطری رابطه ما را تهدید میکند یا خیر
آیا حتما باید در سن ازدواج به ازدواج فکر کرد ؟ و دقیقا کسی که در نت با او آشنا میشویم بد ترین مورد برای ازدواج با ما است ؟ آیا به جز به فساد کشیده شدن رابطه دختر و پسر مشکل دیگری هم وجود دارد ؟؟؟
-----------------------------------------------------------------------
اضافه شده :
لازم به ذکر هستش که بگم که اون هم به دین اعتقاد زیادی داره و از زمان رابطه با اون به خاطر تاثیر رفتار اون در من .... من هم نماز میخوانم و اعتقادم به دین بیشتر شده و در ضمن خانواده اصیلی نیز دارد
علاقه مندی ها (Bookmarks)