ممنون سبزه جون
من از همه اين راهكارها استفاده ميكنم حتي پيش مشاورم كه رفتيم بهش گفت مرد بايد همه هزينه هاي همسرش را پرداخت كنه من تا الان سعي كردم مخارجمو ازش بگبرم با اينكه خيلي از اوقات با بيرغبتي اين كار را انجام ميده ويا مخالفت ميكنه اين باعث شده از خيلي از خواسته هام صرف نظر كنم وهزينه هامو به حداقل برسونم
راستش من درامدمو تا حالا پس انداز كزدم براي خريد خونمون آوردم يعني درامدمو براي زندگيمون گذاشتم براي خودم تنها سرمايه گذاري نكردم
ولي با اينحال گاهي اوقات كه چيزي ازش درخواست ميكنم ميگه همه پولهاتو داري ذخيره ميكني وهمش از پولهاي من خرج ميكني دلت نمياد پولاي خودتو خرج كني گاهي اوقات واقعا بازور به من پول ميده اين كارش باعث ميشه براي من كارش هيچ ارزشي نداشته باشه
من مستقل عمل نميكنم دوست دارم اون خرجمو بده وقتي كه ميبينم به خانوادش پول ميده اين حسم بيشتر ميشه
چه جوري رفتار كنم كه انتظار نداشته باشه با درامد خودم هزينه هامو بدم واين كارو وظيفه خودش بدون
آيا من اشتباه ميكنم وبايد درامدمو خرج كنم ؟
يك نكته ديگه اينه كه شوهرم هميشه جند تااز همكاراشو مثال مينه كه خانم هستن وميگه مثلن خانم.... ميگه من براي هزينه هاي شخصيم اصلا روم نميشه از شوهرم پول بگيرم وخودم هزينه ميكنم به من ميگه برو از اين خانمها ياد بگير اين خانمها تحصيلات بالايي هم دارن .وقتي اين حرفها راميزنه من نميدونم چي بش بگم خواهشا منو راهنمايي كنيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)