سلام دوستان ممنون میشم کمی حرفای منو بشنوین و راهنمایی کنید:
من 5 سال پیش با یک دختری دوست بودم نمیدونم چقدر به عشق اول اعتقاد دارید اما واقعا عاشقشم اون موقع به خاطر یک بچه بازی (اون موقع 17 سالم بود) با یکی دیگه دوست شدم اونم فهمید و بهم زدیم تا پارسال که اتفاقی اومد سر کلاسم(من مربی اسکیتم) بع از اون موقع کمی دوباره با هم خوب شدیم تا اینکه یک بار که داداشش با گوشی من به خواهرش زنگ زد شماره همدیگرو پیدا کردیم هر چند وقت یکبار به هم اس ام اس میدادیم زنگ میزدیم و بعضی وقت ها هم همدیگر کمی میدیدم تا اینکه من دوباره بهش پیشنهاد دوستی دادم اما اون گفت که چون به من اعتماد نداره قبول نمیکنه بعد از این جریان حدود 6 ماهی میگذره وم ما هنوز همدیگرئ میبینیم و یک دوستی کوچولویی داریم من به همینم راضیم اما از روی اس ام اس هایی که میده نمیدونم بازم بهش پیشنهاد بدم یا نه ، شاید اگر پینهاد بدم فکر کنه که میخوام از این رابطه کوچیک سواستفاده کنم و همین هم قطع بشه یا شاید منتظر باشه نمیدونم واقعا چی کار کنم یه مشکل دیگه من هم داداشش هست اخه جدیدا کمی با هم دوست شدیم دوست ندارم اگه با خواهرش دوست شدم اون هم به خاطر غیرت و این حرفا باعث به هم خوردن رابطه ما بشه با هاش چطور برخورد کنم؟
ممنون میشم کمی راهنمایی کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)