سلام :
عزیزم..
شما الان در دوراهی بزرگی گیر کرده اید..یکی آینده خود و یکی آینده او...
به هر حال او کسی ست که شما دوستش داشته اید و هرگونه برخورد اشتباه شما می تونه موجب بشه که ایشان بیشتر از پیش در ورطه اعتیاد فرو بره....
اگر ایشان همسر شما بود من چیزهای دیگری می گفتم ولی چون ایشان هنوز همسر شما نیست فکر می کنم بهترین راه این باشه شما کاملا منطقی از این رابطه خارج بشی و ایشان را تشویق به بستری برای ترک اعتیاد کامل کنی....و حتما از ایشان بخواهی خانواده خود را در جریان بگذارد تا به ترک وی کمک کنند..
سارا جان چطوری کاملا منطقی از این رابطه خارج بشم ؟ رابطه ی دو سه ماهه نبوده که بشه به این راحتی خارج شد. 5 سال با ایشون بودم. واقعا برام سخته.دوست دارم بهش یک فرصت دیگه بدم ولی نمیتونم. به خانواده اش نمیتونم بگم چون پدرش ناراحتی قلبی داره و علاقه ی زبادی هم به این پسرشون دارند.اگه بگم حتما سلامتی پدرش به خطر می افته. یکسره از من میخواد باهاش بمونم و ترکش نکنم چون میگه اگه منم نباشم دیگه هیج انگیزه ای واسه زندگی کردن نداره.
به نظر من هم ریشه این مشکل خیلی مهمتره..شما می فرمایید ایشان نه مشکل روحی...نه مالی..نه عاطفی نداشته ..مطمئنید؟
مشکل مالی به هیچ وجه نداشته ولی یک مدتی بود که همش میگفت افسردگی داره و بیخودی گوشه گیر میشد و واسه همه چیز غصه میخورد. مشکل عاطفی هم ال اونجایی که من میدونم نداشته.
اگر این چنین است و ایشان بدون هیچ دلیل مشخصی به این کار روی اورده است پس می تواند باز هم بدون هیچ دلیلی وارد این راه شود...
و حتی اگر به دلیلی این کار را کرده باز هم قابل قبول نیست..نمی توان گفت تا مشکلی حادث شد برو و معتاد شو..
من واقعا نمیدونم دلیلش چی بوده. فقط میگه اشتباه کردم منو ببخش.چطوری میشه ببخشمش اخه؟
من اصلا کار به اعتیاد ایشان هم نداشته باشم چیزی که توجهم را جلب کرد جواب ایشان به شما بود...
فکر می کردم این طور بزرگ می شوم؟!!!
سارای عزیزم این جواب دلیل اصلیش نیست. فقط اینو میگه که یک چیزی گفته باشه و دلیلی اورده باشه ولی میدونم که این دلیلش نیست.
من نمی گویم که به خاطر اعتیاد او را ترک کنید چون نهایت شما هستید که باید تصمیم بگیرید من می گویم به این اعتیاد ریشه ای تر نگاه کنید...این ظاهر مشکلات عمیق تریست که باید شناسایی شود.
به من فقط میگه من معتاد نبودم.اعتیاد نداشتم. به این نمیگن اعتیاد. فقط بعضی اوقات میکشیدم. اخه کی میتونه این حرفا رو قبول کنه ؟ به من میگه اگه تو ازم جدا بشی هم من ازت جدا نمیشم و باهات هستم . میگه اگه جدا بشی هم سراغ این کار نمیرم دوباره تا یک روز بعد از چند سال بفهمی که من ترک کردم و تو اشتباه کردی. اخه شما به من بگید کسی که یکی رو دوست داره سراغ این کارا میره ؟ به خاطر طرفش هم که شده نمیره سراغ این کارا. میگه من نمیخواستم برم سراغش ولی گرفتار شدم.
موفق باشید...

علاقه مندی ها (Bookmarks)