[/size][size=medium]
سلام به همه ی دوستان تالار!
با اینکه تازه عضو شدم اما چند وقتیه که موضوعات تالار رو پیگیری میکنم و اطلاعات زیادی گرفتم و به همین خاطر اول از همه میخوام از همتون تشکر کنم.
بالاخره من هم تصمیم گرفتم مشکلم رو این جا مطرح کنم!
من 21 سالمه و تقریبا 1 سال میشه که با یکی از همکلاسیام ارتباط بیشتری دارم. اما خیلی محترمانه و رسمی مثل همکلاسی با هم حرف میزنیم.فقط در مورد بعضی کارهای روزمره و دغدغه های فکری که داریم هم نطراتمون رو میگیم. این رابطه در مراحل اول فقط به صورت چت کردن بود و بعد از چندین ماه به اس ام اس هم کشیده شد و در حال حاضر هم ادامه داره و شکلش عوض نشده چون هیچکدوم آدمی نیستیم که رابطه ی بیشتری برامون معقول باشه! ایشون در این مدت گفتن که هدفشون شناخت بیشتر و ازدواج هستش و نمیدونم شاید به دلیل اینکه نقاط مشترک از نظر فکری زیاد داریم این رابطه ادامه پیدا کرده! من روی این مساله خیلی فکر کردم اما به نتیجه نرسیدم که ادامه ی این راه درسته یا نه!
حتی به این هم فکر کردم که ازشون بخوام از طریق خانواده اقدام کنن اما هر دو دانشجو هستیم و فکر نمیکنم ازدواج در حال حاضر امکان پذیر باشه. به دلیل کار و سربازی و ...
از طرفی با ندونستن خانواده ها(با اینکه نظر خانوادم برام خیلی اهمیت داره) و با این شکل از رابطه و اینکه از خانواده ایشون هم اطلاعات زیادی ندارم، نمیدونم میتونم شناخت درستی پیدا کنم یا نه!
از دوستان صمیمانه درخواست راهنمایی دارم.![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)