سلام خدمت دوستان عزیز
واقعا خیلی خوشحالم که تونستم این تالارو پیدا کنم. واقعا مطالبش خیلی به درد بخوره و دوستان هم خیلی عالی راهنمایی میکنن و ادم راحت میتونه از تجربیات دیگرون استفاده کنه.
من چند روزه با اینجا اشنا شدم و خیلی از پست های این بخشو مطالعه کردم و چیزای زیادی فهمیدم منتها ممنون میشم اگه به منم یه کمکی بکنید و هم فکری بکنیم.
والا من 21 سالمه و ترم 6 دانشگاهم و مشکل من در مورد یکی از دخترهای هم کلاسمه که من بهش علاقه دارم منظور از علاقه هم قصد ازدواجه.تقریبا میشه گفت من ارتباطی هم با ایشون نداشتم و فقط یک سال پیش من این موضو را باهاش مطرح کردم که خیلی کم با ایشون صحبت کردم و نظرشون این بود که چون فعلا هیچی معلوم نیست من چیزی نمی تونم بگم.بعد از اینم شرایط جوری شد که من مجبور شدم قبول کنم حرفشونو منتها نمی دونم شمام با من هم عقیده اید یا نه که این حرفشون یه جورایی مبهمه. بالاخره من یه نفرو دوس دارم و روز و شبم با فکر کردن به اون میگذره و باید یکم اطمینان پیدا کنم نظرش در این مورد چیه خودشم ایشون اصلا به من نمیگه که به من علاقه داره نداره تا منم یکم مطمئن تر شم و فقط همون حرفو میزنه.
اما مساله دیگه اینه که من فعلا دارم درس میخونم و معلوم نیس بتونم شغل پیدا کنم یا نه البته سربازیم هم معافه. در مورد خود ازدواجم واقعا خیلی فکر کردم با خیلیا صحبت کردمو و خلاصه به این نتیجه رسیدم که فک نمی کنم از لحاظ بلوغ فکری مشکلی داشته باشم.
حالا مشکل من اینه که با این شرایط از یه دختر چه انتظاری باید داشت.فقط دقت کنید که هر چیزی که اون میگه مستقیما تو اینده من تاثیر داره یعنی ممکنه اگه اون جواب رد بده من کلا مسیر زندگیم عوض شه یا اگه جواب مثبت بده من یه جور دیگه به زندگی ادامه بدمو الی اخر و اینم تاکید کنم که جوابی هم که میدن اینه که چون فعلا هیچی معلوم نیست من چیزی نمی تونم بگم.
چشم انتظار راهنمایی های شمام
ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)