به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 فروردین 90 [ 14:55]
    سطح
    21
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

واقعا خسته شدم ...

سلام دوستان عزیز من امروز با این سایت آشنا شدم و خیلی بنظرم جالب اومد و فکر کردم که فورا عضو بشم و مشکلم رو مطرح کنم :
    پسری 20 ساله ام که در حال تحصیل در رشته کامپیوتر هستم و البته در دانشگاه پیام نور. راستش رو بخواین من قبل از کنکور خیلی تلاش کردم اما متاسفانه به دلیل اضطراب همیشگی ام نتونستم حقم رو از کنکور بگیرم.
    متاسفانه بعد از این اتفاق و تا حدودی بدشانسی ، کسی که خیلی برام عزیز بود رو هم خیلی راحت از دست دادم و فوت کرد.این هم ضربه کوچکی بود برای شکستن روح من.
    حالا هم مشکل من اینکه اصلا نمیتونم درس بخونم. قبلا خیلی درسخون بودم به طوری که اگر تعریف از خود نباشه تمام دوران ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان همیشه شاگرد اول بودم.
    اما حالا هر چقدر تلاش میکنم نمیتونم درس بخونم بطوری که یک ترم هم مشروط شدم.
    خیلی آرزو ها داشتم اما همش فکر می کنم آرزوهام بر باد رفتن !!!
    راستش من اصلا نمیتونم به طور کامل 1 ساعت پشت سر هم درس بخونم و خیلی زود کلافه میشم. البته از رشته ام خیلی راضیم و واقعا علاقه مند. اما دیگه طوری شدم که مادرم مدام نگران منه و نگران آینده تحصیلی و زندگی من. حتی من برای گرفتن گواهینامه اقدام کردم کلاس رفتم و همه چی رو بلدم اما در اثر اضطراب وحشتناکی که در وجوم شعله ور میشه هر 3 بار نتونستم در امتحان عملی قبول بشم.
    نمیدنم بهتره که من به یک مشاور مراجعه کنم؟؟!؟!

خیلی زود می رنجم و واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم؟
    لطفا کمکم کنید نمیدونم چکار کنم ؟!!؟

از این که این همه حرف زدم معذرت میخوام.ممنون.

2. کاربر روبرو از پست مفید Milad.H تشکرکرده است .

Milad.H (یکشنبه 21 فروردین 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 تیر 90 [ 15:16]
    سطح
    56
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    627

تشکرشده 673 در 178 پست

Array

RE: واقعا خسته شدم ...

سلام دوست من. قبول شدنتون رو توی دانشگاه بهتون تبریک می گم و خیلی خوشحال شدم از اینکه توی رشته مورد علاقه ات قبول شدی.
    همینطور یه خاطر عزیزی که از دست دادین بهتون تسلیت میگم. امیدوارم هر چه زودتر بتونید خودتون رو با شرایط وفق بدین و قدرت سابقتون رو به دست بیارید تا بتونید این مرحله رو پشت سر بذارید.
    اینکه شما تا به امروز شاگرد اول بودید نشون میده که انسان خیلی خیلی با اراده و با پشتکار بالایی هستید. اینکه شما پیام نور قبول شدید دلیل بر ضعفتون نیست، اتفاقا کسایی که از دانشگاه پیام نور فارغ التحصیل میشن بار علمی خیلی بیشتری نسبت به دانشجوهای دیگه دارن چون سیستم پیام نور به این شکل پایه ریزی شده که خیلی بیشتر از دانشگاه های دیگه دانشجو محور هست.
    مشروط شدن شما هم دلیل بر ضعف شما نیست، بلکه دلیل بر شرایط روحی و فکری شمادر یک مرحله از زندگیتون هست، که اگه بخواین می تونید اون رو هم پشت سر بگذارید و در ترم جاری به روال قبل برگردید، البته طبیعیه که دوران دبیرستان و مدرسه با دوران دانشگاه متفاوته اما کسی که تونسته 12 سال شاگرد اول باشه قطعا می تونه که باقی عمرش هم شاگرد اول بمونه.
    خودتون رو به خاطر این موارد مواخذه نکنید، مخصوصا به خاطر گواهینامه، خیلی کم پیش میاد که افراد در امتحان اولشون بتونن گواهینامه رو بگیرن، من هم چند سال قبل از اینکه بخوام آزمون بدم رانندگی میکردم حتی مسابقه هم میدادم اما موقع امتحان دو بار رد شدم تا تونستم گواهینامه ام رو بگیرم.
    شما در مقطعی هستین که ناخوداگاه دارید خودتون رو ضعیف می کنید اونم با افکارتون و دارید اعتماد به نفس خودتون رو از بین می برید. بهتره کمتر به خودتون سخت بگیرید و به خاطر موفقیتهایی که داشتین از خودتون تمجید کنید نه اینکه دنبال نقاط ضعف خودتون باشید و اونها رو پررنگ کنید.

4. 6 کاربر از پست مفید روزن تشکرکرده اند .

روزن (یکشنبه 21 فروردین 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

Milad.H گرامی

ورودت به تالار همدردی را خیر مقدم میگم

نگران نباش ، قابل حل هست

خیلی خوبه که به فکر روحیه ات و طرح مسئله و تلاش برای رفع آن هستی .

این یه دوره هست که برای اینکه حاد و ماندنی نشود ، نیازه به طور حضوری از یک مشاور متخصص کمک بگیری .

بنا بر این توصیه می کنم که حتماً مشاوره حضوری داشته باشی .

موفق باشی

6. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (یکشنبه 21 فروردین 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 16 اردیبهشت 90 [ 00:15]
    سطح
    27
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 28
    دستاوردها:
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

سلام میلاد جان.
    نباید نگران باشی واقعیت اینه که سیستم آموزش دبیرستان با دانشگاه و بخصوص با دانشگاه پیام نور فرق داره. شاید یکی از دلایل مشکل تحصیلیت همین تغییر ارسیستم دبیرستان و کلاس درس به دانشگاه پیام نور باشه.
    به نظر من اضطراب و استرس رو آدم خودش میتونه کنترل کنه و در واقع دست خود آدمه. سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی و خودت رو دست کم نگیری. مطمئن باش که تو میتونی:)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مهر 91 [ 11:20]
    سطح
    26
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    تشکرها
    268

تشکرشده 271 در 78 پست

Array

ميلاد عزيز
    در اينكه بهتره به يك مشاور مراجعه كني كه شكي نيست. چون در اين سن و سال پايه رفتارهاي دهه سي و چهل زندگي ات نهفته است و اگه تو به اين اضطراب و استرست غلبه نكني و اهميت ندي،اين كوله بار پر استرس رو سالها با خودت حمل مي كني بدون اينكه بفهمي كه چرا كلا از زندگي ناراضي هستي.
    ولي در كنار مشاور تو خودت هم مي توني به خودت كمك كني. اول از همه سعي كن درس خوندن رو به شكل يك كار تفريحي براي خودت در بياري. براي خودت هدف هاي كوتاه مدت تعيين كن مثلا امروز يه نيم فصل مي خونم..نه اين كه دو سه فصل رو باهم بخونم. ولي سعي كن يكساعت مفيدي داشته باشي. هرزمان كه احساس كردي ذهنت داره از درس خارج مي شه از جات بلند شو،چند حركت نرمشي انجام بده،پنجره رو باز كن و كمي نفس عميق بكش. انتظار خارق العاده بودن هم از خودت نداشته باش. هميشه شاگرد اول بودن مساوي موفق بودن نيست.بهتر اينه كه بتوني اون درس رو مفهومي ياد بگيري و بتوني ازش استفاده كني. در مورد گواهينامه ام هم فكر نكن چون پسر هستي حتما بايد در جلسه اول قبول بشي. همين استرس بايد از بين بره كه تو بتوني فردا يه راننده خوب باشي پس اينطور فكر كن كه بهتره كه آزمون رو رد بشم تا خداي نكرده فردا يه تصادف داشته باشم. بهتره تا قبل از اينكه ذهنت آروم بشه خودت در شرايط استرس زا مثل امتحان رانندگي قرار ندي چون به بدتر شدن اضطرابت كمك مي كنه.
    ورزش رو فراموش نكن. حتي اگه حوصله باشگاه رفتن نداري يه پياده روي ساده يا حركات كششي و نرمشي تو خونه. سعي كن از مواد غذايي و دم كرده هايي مثل چاي سبز و گل گاوزبون استفاده كني تا آروم بشي. روزي نيم ساعت تو جايي كه تو خونه آرامش داري بشين و چشماتو ببند و به هيچ چيز استرس زايي فكر نكن. بذار سكوت ذهني پيدا كني.

9. 2 کاربر از پست مفید الميرا1358 تشکرکرده اند .

الميرا1358 (جمعه 19 فروردین 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)