امروز (8 مارس) ظاهرا روز جهانی خانمهاست.
صحت و سقمش رو تحقیق نکردم . ولی همکارا شلوغش کردن و دارن همین جوری مانور میدن.
اگه این فرض درست باشه ، فرصتیه که این روز رو به تمامی خانمهای عضو تالار تبریک بگیم.
ایامتون خوش![]()
تشکرشده 12,542 در 2,269 پست
امروز (8 مارس) ظاهرا روز جهانی خانمهاست.
صحت و سقمش رو تحقیق نکردم . ولی همکارا شلوغش کردن و دارن همین جوری مانور میدن.
اگه این فرض درست باشه ، فرصتیه که این روز رو به تمامی خانمهای عضو تالار تبریک بگیم.
ایامتون خوش![]()
baby (چهارشنبه 18 اسفند 89)
تشکرشده 16,567 در 3,447 پست
مرسي بي بي جان
اين تبريك از طرف شما خيلي ارزشمند است آخه نيست كه شما سردسته ي باند ضد زنهاهستيد از اون لحاظ
ممنون كه ياد ما كرديد و يك تبريكي از طرف هم تالاري (سردسته ي باند ضد زن) دريافت كرديم .
حقيقتش صبح مي خواستم اينكار را بكنم و يك تاپيك باز كنم و به خودمان تبريك بگويم ديدم ريا ميشه منصرف شدم
من هم به سهم خودم روز زن را به تمام شير زنان ايراني و سراسر جهان تبريك مي گم . اميدوارم روزي برسه كه زنان به حقوق به حق خودشون دست پيدا كنند .
ani (چهارشنبه 18 اسفند 89)
تشکرشده 12,542 در 2,269 پست
این همون چیزیه که می خواستم.دوستان قدیمی رو فقط با یه همچین سوژه هائی میشه به حرف آورد.
امیدوارم همه ایام به نام خانومها باشه ، مثلا یه دفعه سال 90 رو بذارن سال زنقرن جدید رو قرن زن
همینطور برو بالا
یه حقیقتی رو می خواستم اذعان کنم برای همه مردان استفاده کنن:
از نظر من ماه آخر سال که کلا ماه خانومهاست. خصوصا هر چه به آخر سال می رسیم این شدت پیدا میکنه.
چند روزه همش وقت گذاشتم و تقریبا بازار و مرکز خریدی در تهران باقی نمونده که با همسر محترم نریم. جالبه اینقدر سرحاله و با نشاط و عجیبه که از پا هم نمی افته حتی دیشب بعد از این همه پیاده روی و بازار چرخی نزدیک ساعت 12 شب هم با ز پیشنهاد یه مرکز خرید دیگه رو میداد
نکته : با همسرانتون در بحث شیرین خرید همراهی کنید
baby (چهارشنبه 24 فروردین 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)