سلام
خواستم دیگه موضوعمو نگم ولی...
بی خیال اینم مشکل من ...
من افسرده شدم
روحیه میخوام اصلا حوصله حرفهای به حساب امید دهنده هم ندارم خواهشا اول قشنگ موقعیتم رو درک کنید بعد اگه چیز منطقی و درستی به ذهنتون رسید جواب بدید
از اینکه روزهامو الکی شب میکنم اصلا حس خوبی ندارم من اینجور آدمی نبودم...
من 23سالهمه اگه پروژه مو بدم به حساب لیسانس خواهم گرفت از دانشگاه پیام نور!
این نیم سال تحصیلی که گذشت داشتم برای ارشد میخوندم با هزار امید و...
تا اینکه کنکور ارشد رو با نهایت افتضاح دادم ، این سنجش هم گنده شو در اورده، اصلن بلد نیس سوال طرح کنه، بعضی درسا را اینقدر راحت طرح کرده که هر ابلهی که هیجی هم نخونده میتونه جواب بده بعضی را هم ... اصلا نمی دونه چطوری باید دانشجو درس خونده و نخونده را تمییز بده.......
بی خیال، اصلا به درک که قبول نمی شم به در ک
من پشیمونم چرا از اول رفتم دانشگاه پیام نور، به هر کی میگی پیام نور خوندی یه جوری نگاه به آدم میکنن انگار عقب مونده ذهنی دیدن، همه سختی اش رو خودمون کشیدیم تا آخر عمرمون هم باید اسم پیام نور رومون بمونه
همه اش تقصیر خودمه نباید از اول میرفتم
حالا از اینا بگذریم من خیلی نیاز به ازدواج دارم خیلی ولی موقعیتش رو ندارم مگید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه این پروژه لعنتی کلی کار داره استاد محترممون هم گفته باید تا خرداد تحویل بدم ولی اصلا میلم نیس برم سراغش ، میدونید چرا؟ چون این استاد محترم علیرغم اینکه خیلی خوب درس میده خیلی بد نمره میده، بلد نیس نمره بده همه افتخارش اینه که به کسی نمره 20نداده ، البته از شاگرد تنبلا سوال کنی میگن خوب نمره میده. به خود استاد هم بگی میگه نمره مهم نیست! یکی نیس بهش بگه اگه نمره مهم نیست پس تو این دانشگاه در پیت چی مهمه؟ ملاک تشخیص فعلا نمره اس
ترم قبل برای یکی از درسامو با همین استاد باید یه پروژه تحویلش می دادیم من هم نهایت سعی خودمو کردم و خداییش پروژه ی عالی بهش دادم ایشون هم بدون توجه به من 19 دادن من فکر کردم حتما یه ایرادی چیزی داشته که 19داده وگرنه موقعی که داشتم پروژه را نشونش میدادم خیلی خوشش اومد، تا اینکه این ترم یکی از دوستام همین درس رو با این استاد داشت پروژه اشو نشونم داد تا بعضی اشکالاشو برطرف کنم و کمکش کنم. پروژه اشو که دیدم هنگیدم هیچ کاری نکرده بود اصلا کل کاری که کرده بود توی 2ساعت بهترشو میشد انجام داد. بعد که نمره اش رو پرسیدم شده بود 18.75 . اینه سیستم نمره دهی استاد ما!
اینا رو گفتم دلیل بی میلیم برای انجام پروژه پایانیم و افسردگی و بیکاری و سردرگمی را توضیح بدم حالا میگید چکار کنم
کسی متخصصی باتجربه ای اینجا هست بهم جواب بده یا همه دنبال موضوعات عشقی ان و یا تا پول ندیم متخصص به این پستامون نگاه هم نمیکنه؟
بابا خدا جون یکی را بفرست کمکم کنه
از کجا بدونیم که اینجا جواب آدمو درست و حسابی میدن که پول واریز کنیم؟ منظورتون چیه که بدون پول میتونیم سوال عشق و عاشقیمون را ببرسیم ولی سوال دیگه رو نه؟
شاید یکی یه مشکل حاد دیگه ای داشته باشه
واقعا که
منو بگو که یک ساعت وقت گذاشتم مشکلمو نوشتم حالا هرچی میگردم یه جایی پیدا نمیکنم سوالمو مطرح کنم حالا هم که در بخش افسردگی راضی شدم بنویسم
سر در این سایتتون بنویسین هر کی مشکلی به جز عشق و بچه بازی داره این طرفا پیداش نشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)