من و همسرم هم سن هستيم ولي من آدمي هستم كه سن برام مهم نيست اون ميگه اگر 2 سال مرد بزرگتر باشه بهتره ولي در كل با سن مشكل ندارم
به نظرتون زندگي خوبي داريم؟ به مشكلي بر نميخوريم؟ از نظر رابطه جنسي و اخلاقي و در آينده بچه دار شدنمون
![]()
تشکرشده 0 در 0 پست
من و همسرم هم سن هستيم ولي من آدمي هستم كه سن برام مهم نيست اون ميگه اگر 2 سال مرد بزرگتر باشه بهتره ولي در كل با سن مشكل ندارم
به نظرتون زندگي خوبي داريم؟ به مشكلي بر نميخوريم؟ از نظر رابطه جنسي و اخلاقي و در آينده بچه دار شدنمون
![]()
تشکرشده 2,204 در 465 پست
سلام دوست خوبم.
فكر ميكنم بي مشكلي زده زير دلتون كه به ياد اين مطلب افتادين.
ولي به دور از شوخي، اگر از نظر رشد عقلي در يك سطح باشين و همچنين هيجاناتتون در يك سطح باشه، به گمان من هيچ مشكلي براتون پيش نمياد.
البته در گذشته اگر اختلاف سن كم بود، يه مقدار زن از لحاظ ظاهري زودتر از مرد شكسته ميشد كه تو ذوق ميزد. ولي امروزه اين مسئله هم خيلي پيش نمياد، چون تكنولوژي و فرزند كمتر و فرهنگ نوين و... باعث شده خانوما زود شكسته نشن.
در كل سعي كنيد هيجانات و احتياجاتتون رو متقارن با هم و با مشاركت هم پيش ببريد. اينجوري هيچ مشكلي پيش نمياد. مثلا با هم تصميم بگيريد بچه دار شين، با هم تصميم بگيريد به فكر حال باشيد يا آينده و.... تا زندگي مشترك خوبي داشته باشين.
shabe barooni (یکشنبه 08 اسفند 89)
تشکرشده 1,389 در 345 پست
سلام وقتتون بخیر
شما در جای دیگر هم از آمیزش شب اول عقد پرسیده بودید.دو تا سوال :
1 - در حال حاضر عقد کرده اید و یا در شرف عقد هستید؟
2 - شما خیلی نگران هستید و این نگرانی طبیعی نیست.به نظرتون چی باعث شده که این همه نگرانی و ترس از آینده در شما به وجود بیاید؟آیا از روی رو در بایستی و یا فشار خانواده تصمیم به ازدواج گرفته اید؟آیا پشیمان هستید؟
با احترام
![]()
arix (یکشنبه 08 اسفند 89)
تشکرشده 148 در 58 پست
از لحاظ سن که مسیله ای نیس من دو تا خونوادرو میشناسم که عاشقانه زندگی میکنن همسنم هستن
این دلیل محکمی نیس
ارتاوا (شنبه 06 فروردین 90)
تشکرشده 44 در 33 پست
سلام
جايه هيچ هيچ نگراني نيست اصلا هم بهش فكر نكن ارزششو اصلا نداره به آينده ب زندگي به چيزا هاي خوب فكر كن ،
يكي از دوستان من همسرش7 سال از شوهرش بزرگتره ميدونم يه كم غير قابل فهم باشه چون خيلي تفاوته سني زياده ولي زندگي بسيار زيبايي دارن تفاهمشون عاليه .
راستي شما همسرتونو دوست داريد،يا برعكس؟
اقای نجار (چهارشنبه 12 فروردین 94)
تشکرشده 254 در 122 پست
بدلیل اینکه زن زودتر به بلوغ می رسه و زودتر شکسته می شه شاید در آینده یه سری مسائلی ایجاد بشه ولی با توجه به نکات دوستان مواردی بوده که مشکل ایجاد نشده و من احساس می کنم که درصد تفاهم هر دو بالای 70% بوده
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)