سلام دوستان . من تازه وارد هستم . و از روی ناراحتی زیاد متن از کارم بدم میادو سرچ کردم و سایت همدردی برام باز شد وقتی ثبت نام کردم دیدم سایت خوب هست تصمیم گرفتم مشکلم و اینجا بینوسم شاید شما دوستان تونستین کمکم کنید.
من دختری 24 ساله هستم و 2 ساله نامزد کردم .
همیشه دوست داشتم ازدواج کنم و درسم و تموم کنم و برم سر شغلی و بتونم خودم برای خودم تصمصم بگیرم .
بعداز اتمام درسم نامزد کردم اما به خاطر یک سری مشکلات که برای کار همسرم پیش اومد نتونستیم زندگی مشترکی رو شروع کنیم از طرفی هم دیگه دوستش داشتم و نمی تونستم نامزدی رو بهم بزنم . خلاصه بعد از مدتی هم تونستم برم سر کار اما اصلا ربطی به رشته ام و نداشت و اصلا از کارم راضی نیستم من منشی یک شرکت خصوصی متوسط هستم و بیشتر به مسئول دفتر شبیه هست . اما همیشه از طرف مدیرانم تحقیر می شم و احساس بدی به هم دست می ده . ازطرفی هم مدیرانم می خوان که به من ترحم داشته باشن و کار من و مهم تلقی کنن اما خب ... خلی دنبال کار گشتم اما نتونستم جایی رو پیدا کنم که از همه نظر خوب باشه . خلاصه ازدواج کردم اما چه ازدواجی و سر کار هم رفتم اما چه سر کار رفتنی از طرفی هم نمی تونم دیگه نرم چون به درامد این شغل نیاز داریم .
الان 3 ماه دیگه موقع مراسم ازدواجمون می رسه اما من اصلا خوشحال نیستم هر روز خانواده ام وسایل جهاز م رو تهیه می کنن و میارن اما من اصلا احساس خوبی ندارم . و نمی تونم روی خودم تسلط داشته باشم .
سر کارم هم یکی از کارمندانمون که حسابدار هست خیلی به خودش می نازهو مورد توجه خیلی زیاد مدیرامون هم هست و من وقتی خودم رو با اون مقایسه می کنم خیلی از خودم و زندگی م و کارم و همه چی همه چی بدم میاد . خیلی از نظر روحی مریض و دگرگو ن شدم .

و مورد توجه خیلی زیاد مدیرامون هم هست و من وقتی خودم رو با اون مقایسه می کنم خیلی از خودم و زندگی م و کارم و همه چی همه چی بدم میاد . خیلی از نظر روحی مریض و دگرگو ن شدم .
ذوق و شوقتو با خریدن وسایل برای خودت افزایش بده سعی کن توی خرید جهیزیه همکاری کنی تا نسبت به زندگیت دلگرم تر بشی
تا زمانیکه آروم هست که هیچی اما وای خدا به داد زمانی برسه که عصبانی و ناراحت بشه دیگه واقعا غیر قابل کنترل میشه . و هر چی که بخواد میگه تازه خیلی هم ادعاش میشه که بیشتر از من می فهمم و همیشه برای توجیه عصباتیتش میگه که رفتار تو غیر عادی هست . دوست دارم به جای برگزاری مراسم جشن عروسی مراسم جشن طلاق بگیرم . 

علاقه مندی ها (Bookmarks)