سلام من 6 ماهه با پسری جذاب دوست شدم و خیلی بهش علاقهمند شدم اون هم بهم ابراز علاقه میکر د و ابتدای دوستیمون بهم پیشنهاد ازدواج داد اما به علت اینکه من دانشجوام اونم دستش تنگ بود صبر کردیم ولی این مدت منو اذییت میکرد و اشکمو در میوورد من به خاطره شغلش درکش میکردم و ازش نمیخواستم بریم بیرون وتوی مغازش میدیدمش توی این مدت چند بار ازش خواستم با خواهرش آشنا شم اما اون گفت واسه خواستگاری چند بار بهم پیشنهاد رابط جنسی دادکه رد کردم اما بازم موند و چند بار متوجه شدم با زنهایی به خاطره سکس در اتباطه منم که فکر میکردم موندگاره که تا الان مونده باهام برای اینکه با کسه دیگه ارتباط نداشته باشه 1 بار با نارضایتی باهاش سکس(اما نه بطور کامل جزیی)کردم و بهش گفتم دیگه اجازه نمیدم از فرداش نسبت بهم سرد بود د زنگ نمیزد فقط تلفنامو جواب میداد و میگفت کار داره بعده 1 هفته گفت نمیخواد با من باشه وجوابمو نمیده من دوسش دارم هر کاری کردم بر نگشت الان گریم گرفته چیکار کنم یعنی بر میگرده؟ حتی نگفت چرا رفته آخه قبلا 3 بار هم گفت میره اما نرفت بعدش گفت نمیتونه ازم جدا شه من 21 سالمه و اون 27 aval pishnahade ezdevaj dad bad sex
علاقه مندی ها (Bookmarks)