به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: شک به همسر م

  1. #1
    عضو عادی آغازکننده

    آخرین بازدید
    جمعه 15 بهمن 89 [ 18:04]
    تاریخ عضویت
    1389-11-07
    نوشته ها
    7
    امتیاز
    1,639
    سطح
    23
    Points: 1,639, Level: 23
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    7

    تشکرشده 7 در 4 پست

    Rep Power
    0
    Array

    شک به همسر م

    با عرض سلام

    بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب. من متأهل هستم. همسرم رو برای مدت تقریباً ۳ سال دورادور میشناختم قبل از ازدواج و ایشون تقریباً ۳ تا ۴ بار از من خواستگاری کردن تا من جواب مثبت دادم.

    به تازگی متوجه شدم ایشون قبلا با چندین دختر به صورت چت در ارتباط بودن.که مکتوبات یکی‌ از این خانومها نشان دهنده ارتباط جنسی‌ هستش. به هر ترتیب همسرم متوجه شدن که من این مکتوبت رو دیدم و با کلی‌ آیه و قسم گفتن که در حد حرف بود همه چیز. ایشون نسبتا! آدم مذهبی‌ هستن و با توجه به اینکه ما در خارج از ایران هستیم و من رفتار ایشون روی اینجا دیدم در یک نو برزخ گیر کردم. ارتباطات قبلی ظاهراً در این حد نبود ولی‌ ایشون همیشه درگیره ارتباط عاطفی با یک دختر بودن! قابل توجه اینکه یک مورد ازدواج ناموفق هم داشتن.

    در حال حاضر من در یک وضعیت بسیار بد قرار گرفتم که باعث شده کاملا اعتمادم رو به ایشون از دست بدم. هیچ راهی‌ هم جلوم نمی‌بینم. زمانی‌ که من این مکتوبات رو بهشون نشون دادم کم مونده بود یه بالایی سر خودش بیاره که اصلا من ترسیدام جلوتر برم و بیشتر حرف بزنم.

    به شدت از تصمیمم ناراضیم، با توجه به خواستگار‌هایی‌ که داشتم به خاطره موقعیت خوبی که دارم، الان خیلی‌ پشیمونم. نمیتونم این حرفا رو به همسرم بگم چون عقلانی نیست و در ضمن به خاطره تجربه قبلیش که نامزدش ولش کرده به شدت از هر بی‌مهری از طرف من میترسه.

    من چون قبلا با پسرها رابطهٔ جنسی‌ و عاطفی نداشتم نمی‌دونم چقدر شیطنت برا یک پسر قبل از ازدواج طبیعی؟

    خواهش می‌کنم به من کمک کنید از این برزخ بیرون بیام و تصمیم درستی‌ بگیرم. ایشون ظاهراًبه شدت به من علاقه دارن و تنها دلیل من برای جواب مثبت به ایشون علاقه و همینطور شخصیتی بود که در ایشون دیدم.

    با تشکر

    تنها،


  2. #2
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    دوشنبه 13 تیر 90 [ 14:12]
    تاریخ عضویت
    1389-11-05
    نوشته ها
    349
    امتیاز
    2,831
    سطح
    32
    Points: 2,831, Level: 32
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,381

    تشکرشده 1,389 در 345 پست

    Rep Power
    49
    Array

    RE: شک به همسر م

    سلام ، وقتتون بخیر

    ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید.البته توضیحات واضح بود.منظورم در مورد سن شما و همسرتون و شرایط زندگی و ...

    هر کسی ممکنه توی زندگیش اشتباه کند.خداوند کسانی که اشتباه کرده اند و از اشتباه خویش پشیمانند را می بخشد.حتی کسانی که بار ها توبه می کنند و باز توبه ی خویش را می شکنند را هم می بخشد

    گذشته هفته ای از شام توبه ام امروز
    و من به سان همه توبه های پی در پی
    دوباره در پی آنم
    که با تمام وجود
    از این هوای نفس گیر توبه آلوده
    دوباره توبه کنم...

    خب همسر شما کاری در گذشته کرده و از آن پشیمان شده و تصمیم گرفته که زندگی جدیدی را شروع کند.وی در زندگی جدیدش هیچ خطایی مرتکب نشده که مستوجب جزا باشد و به شما نیز کوچکترین ظلمی وارد نکرده

    پس چرا گذشته ی او را نادیده نمی گیرید؟اگر دلیلی برای این کار غیر آنچه در بالا توضیح داده اید دارید لطفا کاملا شرح دهید


    ارادتمند

  3. 3 کاربر از پست مفید arix تشکرکرده اند .

    arix (پنجشنبه 07 بهمن 89)

  4. #3
    عضو عادی آغازکننده

    آخرین بازدید
    جمعه 15 بهمن 89 [ 18:04]
    تاریخ عضویت
    1389-11-07
    نوشته ها
    7
    امتیاز
    1,639
    سطح
    23
    Points: 1,639, Level: 23
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    7

    تشکرشده 7 در 4 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE: شک به همسر م

    با سلام و تشکر از توجهتون،

    همسر من نزدیک ۳۰ سال سنّ دارن و من هم ۴ سال از ایشون کوچکتر هستم، نمی‌دونم دقیقاً چه سوالی راجع به شرایط زندگی‌ دارین ولی‌ ما خارج از ایران هستیم و من مشغول تحصیلم، ایشون هم تحصیل کرده هستن.

    نکته اینجاست که ما ادعای پاک بودن داشتیم ! برا همین یک چنین چیزی برای من قابل قبول نیست، و این باعث شده کلا به حرفایی که از زبون ایشون شنیدم دیگه نتونم اعتماد کنم، یکبار کتابی‌ که از نامزد قبلیش بود روی پیدا کردم که با جملات آتشین بهش تقدیم شده بود، من بهش این فرصتو دادم که دورش بندازه ولی‌ ایشون فقط صفحهٔ اولو پاره کردو‌‌ به روی خودش نیاورد که این یه هدیه بود. واقعا سر در گم شدم. وقتی‌ آدم توی کشوری هست که هر جور آزادی داره بیاعتمادی از هر چیزی کشنده تره.

    در ضمن ایشون به خاطره موقعیت و ظاهرشون خواستگار هم کم نداشتن! که ایشون بد از یه مدت حرف زدن با اونا و درگیر شدن دخترا بهشون جواب منفی‌ میداده. من همهٔ اونارو ندیده گرفتم، ولی‌ بعد پیدا کردن دلایلی که میتونه دال بر ارتباط جنسی‌ باشه، دیگه فکرم از کار افتاده. لطفا بهم بگید که پسرا قبل ازدواج معمولاً تا چه حد شیطونی می‌کنن؟ میترسم این عادت این شخص باشه!

    من آدم مغروری هستم، حتا حاضر نیستم مشکلاتمو با نزدیکترین اشخاصم در میون بذارم، ولی‌ این موضوع دیگه راه نفسمو بسته...

    با تشکر،

    تنها


  5. کاربر روبرو از پست مفید asaltanha تشکرکرده است .

    asaltanha (پنجشنبه 07 بهمن 89)

  6. #4
    عضو فعال

    آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    تاریخ عضویت
    1389-3-25
    نوشته ها
    2,890
    امتیاز
    27,971
    سطح
    98
    Points: 27,971, Level: 98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

    تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

    حالت من
    Moteajeb
    Rep Power
    340
    Array

    RE: شک به همسر م

    پسری که چت بکنه ولی سکس چت نداشته باشه باید توی موزه دنبالش بگردی.رفتار فعلیش چطوره؟بازم چت می کنه؟

    با دخترا رابطه داره؟آیا چتش فقط چت بوده یا فیزکی شده؟

  7. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

    فرهنگ 27 (پنجشنبه 07 بهمن 89)

  8. #5
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    تاریخ عضویت
    1388-10-19
    نوشته ها
    1,262
    امتیاز
    11,056
    سطح
    69
    Points: 11,056, Level: 69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

    تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

    Rep Power
    143
    Array

    RE: شک به همسر م

    سلام عسل جان
    به تالار همدردی خوش آمدی

    عزیزم ظاهرا مسائلی که گفتی مال قبل از ازدواج بوده و آنچه در حال حاضر باید برای شما مهم باشد، رفتار و وفاداری همسرتون بعد از ازدواج با شماست.
    اگر شخصی گذشته همسرش خیلی براش مهمه، باید قبل از ازدواج سعی کنه تحقیقات مضاعف کنه تا به اونچه که می خواد پی ببره و اگه نتونست بذاره به این حساب که یا همسرش واقعا پاک بوده و یا اهمال از خودش بوده و در هردو صورت مشکل از همسر نبوده است.

    عسل جان اینکه شما اون مکتوبات رو از کجا پیدا کردی و چرا همسرت اونها رو نگه داشته، برام جای سواله چون آدم عاقل که مدرک جرم از خودش نگه نمی داره!
    در هرحال اگه شما الان به همسرت اعتماد داری، گذشتش رو رها کن و اصلا بهش فکر هم نکن.
    بنظرم حتی چنان وانمود کن که صددرصد یقین کردی که اون یافته ها غلط بوده و به همسرت نشون بده که بهش اعتماد داری.
    گاهی بیان کردن بعضی چیزها فقط قبح اونها رو از بیان می بره و پرده دری می کنه. و ممکنه طرف فکر کنه که خوب حالا که فهمید چی کار تونست بکنه، اگه بازم بکنم بیشتر از این کاری نمی تونه بکنه! (البته این اعتقاد منه) ولی اگه به شریکمون اعتماد داشته باشیم و البته اون بدونه که بهش اعتماد داریم، شاید خیلی از کارها رو بخاطر این اعتماد انجام نده و همیشه این نگرانی باشه که اگه همسرمون بفهمه چه ها خواهد کرد! و یا اصلا بخاطر این اعتماد خجالت بکشه که خطا کنه.

    از طرفی کنکاش روی گذشته ای که اتفاق افتاده و اونم تو این مرحله، چه حسنی برات داره، جز اینکه آرامش خودت و همسرت رو ازتون بگیره.
    گذشته رو رها کن و در حال زندگی کن. دورادور مراقبش باش (با حس مثبت) ولی نذار متوجه بشه و یا فکر کنه که کنترلش می کنی. بهش محبت کن و بازم تاکید می کنم، بذار همسرت فکر کنه که باور کردی که تمام اون نوشته ها دروغ بوده و با توجه به دروغ بودن اونها داری بهش محبت می کنی.

  9. 7 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

    هستی (یکشنبه 10 بهمن 89)

  10. #6
    عضو عادی آغازکننده

    آخرین بازدید
    جمعه 15 بهمن 89 [ 18:04]
    تاریخ عضویت
    1389-11-07
    نوشته ها
    7
    امتیاز
    1,639
    سطح
    23
    Points: 1,639, Level: 23
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    7

    تشکرشده 7 در 4 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE: شک به همسر م

    سلام مجدد،

    ممنون از راهنمأی هاتون. مشکل من این هست که میترسم این طرز رفتار براشون عادت شده باشه. علاقه به یک شخص ایجاد ارتباط و بعد نفر بعدی. در حال حاضر رفتار ایشون کاملا عادی و عآشقانه هستش. هر چند من به شدت اعتمادم را از دست داده‌ام. من به ایشون گفتم که در نهایت حرفشو باور می‌کنم هرچند راست نگفتم!

    در حال حاضر هم ندیدم با کسی‌ چت کنن ولی‌ خوب ما هردو به اندازهٔ کافی‌ باهوش هستیم! میدونیم چطور ردپا نذاریم...

    قبول دارم که در سن پائین ازدواج نکردم که انتظار یک پسر چشمو گوش بسته را داشته باشم ولی‌ آدم‌ها را با ادعا‌هایی‌ که میکنند قضاوت می‌شه کرد.

    در حال حاضر واقعا نمیتونم بهشون محبت کنم و خوب با شناخت کاملی که از من دارن اینو دیر یا زود متوجه میشوند.

    با حرف شما ( blue sky) موافقم چون ایشون بهم گفتن که من برای توی کوهی بودم که دیگه شکستم!

    من نمی‌دونم چطور خودم را قانع کنم که بتونم دوباره بهش محبت کنم، من از اول هم عاشق دلسوخته نبودم مثل همسرم، هیچ وقت هم مثل ایشون ادعای خوب بودن نکردم...

    در ضمن ممنون از اینکه حرف هامو میخونید و کمکم می‌کنید، من قادر نیستم این مسائل رو با هیچ کسی‌ حتا مادر یا خواهرم مطرح کنم...

    با احترام،

    تنها


  11. #7
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    دوشنبه 27 آذر 91 [ 18:02]
    تاریخ عضویت
    1389-8-28
    نوشته ها
    725
    امتیاز
    3,175
    سطح
    34
    Points: 3,175, Level: 34
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2,056

    تشکرشده 2,054 در 617 پست

    Rep Power
    87
    Array

    RE: شک به همسر م

    عسل خانوم،

    من هم مث همه ی دوستان می ګم که اینها مربوط به ګذشته است. ولی ایشون بعد از ازدواج با شما خطایی نکرده و انشالله نخواهد کرد.

    در مورد سوال شما که آیا ممکنه مجدد به رفتارهای قبلیشون برګردن، یک سوال دارم. چند وقته که ازدواج کردید؟ در واقع می شه ګفت چند وقته که ایشون دست از این رفتارهاشون برداشتند؟ چون شما ګفتید که این عادتشون بوده. آیا مدت طولانی است که دیګه این عادت تکرار نشده؟

    و سوال مهم تر اینکه شما چطور اون مکتوبات را پیدا کردید؟ این سوال از دو جنبه اهمیت داره:
    1- آیا شما به وسایل شخصی و ای میل ایشون دست زدید و ... که خودش نشونه ی بی اعتمادیه (شما به ایشون ) و انجامش هم بی اعتمادی (ایشون به شما ) می آره.

    2- آیا ایشون این ها را بعنوان یادګاری و خاطرات خوب ګذشته و ... نګه داشته اند ؟؟ قاعدتا باید دور ریخته می شد یا دیلیت می شد. البته نمی شه خیلی هم سخت ګرفت. شاید اینقد به نظرشون بی اهمیت بوده که دیلیت نکردند. یا مطمعن بودن که شما سروسایل شخصیشون نمی رید.

  12. کاربر روبرو از پست مفید بهشت تشکرکرده است .

    بهشت (جمعه 08 بهمن 89)

  13. #8
    عضو عادی آغازکننده

    آخرین بازدید
    جمعه 15 بهمن 89 [ 18:04]
    تاریخ عضویت
    1389-11-07
    نوشته ها
    7
    امتیاز
    1,639
    سطح
    23
    Points: 1,639, Level: 23
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    7

    تشکرشده 7 در 4 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE: شک به همسر م

    در جواب بهشت عزیز:

    ما به تازگی با هم ازدواج کردیم،کمتر از ۶ ماه! تا جایی که من متوجه شدم ایشون تا چند ماه قبل از ازدواجمون هم با افرادی که نمیشناختن چت میکردن. کلا آدمی‌ هست که نمیتونه تنها بمونه، به هیچ وجه.

    من این هارو از ایمیلش پیدا کردم، خیلی‌ اتفاقی، چون با آن خانوم هم اسم بودیم :( و در واقع من دنبال یک فایل از خودم می‌گشتم که اتفاقا به این برخوردم. ظاهراً فایل‌هایی‌ بود که فراموش شده بود پاک باشه، چون کامل نبود، البته بعدا ایشون کلا ایمیل هاشونو تمیز کردن! حتا از افراد دیگه که البته من قبلا همشو دیده بودم ولی‌ هیچ وقت چیزی نگفتم. قبلا گفتم، به نظرم برا ایشون همیشه یکی‌ بود تا وقتی‌ بهترش نیاد. من تازه متوجه شدم که ایشون وقتی‌ بار اول و دوم از من خواستگاری کرده بودن هنوز طلاق نگرفته بودن! هر چند کاملا رابطشون قطع شده بود با طرف مقابل.

    امیدوارم نگرانی منو درک کنید.

    ممنون

  14. #9
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    دوشنبه 27 آذر 91 [ 18:02]
    تاریخ عضویت
    1389-8-28
    نوشته ها
    725
    امتیاز
    3,175
    سطح
    34
    Points: 3,175, Level: 34
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2,056

    تشکرشده 2,054 در 617 پست

    Rep Power
    87
    Array

    RE: شک به همسر م

    بله عزیزم کاملا درکت می کنم.
    شش ماه زمان کوتاهیه. اما انشالله در بلند مدت هم بهت ثابت می کنه که به شما و زندګیش متعهد و وفاداره.
    هیچ کس دوست نداره که خدای نکرده خیانت ببینه. ولی من می ګم باز هم امیدوار باشید که اینها مربوط به ګذشته است و انشالله تکرار نخواهد شد.

    در مورد طلاق و خواستګاری از شما هم فکر می کنم چون منتظر مراحل قانونی بودند و ... شاید قابل قبول باشه. یعنی از نظر اونها تمام شده بوده و فقط ثبتش مونده بوده. از نظر شرعی هم که کارشون در این مورد اشکالی نداشته. خوش بین باش.

    خب همین که ای میلهاش را تمیز کرده یعنی اینکه می خواد که دیګه هیچی نباشه. خودت هم می ګی جا مونده بود. آقایون به اندازه ما دقیق و ریزبین نیستند. کلی یه دستی به سر و روی میل باکسش کشیده، فکر کرده دیګه بسه. اما حالا که شما دیدین و ناراحت شدین، با دقت همه را پاک کرده. این را بذار به حساب بی دقتیش.

    علت جدایی قبلیش چی بوده؟

    بعد هم من فکر می کنم درست نیست که حتی زن و شوهر به میل باکس همدیګه دسترسی داشته باشند. نه برای پنهان کاری، بلکه برای حفظ حریم خصوصی هر آدم، حتی همسرتون.
    دوستان با تجربه و کارشناس در مورد این جمله آخر اګه نظری دارند، خوشحال می شم بدونم. آیا نظرم درسته؟

  15. 3 کاربر از پست مفید بهشت تشکرکرده اند .

    بهشت (جمعه 08 بهمن 89)

  16. #10
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    دوشنبه 13 تیر 90 [ 14:12]
    تاریخ عضویت
    1389-11-05
    نوشته ها
    349
    امتیاز
    2,831
    سطح
    32
    Points: 2,831, Level: 32
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,381

    تشکرشده 1,389 در 345 پست

    Rep Power
    49
    Array

    RE: شک به همسر م

    سلام من هم با بهشت موافقم.شما کمی بدبینی می کنید.به اصطلاح قصاص قبل از جنایت!

    بعد هم من فکر می کنم درست نیست که حتی زن و شوهر به میل باکس همدیګه دسترسی داشته باشند. نه برای پنهان کاری، بلکه برای حفظ حریم خصوصی هر آدم، حتی همسرتون.
    دوستان با تجربه و کارشناس در مورد این جمله آخر اګه نظری دارند، خوشحال می شم بدونم. آیا نظرم درسته؟

    من که به شخصه اگر همسرم چنین کاری کند هیچ وقت نمی بخشمش.همین که آمده و موبایل یا میل باکس یا ... من رو چک کرده یعنی به من بی اعتماد بوده


    خانم تنها.همه ی اینها که شما فرمودید درست

    ولی اگر نمی رفتید و میل باکس همسرتون رو چک نمی کردید الان آیا هم خودتان و هم همسرتان خوشبخت تر نبودید؟


    الان جایی که این همه اعصابتان خرد شود می توانستید از روز های اولیه ی ازدواجتان لذت ببرید.


    ارادتمند شما

    کامروا باشید


 
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1404 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 11:49 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.