سلام .
من و پسری مدتی با هم دوست بودیم امابعد از مدتی به دلیل یک سری مشکلات شخصی اون و مشکلاتی که سر کار برامون پیش آمد یه جورایی مجبور شدیم از هم جدا شدیم با توضیح که این آقا به من گفت که من نمی تونم منتظر اون بمونم و باید این و قبول کنم خوب من هم تغریبا پذیرفتم اما همیشه به این فکر می کردم که می تونم کمکش کنم و به شرایط قبل برگردیم خوب توی این مدت هم یه جورایی با من حرف می زد و درد دل می کرد اما یکدفعه ودر عرض 1-2 روز همه چیز عوض شد اصلا 1 آدم دیگه ای شد انگار نمی شناختمش انگار ازم خیلی عصبانی باشه من باهاش حرف زدم وازش پرسیدم اما گفت هیچی نشده وازت ناراحت نیستم جواب تغییر رفتارشم این طور گفت که شاید فقط من نباشم تغییر کردم شاید دلیلش رفتار توام باشه اما من واقعا تغییر نکرده بودم .می دونید به خاطر اینکه همکار هستیم هرروز همدیگر را می بینیم الان 1کم بهتر از سابق شده اما دیگه مثل قبل نیست راستی 1خانم هم هست که دوست خانوادگی اون آقا است و 1 جورایی حس مادری بهش داره الان می تونم بگم که تمام روابطی که من این آقا پسر به ظاهر با هم داشتیم(توی برخوردهامون) آلان با اون خانم داره گاهی فکر می کنم اصلا باعث جدایی ما همین خانم باشه اما جای تعجب برام داره که چرا این آقا جلوی من این رفتارها را می کنه ؟؟واینکه چطور می تونم از احساسش نسبت به خودم باخبر شم و برگردونمش ؟؟؟کمکم کنید...
علاقه مندی ها (Bookmarks)