با سلام به همه دوستان ... من با دختری آشنا شده ام که 10 سال با من اختلاف سنی داره (از من کوچکتره) و شدیدا به هم علاقه مندیم(البته در طول 2 سال گذشته هم رابطه محدود داشتیم).
این دختر خانم قبل از آشنایی با من حدودا 4 سال با پسری دوست بوده و طوری که خودش می گه رابطه جنسی خیلی محدود هم با او داشته (رابطه جنسی کامل نبوده).
تا جایی که من می دونم این پسر دچار بیماری روانی شدید بوده و اعتیاد شدید به مواد مخدر هم داشته و در واقع با تهدید این دختر تونسته رابطه خود را با وی حفظ کنه. کاملا تاثیرات این رابطه در این دختر خانم هم مشهوده.
مشکل من اینه که اطمینان ندارم که این دختر خانم به من وفادار خواهد بود و چطور می تونم بفهمم که هنوز وابستگی به اون پسر نداره و فقط به خاطر فرار هز این رابطه به من وابسته نشده؟ مثلا هنوز تعدادی از نامه های اونو نگه داشته ولی طوری وانمود می کنه که از اون رابطه ضربه روحی شدید دیده و حتی تا مرز خودکشی هم رفته.
برداشت کلی من اینه که این دختر ناخواسته وارد یه رابطه خطرناک شده و رفتارش هم تا حد زیادی نرمال است. من شدیدا حساس شدم و هزاران فکر و خیال عجیب غریب وارد ذهنم می شه :( خوشحال می شم اگه کسی از دوستان منو راهنمایی کنه و یا اگه تجربه مشابهی داشتن ارایه کنه...
علاقه مندی ها (Bookmarks)