سلام ....
من دوباره اومدم.دفعه ی قبل چون اطلاعات کافی از این انجمنهای همدردی نداشتم به خاطر رعایت نکردن قوانین از طرف من توسط مدیریت محترم اسمم خط خورد وحالا خیلی خوشحالم که بازم تونستم بیام پیشتون.دفعه ی قبل پاسخهای دوستان به سوالاتم خیلی خوب بود با اینکه عضویت من به علت رعایت نکردن قوانین فقط48 ساعت طول کشید ولی نتیجه امو گرفتم و به یه آرامش روحی خاصی رسیدم واز اینکه دیدم اسمم خط خورده خیلی ناراحت شدم.امیدوارم میدیریت محترم در صورت دیدن اشکال از من بهم پیام بدن چون راستش خیلی به همدردی اعضا احتیاج دارم و دوباره حذف شدنم یه نا امیدیه بزرگه.
من یه پسر 21 ساله ام که به علتهای مختلف نیاز به همدلی یه جنس مخالف به عنوان یه دوست خوب یا همسر دارم ولی شرایط ازدواج واسم فراهم نیست و تا به مرحله ی ازدواج برسم حداقل 3...4.. سالی باید صبر کنم چون دانشجوام سربارزیم نرفتم سال پیش خواستگاری یه خانمی رفتم که بعد از اینکه فهمیدم ایشون از لحاظ فرهنگ اجتماعی با فرهنگ خانواده ما فرق داره از خواستگاری دست کشیدم.ولی دوست شدن با دختری 16 ساله باعث شد تا به محبتهای موقتش وابسته بشم و پس از جدایی زجر بکشم.تصمیمم واسه ازدواج قطعیه ولی به دلایل زیر نمیتونم:
1-نداشتن سرمایه ی کافی
2-نداشتن کار و درآمد ثابت برای تامین معاش
3-من یه دختر خوب میخوام ولی با تجربه هایی که توو دوستی داشتم نسبت به همه بی اعتماد شدم و انتخاب همسر خوب واسم مشکل شده
4-احساس میکنم اگر برای انتخاب همسر عجله کنم ممکنه بعدها پشیمون شم
5-شرایط بالا: سربازی نرفتمو هنوز دانشجوام
توضیح مختصر دلایلم:
1-بلاخره اگه الان بخوام ازدواج کنم باید پول یه انگشتر یه عروسی مختصر اجاره خونه و خرید بعضی از لوازم خونه که به عنوان شیر بها واسم تعیین میشه رو داشته باشم
2-دختر به این امید میاد خونه من که اگه از خونه پدرش بهتر نباشه بدترم نباشه یعنی خورد و خوراک پوشاک خرید مایحتاج یه زندگی معمولی به پول نیاز داره دیگه منم که کار ندارم چون اولا کمتر پیدا میشه که به یه دانشجو به صورت نیمه وقت کار بدن که به درسمم برسم دوما میخوام توو حرفه ی خودم مشغول به کارشم تا اگه درسم تموم شد و خواستم وارد بازار کار شم چیزی بلد باشم که بازم پیدا نمیشه متاسفانه !!!
3-من با دوستام توو مجالس عروسی به عنوان ارکس شرکت میکنم البته به خاطر علاقه ام به این شغل برای شغل دومه وتوو این مجالس چیزهایی میبینم که گفتنش لازم و جایز نیست ولی همین مسائل علت عدم اعتمادم شده.و احساس میکنم اونیکه میخوام و مطابق معیارامه رو نمیتوونم پیدا کنم.خودم با وجود رابطه های کمی که داشتم پسر بدی نیستم
4- با توجه به معیارهایی که واسه انتخاب همسر دارم دنبال افرادی چه توو دانشگاه یا فامیل یا آشنایان میگردم ولی یا کسی پیدا نمیکنم یا اونیم که پیدا میکنم بهش اعتماد کافی ندارم یا خانوادش باهام نمیخونه
5-که دیگه توضیحی نداره
حالا میخوام راهنماییم کنید که چیکار کنم.تو خیلی از مواقع پیدا کردن یه دوست خوبم خیلی سخته.الان دیگه همه به پولو ظاهر و بیان ادم نگاه میکنن و اگه کسی اینارو نداشته باشه کلاش پس معرکه اس و باید تنها باشه !!!!
ممنون از اینکه حرفامو گوش میدیدو راهنماییم میکنید.سرتونم درد آوردم.معذرت میخوام.خواهش میکنم راهنماییم کنید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)