گنجی به نام مادر
یک فرمول ساده ریاضی
مادران با انجام هزاران کار روزانه و بی وقفه بدون هیچ انتظار و دستمزدی این فرمول رو طی کرده اند.
حالا اگه قرار بود بابت زحماتشون مزدی به آن ها داده می شد باید چقدر پرداخت می شد؟؟
هر چند که زحمات و گذشت های مادر رو هیچ قیمتی نمی شه روش گذاشت .
حقوق روزانه کارگري که خانه را تميز مي کند و ظرف ها را مي شويد * تعداد روزها از زمان تولد تا ازدواج
+
حداقل حقوق روزانه پرستار کودک * تعداد روزها از زمان تولد تا سن هفت سالگي
+
حقوق روزانه معلم سرخانه * تعداد روزها از کلاس اول تا حداقل کلاس پنجم
+
حداقل حقوق آشپز رستوران * تعداد روزها از زمان تولد تا ازدواج
+
حداقل حقوق حسابدار، مدير مالي و مسوول خريد يک شرکت که خيلي بايد مسووليت پذير و با حساب و کتاب باشد * تعداد روزها از زمان تولد تا ازدواج
+
حداقل حقوق مسوول دلسوز بهداشت و پيشگيري بيماري مختلف* تعداد روزها از زمان تولد تا ازدواج
+
حداقل حقوق مدير امور تربيتي * تعداد روزها از زمان تولد تا ازدواج
+
حداقل حقوق يک خدمتکار آماده پذيرايي از ميهمان هاي شما * تعداد روزهايي که ميهمان خانوادگي و شخصي داريم
+
حداقل حقوق پليس يا مسوول نظم و انضباط و ارتباط سالم چه در خانه و چه در اجتماع همراه با توصيه هاي ايمني * تعداد روزها از زمان تولد تا ازدواج
+
حمل يک بار حداقل يک کيلويي به صورت دايم * تعداد روزها در نه ماه بارداري
+
حداقل قيمت روزي 4 ليوان شيره جان مادر ( که روي آن نمي شود قيمتي گذاشت) *تعداد روزهاي يک سال
+
......................... ؟
مبلغ حقوق پایه ای که برای هر یک از این مشاغل مهم و کلیدی جامعه در نظر گرفتیم 8 ساعت کاری است و از 8 ساعت به بعد جزو اضافه کاری به حساب می آید. یعنی حاصل به دست آمده از این فرمول باید ضربدر 2 یا 3 یعنی 16 یا 24 ساعت شود. یعنی اگر بخواهیم محاسبه کنیم بودجه یک سال ایران، برای حقوق یک مادر کفاف نخواهد داد چه برسد به این همه مادر دلسوز و مهربان ایرانی.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
حرف آخر :
مامان جونم خیلی دوسِت دارم ، از این راه دور می بوسمت هوار تا.
بهار دلنشين من
من دلم می خواهد خانه ای داشته باشم پر دوست
بر درش برگ گلی می کوبم
روی آن با قلم سبز بهار
می نویسم : ای یار! خانه دوستی ما این جاست .
علاقه مندی ها (Bookmarks)