به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 05 آذر 89 [ 09:12]
    سطح
    28
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    24

تشکرشده 28 در 11 پست

Array

به چه دلیل این تاپیک منتقل شده است؟

با سلام
    به دلیلی که به هیچ طریقی نمیتونم پیام خود را برای مدیر یا مدیران این سایت ارسال کنم این تاپیک را میزنم. جالبه پیغام فرستادن به مدیر نیز حق عضویت میخاد.
    تاپیک بسیار مهم و کاربردی اللخصوص برای جوانان قبل از ازدواج که بسیار مردد هستند با موضوعی جالب ایجاد کردم مبتنی بر تصورات ذهنی قبل از ازدواج و رسیدن به آن ها به بعد ازدواج

که در تعجبم با استناد به چه تشخیصی این تاپیک به قسمت تجربه های فردی منتقل شده است.

انجمنها با شاخه های مربوطه اش برای انتظام بخشی به تاپیکهاست تا مراجعین مطابق نیازشون موضوع مورد درخواستشون را راحت تر بتونند پیدا کنند . لذا ما در درجه اول توجه کاربران عزیز را در قوانین به این جلب کرده ایم که تاپیکها را در انجمن ها و شاخه های مربوطه ایجاد کنند ، و سپس در صورتی که تاپیکی در جای مناسبش نبود جابجا می کنیم .
    [b]
    در مورد تاپیکی که اشاره فرمودید هم دقیقاً مربوط به تجارب اشخاص هست لذا همکاران مدیر به شاخه مربوطه انتقال داده اند .
    و پیامی که وقت ورود به اون شاخه مشاهده می کنید به این باز می گردد که اون انجمن و شاخه نیاز به حق عضویت داره و برای کسی که حق عضویت پرداخت نکرده این پیام که اشاره کردید میاد و مشکل نرم افزاری نیست.

دوستانی که اقدام به ایجاد تاپیک می کنند لازمه دقت کنند که اگر موضوعشون مربوط به انجمنهائیه که نیاز به حق عضویت داره ، نیازه که حق عضویت بپردازند یا از ایجاد تاپیک صرفنظر کنند . چون حقیقتاً وقت مدیران برای این انتقالات گرفته میشه
    اینجا که مربوط به ازدواج هست و اکثر کسانی که در رابطه با ازدواج میاند به این قسمت میاند الان این تاپیک به قسمت تجربه های فردی منتقل شده است درست که به تجربه مربوط میشود ولی فوکوس اصلی اون روی بحث ازدواجه و بسیار مهمه و خیلی ها دوست دارند بدونند در این رابطه که دیدشون واقع گرایانه بشه تا ایده ال گرایانه

پاسخ مدیر همدردی:
    با سلام
    صرفا تاپيك هايي كه مربوط به طرح سئوالات شخصي مراجعين در بخش ازدواج ،‌خانواده و مشكلات فردي هست به صورت رايگان هست.لذا تاپيك هايي از اين دست به خاطر كلي بودن ، متنوع بودن و همگاني بودن آن شامل خدمات رايگان تالار نمي شود.
    و ممكن است به انجمن آزاد يا ساير انجمن هايي كه به مسائل عمومي مي پردازد منتقل شود.
    خارج از بحث رایگان بودن یا غیر رایگان بودن . این موضوع به ازدواج مرتبط میشود و کسانی که به این تاپیک پاسخ میدهند در این قسمت هستند
    الان عناوین کنار این تاپیک این ها هستند:
    +کشتی حضرت نوح (ع)+
    مروری بر سال 1388؟؟؟
    ضد حال یعنی...
    بی دل و دل مشغولی هایش

و جالب پاسخ هایی که به هر عنوان داده شده است در حد 2-3 تا است. که خوب با توجه به
    اینکه خیلی از اعضا رایگان هستند امکان ارسال پاسخ نیست.
    من دسترسی برای ارسال این موضوع به مدیر همدردی نداشتم که این تاپیک زده شده است و قطعا مدیر آنرا میخواند و پاک میکند یا ...

اما دوتا موضوع هست:
    1. اگر هدف شما اطلاع رسانی است و یک هدف معنوی جای این دو تاپیک با موضوعاتش جای خوبی داشت و بسیار کاربردی میشد
    همچنان که تاپیکی به عنوان دلایل شما برای ازدواج وجود دارد که اون تاپیک باید با این نوع برخورد به همون قسمت منتقل میشد . تمایز چرا؟
    2. اگر هدف شما کسب مالی است از راه های زیاد و خیلی بهتر و اسون تر از این راه میتوان این موضوع را بدست آورد و اگر هدف صرفا هزینه های وب سایت است
    بنده کل وب سایت های شما را با هر میزان پهنای باندی بطور رایگان در اختیار شما قرار خواهم داد بدلیل کاربرد و استفاده و بدردبخوریش برای همه
    با توجه به اینکه
    بنده سرور دارم اونم نه یکی چندتا و هزینه های اون را دارم میپردازم شاید 50% منابعش هم استفاده نمیشود و تخصص اصلی بنده هم طراحی شبکه و نرم افزارهای تخصصی وب و شبکه است و اصلا هم نشستم حساب کنم از این سرورها چقدر درامد دارم چون به اون صورت درآمدی هم ندارم صرفا یه بستره واسه سایت هایی که طراحی میکنم و خیلی هزینش برام مهم نیست . شاید ماهی چند صد هزار تومان داره بابت این موضوع پرداخت میشه

برای من هیچ مشکلی نداره که کل وب سایت های شما را از لحاظ فنی یا منابعی دونیت کنم ( کمک ) و برای من نوعی پاسخ سوالام شفاف شده تقریبا
    زیرا اینجا آخرین جایی بوده که یه سری مسایل را مطرح کردم و دیگر نیاز چندانی به مباحث این تالار ندارم که حالا بخوام حق عضویت پرداخت کنم
    اصلا پرداخت کنم بیشتر کسانی که تحربیات خوبی دارند و میتونند در اختیار بزارند اول اینکه تو قسمت تجربه های فردی نمیرند دوم اینکه ممکنه عضو نباشند و خوب اطلاعات بهتری یکجا جمع میشه برای کسانی که میخواهند ازدواج کنند

بنده فکر نمیکنم اینجا کاری داشته باشم . ولی توصیه میکنم اون دو تاپیک را با توجه به اینکه خیلی تاپیک های مشابه در این قسمت قرار داره مثل همون دلایل آقایان برای ازدواچ اونجا بگذارید
    دوست ندارند هم میتونید نگذارید . خسران سلاح مملکت خویش را خود دانند

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

RE: به چه دلیل این تاپیک منتقل شده است؟

دوست عزیز:

همانطور که مدیر محترم بیان کردند تاپیکهایی که اشاره داشتید ربطی به سئوالات مشاوره ای افراد ( که در آن مشکل خود را مطرح و درخواست راهنمایی دارند ) ندارد ، و برای خدمات رسانی به عموم در مسائل روانشناختی و ازدواج و خانواده که مبتلابه هست و هدف اصلی تالار و سایت همدردیست ، انجمنهای مربوط به این نوع مراجعات رایگان قرار داده شده . و انتظام بخشی برای تمرکز روی این هدف نیاز این تالاره ، با توجه به تجربه چند ساله این تالار اگر چه موضوعاتی مثل موضوعات ایجادی شما بسیار به درد بخور و در جای خود لازم و مفیده ، اما بنا به چالشهایی که ایجاد می کند و ایجاد حاشیه نیازه در محدوده خودش که کمتر عموم را درگیر می کند به آن پرداخت .

در مورد مواردی که انتقال داده نشده به خاطر مشغله و از نظر دور موندنه نه تمایز

3. کاربر روبرو از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده است .

فرشته مهربان (شنبه 17 مهر 89)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: به چه دلیل این تاپیک منتقل شده است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط danitux
    <strike> خسران سلاح مملکت خویش را خود دانند
    </strike>
    درستش البته اينه: صلاح مملكت خويش خسروان دانند.

با سلام
    صرف ارسال انبوه تجربه هاي فردي غلط و درست و گاهي سوگيرانه كه قبلا در تالار بسيار با آن روبرو بوديم كمكي به مراجعين تالار نمي كند و بسيار اتفاق افتاده است كه منجر به آشفتگي بعضي مراجعين شده است.
    مثلا كسي مي گويد، مادرزنم در كارم فضولي مي كرد، يكبار باهاش برخورد شديد كردم ديگر در زندگي ما دخالت نمي كند.
    بعد يك مراجعي بدون در نظر گرفتن زندگي خودش همين برخورد را با مادر شوهرش مي كند و بعد مرتب براي من ايميل ميزند كه تالار شما زندگي مرا نابود كرد....
    از اين رو بايد ما با فراهم كردن شرايطي تا حد ممكن نظارت بر حتي تجارب انتقالي مراجعين تالار داشته باشيم. لذا اين بخش جزء خدمات رايگان تالار نيست. و بايد محدود باشد تا ما روي مثنوي ها و رمانهاي زندگي مراجعين و اثرگذاري آن روي مخاطبين تالار نظارت داشته باشيم.
    ما در هدف گذاري تالار و شيوه هاي اجرايي آن طي اين سالها ، صدها ساعت فكر و بررسي داشته ايم. بحث مسائل فني و .... نيست. بحث اينست كه مفاهيم روانشناسي و مشاوره اي بايد چگونه در تعامل اعضاء تالار اثربخشي خود را حفظ كنند.
    هر چه بخش رايگان تالار به مسائل عمومي تر معطوف شود، كيفيت تاپيك ها به خاطر كثرت مطالب كاهش پيدا مي كند.
    از اين جهت ما صلاح مملكت خويش را در اين مي بينيم كه مراجعان براي گرفتن كمك براي مشكلات شخصي خود رايگان به تالار سربزنند، و افرادي كه مي خواهند مطالب كلي تر مطرح كنند، هزينه آن را بپردازند.
    ما انرژي خود را مي گذاريم كه غلظت پستهاي تخصصي زياد شود و پست هاي ديگر هم حداكثر نظارت را داشته باشند تا خدايي نكرده آسيبي براي زندگي مردم نداشته باشد. لذا همه اين مسائل منجر به قوانين همدردي ، اهداف و شيوه هاي اجرايي آن شده است كه ما آنرا انجام مي دهيم و بحث مالي مسئله اي حاشيه ايست. لذا خواهشمنداست سوء تفاهم نشود.
    در ضمن مسائلي از اين دست را لطفا از طريق لينك ارتباط با ما (كه در پايين همه صفحات تالار هست)به مدير همدردي اطلاع دهيد و در تاپيك هاي عمومي مطرح نفرمائيد.

5. 2 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (دوشنبه 19 مهر 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)