به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 07 شهریور 99 [ 23:27]
    سطح
    86
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 222
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial10000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    3,951

تشکرشده 4,314 در 675 پست

Array

قصد ازدواج بدون داشتن شرایط

سلام دوستای خوب من

من یه برادر کوچکتر از خودم دارم که بیست و یک سالشه. دانشجوئه. پسر متدین، مهربان و خوش اخلاقیه ...
    حالا مسئله اینجاست که چند وقتیه توی خانواده مطرح کرده که یه دختر خانوم (از اقوام دورمون) رو دوست داره ( بدون هیچ صحبتی با خود دختر خانوم) و از پدر و مادرم می خواد که اقدام کنن.
    از حق نگذریم دست روی دختر خوبی گذاشته و شاید اگه شرایط دیگری بود، من هم تشویقش می کردم از انتخابش کوتاه نیاد. اما الان ...

به نظر من ازدواج تو این سن به صلاحش نیست. هنوز رفتار های گاه بچگانه داره. مثلا اینکه قدرت "نه" گفتنش کمه. دید اقتصادی نداره و همیشه بیشتر از جیبش خرج می کنه، خیلی وقتا چون دلش می سوزه، حاضر نیست دنبال حق و حقوقش بره. زمان دانشجویی هم مستقل نشد.
    وقتی ازش می پرسم چرا دوستش داری می گه دختر نجیب و خانواده داریه!! ( که راست می گه) ... بهش می گم حالا با این وضعیت پا در هوای تو، فرض کنیم رفتیم و موافقت کردن. اونوقت می خوای چیکار کنی؟ هنوز چند سال از درست مونده، کار نداری و بی سرمایه ای (حتی خرج مراسمت رو هم بابا باید بدن) می گه سه چهار سال نامزد می مونیم!! ...

از اون طرف به پدر و مادرم می گم می دونید که داداشم شرایطشو نداره، چرا منصرفش نمی کنید ؟
    استدلال می کنن که حالا که خودش صادقانه خواستشو مطرح کرده چرا مخالفت کنیم؟
    و اینکه معلوم نیست ما بریم و اونا هم بگن "بله" ...
    و یا اینکه فضای جامعه بد شده و پاک موندن خیلی سخته ...

من می دونم که برادرم هنوز به ثبات در معیاراش نرسیده و شناخت چندانی نه از علایق خودش و نه اون دختر خانوم داره. از نظر اقتصادی هم که به هیچ وجه، شرایط مناسب رو نداره

خیلی نگرانم... چه کنم؟
    ممنون که جواب می دید

2. کاربر روبرو از پست مفید آویژه تشکرکرده است .

آویژه (پنجشنبه 08 مهر 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,951

تشکرشده 4,314 در 675 پست

Array

RE: قصد ازدواج بدون داشتن شرایط

دوستان خوبم ...
    سوالم خیلی واضح بود که کسی همفکری نکرد یا خیلی سخت؟ ....

خانواده بدون اینکه منو در جریان بذارن، با خانواده اون دختر خانوم صحبت کردن و برادرم هم با یه جلسه یک ساعته صحبت کردن، موافقت خودشو اعلام کرد!!! .... خانواده طرف مقابل هم که همون اول گفته بودن نظرشون مساعده! ...

ظاهرا جریان برادرم وارد یک مسیر بی بازگشت شده و احتمالا کار چندانی از من بر نمیاد...
    هر چند بابا اینا می گن تو هم بیا برو یه جلسه با اون دختر خانوم صحبت کن و نظرتو بگو، که البته من گفتم هیچ دخالتی نمی کنم و قبلا حرفامو زدم ...

اما چیزی از نگزانی من کم نشده ... آیا من زیادی دارم حساسیت به خرج می دم؟! ....

4. کاربر روبرو از پست مفید آویژه تشکرکرده است .

آویژه (پنجشنبه 08 مهر 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

سلام
    نه حساسیت شما بیش از حد نیست . اما بنظر من بهتر است روی نظر خود پافشاری نکنید . هم با برادرتان و هم با آن خانم صحبت کنید شاید نظرتان تغییر کند و یا شاید شما بتوانید نظر آنها را تغییر دهید . به هر حال یک صحبت دوستانه ضرری ندارد . ضمنا اگر میبینید تصمیم دوطرف جدی هست آنها را تشویق کنید که با فکر و تامل بیشتری انتخاب کنند و اصلا عجله نکنند .

6. کاربر روبرو از پست مفید digitalman تشکرکرده است .

digitalman (جمعه 09 مهر 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,951

تشکرشده 4,314 در 675 پست

Array

ممنون که نوشتید.

نمی دونید چقدر باهاشون حرف زدم و چقدر از داداشم خواستم خوب فکراشو بکنه ...
    از هر کس که در مورد اون دختر خانوم پرسیدن، گفتن که بچه ست و رفتارهای خیلی بچگانه داره ... و هم کفو پسر شما نیست و ...
    ولی در برابر همه اینا وایسادن و میگن خب، پسر ما هم بچه ست ... و اگه قسمت باشه کاریش نمی شه کرد و ...
    تعجب می کنم از بابای همیشه منطقی خودم که این بار، این قدر داره راحت می گیره و چشمش رو روی هر چه تفاوت و دلیل، می بنده! ...

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 12 مهر 89 [ 19:29]
    سطح
    25
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 17 پست

Array

سلام آويژه
    به نظر من شما از پدر و مادرتون سخت گير تر نباشيد و بگذاريد
    ببين عزيز من گويا شما دوست داريد در مورد اين مسد=ئله حرفي را خودتان دوست داريد بشنويد و براي همين است كه همه مي‌گويند كه اين خانم رفتار بچه گونه داره ولي پدر و مادرت مخالفت نمي كنند چون اونها شرايط را بهتر درك كردند.

9. کاربر روبرو از پست مفید HADI F تشکرکرده است .

HADI F (جمعه 09 مهر 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 15 خرداد 91 [ 09:14]
    سطح
    35
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 102
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    286

تشکرشده 286 در 114 پست

Array

سلام
    بنظرم بیشتر از حد وسواس نشون می دین .
    در از دواج هیچ وقت که نمی شه .....ترین ها را برگزید . چون خودمون ...... ترین نیستیم .
    دوست خوبم بجای اینکه مانعی برا تصمیم گیری آزاد داداشت باشی ، دوستانه در کنارش باش و کمکش کن .
    اگر بنظرت مورد خاصی که تاثیر اساسی و با اهمیت واسه خوشبختی داداشت و همسر آیندش ایجاد کنه رو گیر نیاوردی ، زیاد سخت گیری نکن .
    باتشکر از شما داداش دلسوز .

11. کاربر روبرو از پست مفید larg.62 تشکرکرده است .

larg.62 (جمعه 09 مهر 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 12:48]
    سطح
    81
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 212
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,122

تشکرشده 8,124 در 1,482 پست

حالت من
    Vaaaaay
    Array

سلام:

آویژه گرامی...
    مطلبی که شما بیان کردید نشان از حس دلسوزی شما نسبت به برادرتان و آینده ایشان دارد...
    نکته ای که اهمیت داره این هست که شما فقط در این قضیه می توانید نقش راهنما رو ایفا کنید و آن هم در حد بیان نظرات مثبت و منفی خود ولی از نظر من هم انتخاب باید بر عهده خود اون ها و پدر و مادرتون باشه و بد به دلتون راه ندید دوست من....
    البته که سن برادر شما بسیار کم هست ..بدون سرمایه و اتمام درس و احیانا سربازی...و خانم هم که حتما کوچکتر هستند ..درسته؟
    ولی شما تنها در یک نشست اون هم بدون مخالفت با خانواده ضمن بیان نکات مثبت این ازدواج نکان منفی اون هم بیان کنید و تصمیم گیری بر عهده خود ایشان هست حتی اگر خدای نکرده سرانجام دلخواه نداشته باشد شما وظیفه خود را انجام داده اید و ایشان هستند که می توانند از سخنان شما یا پند بگیرند یا ملال...
    حساسیت خود را بعد از بیان نظراتتان کم کنید و مثبت بنگرید ..هستند در پاره ای خانواده ها که در سن کم اقدام می کنند و توانایی اداره زندگی هم داشته اند..من دیدم..و این کاملا به برادرتان و دختر مقابل بستگی دارد که تا چه حد مهارت تعامل در زندگی مشترک داشته باشند و تلاش جهت رشد همدیگر بکنند..
    در ادامه شما توکل کنید و حامی و یارش در هدایت باشید و توکل کنید..و هرجا نیاز به مشاوره و کمک شما داشتند دریغ نفرمایید...
    موفق باشید...

13. کاربر روبرو از پست مفید سارا بانو تشکرکرده است .

سارا بانو (جمعه 09 مهر 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    86
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,951

تشکرشده 4,314 در 675 پست

Array

گويا شما دوست داريد در مورد اين مسد=ئله حرفي را خودتان دوست داريد بشنويد و براي همين است كه همه مي‌گويند كه اين خانم رفتار بچه گونه داره ولي پدر و مادرت مخالفت نمي كنند چون اونها شرايط را بهتر درك كردند.
    من غیر از شناخت سطحی که از ایشون داشتم، چیزی در مورد رفتار ها و ذهنیت ایشون نمی دونستم و اگه پست اولم رو هم نگاه کنید اشکال رو در کار برادرم دیدم نه طرف مقابلش. اما وقتی پرس و جو ها انجام شد، این مسائل مطرح گشت و نگرانی مرا بیشتر کرد. به هر حال از ته دل، آروز می کنم، پدر و مادرم شرایط را بهتر از من درک کرده باشند.

در از دواج هیچ وقت که نمی شه .....ترین ها را برگزید . چون خودمون ...... ترین نیستیم .
    دوست خوبم بجای اینکه مانعی برا تصمیم گیری آزاد داداشت باشی ، دوستانه در کنارش باش و کمکش کن .

بله، نمیشه بهترین ها رو برگزید. اما باید یه حداقل هایی وجود داشته باشه ...
    فکر نمی کنم اخطار دادن و باز کردن چشم کسی که عزیز آدمه، مانع شدن برای تصمیم گیری باشه، به هر حال خودشه که تصمییم نهایی رو میگره

.. بدون اتمام درس و احیانا سربازی...و خانم هم که حتما کوچکتر هستند ..درسته؟
    [همینطوره ساراجان. ... ایشون 18 سالشه و تازه از دبیرستان فارغ التحصیل شده ...

ولی شما تنها در یک نشست اون هم بدون مخالفت با خانواده ضمن بیان نکات مثبت این ازدواج نکان منفی اون هم بیان کنید و تصمیم گیری بر عهده خود ایشان هست حتی اگر خدای نکرده سرانجام دلخواه نداشته باشد شما وظیفه خود را انجام داده اید و ایشان هستند که می توانند از سخنان شما یا پند بگیرند یا ملال...
    حساسیت خود را بعد از بیان نظراتتان کم کنید و مثبت بنگرید ..هستند در پاره ای خانواده ها که در سن کم اقدام می کنند و توانایی اداره زندگی هم داشته اند..من دیدم..و این کاملا به برادرتان و دختر مقابل بستگی دارد که تا چه حد مهارت تعامل در زندگی مشترک داشته باشند و تلاش جهت رشد همدیگر بکنند..

همه نگرانی من اول از طراف داداشم بود که شرایطشو نداره.... اما وقتی بحث اون دختر خانوم پیش اومد و پرس و جو ها و همه گفتن ایشون هم هنوز به بلوغ فکری نرسیده و کارای بچگانه ازش سر می زنه، تلاش کردم مستقیم و غیر مستقیم عواقبش رو به پدر و مادرم نشون بدم ( داداشم که گوشش بدهکار نیست!)
    حالا هم هر حرفی که می زنم فقط احساس می کنم دارم خودمو خراب می کنم پیششون ... شاید بهتر باشه دیگه سکوت کنم ...

و البته حق با شماست ... اگه نظر کسی عوض نشد و این ازدواج سر گرفت، از اون به بعد من همه چی رو فراموش می کنم و برای خوشبختیشون هر کمکی از دستم بر بیاد، دریغ نمی کنم.

15. کاربر روبرو از پست مفید آویژه تشکرکرده است .

آویژه (جمعه 09 مهر 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)