سلام من کاربر جدید این سایتم. اینقدر دلم گرفته بود که کانکت شدم و کلمه مشاور رو سرچ کردم و عضو این سایت شدم.تقریبا دو سه ماه قبل از طریق برادرم با یکی از کارمنداش آشنا شدم. با هم صحبت کردیم و به تفاهم رسیدیم. یک ماه بعد دوباره خواست تا با هم صحبت کنیم و در همون جلسه دومگفت که به من خیلی علاقمند شده، ازدواج با من آرزوشه و .... بعد شماره تلفنمو گرفت و از روز بعدش شروع کرد بهپیام دادن و ابراز علاقه و .... ولی من زیاد باهاش صمیمی نمی شدم تا اینکه بالاخره با پدر و خواهرش اومدن خواستگاری که همون شب خواهرش گفت که مهریه من خیلی زیاده و ... قرار شد یک ماه بعد رسما بیان خواستگاری.در این مدت من و این آقا با هم تلفنی در ارتباط بودیم تا اینکه بالاخره با هزار حیله منو به خودش علاقمند کرد و الان رباطمون به جایی رسیده که دیگه نمی تونم ردش کنم و حالا با قبول شدن تو آزمون کارشناسی ارشد میگه خانوادم با این ازدواج مخالفن و من دارم تلاش میکنم راضی شون کنم و ... به نظر من داره بهونه میاره. قبلا مدام میگفت دوست دارم. بدون تو میمیرم. میخوام ببینمت و ... حالا اگه من بهش اس ام اس ندم اون که اصلا انگار نه انگار بی خیال! بهانه میاره که کارت خوب نیست ... دوست داشتم معلم باشی.. کاش یک کمی چاقتر بودی و... دیگه اصلا تو اس ام اس هاش حتییکبار هم نمیگه دوست دارم یا حتی عزیزم...نمی دونم چیه ولی دیگه دارم ازش خسته میشم. دیشب داشتم فکر میکردم از بین اینهمه خواستگار خوب و با تحصیلات ببین آخرش کیو انتخاب کردم ؟ از همه لحاظ از من پایین تره بجز تحصیلات چون من لیسانس دارم و ایشون ارشد قبول شدن!! هیچوقت به اینکه از من پایین تره فکر نکردم حتی الانم دوست ندام در موردش صحبت کنم ولی باور کنین خیلی اذیتم میکنه. از من چیزی رو میخواد که نمی تونم براش فراهم کنم. من نگران آبروم هستم ولی ایشون میگه ... اصلا ولش کن دیگه دارم دیوونه میشم. اگه اس ام اس ندم یا بهش زنگ نزنم میگه من برات مهم نیستم. مدام گوشیمو چک میکنه و می پرسه این کیه بهت زنگ زده؟ این کیه بهت اس اماس داده ؟ وقتی هم که بهش زنگ میزنم یا اس ام اس میدم جواب نمیده یا جواب سر بالا میده.
خواهش میکنم بگین چیکارکنم؟ به قول یکی از همکارام چه گلی به سرم بگیرم؟ من اینقدر آدم شادی بودم که همه بهم میگفتن تو اصلا نمی دونی غم و غصه چیه!!! یکی از دوستام یکبار ازم پرسید تو اصلا بلدی گریه کنی؟!!! اما حالا ............
کمک کنین. نمیتونم به خانوادم چیزی بگم و نه به هیچ کس دیگه . دارم دق میکنم. به دادم برسین. خواهش میکنم............![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)