نوشته اصلی توسط
ani
leader_one محترم سلام
همسر شما مرد نازنینی است که از حساب احتمالات قبل از عقد با شما صحبت کرده است . حال این مسئله مهم است که شما چطور مسئله ی به این مهمی را در آن شرایط فاقد اهمیت قلمداد کردید و روی آن متمرکز نشدید ( احتمالا این بی توجهی در جای جای زندگی شما نسبت به مسائل مهم تکرار می شود و این مسئله در مورد شما بسیار مهم است و باید مورد بررسی جدی قرار بگیرد )
همون طور که گفتم چون شرکتی که کار می کردند خیلی معتبر بود و ایشون سابقه کارشون زیاد بود، اصلاً فکر نمی کردم مسئله ی مهمی باشه! واقعاً اشتباه کردم. اما پدرم متاسفانه یه مقدار نسبت به ایشون بدبین شده و فکر می کنن خودشون می دونستن که قرار اخراج بشن، و به حرف های من اعتنائی ندارند و فکر می کنن به خاطر دفاع از ایشون من دروغ می گم!!
حال بفرمائید همسر محترم شما
تلاش گر هستند و در جستجوی کار می باشند و خود نسبت به رفع این مشکل مسئولانه برخورد می کنند ؟!( اگر چنین است چه لزومی دارد که شما به روی ایشان بیاورید که ایشان بی کار هستند ؟!!!)
واقعاً دارم می بینم تمام تلاشش رو می کنه، اما از اونجائی که قراره ما چند ماه دیگه ازدواج کنیم، می ترسم کار پیدا نکنن و پدرم با ازدواج مخالفت کنه!! یا این که پدرم با این دیدش با همسرم رفتار کنه و باعث ایجاد کدورت بشه!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)