به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 04 اسفند 89 [ 18:02]
    سطح
    26
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

تردید در انتخاب بین دو دختر با دو شرایط متفاوت

19 سالمه . یک سال و دو ماه پیش از طریق سایت خودم با دختری آشنا شدم . رابطمون به صورت تلفنی ادامه پیدا کرد . بعد از یک سال قرار شد همدیگرو ببینیم . شهر اونا مجاور شهر ماست . من به دیدنش رفتم و ازش خوشم اومد . بهش بیشتر علاقمند شدم . چیزی که این بین بود اون دختر 2 سال از من بزرگتر بود . از علاقه ی زیادش بهم میگفت و واقعا عاشقم بود . در طول دو سه باری که به دیدنش رفم انواع هدیه ها رو برام میخرید . واقعا از صمیم قلب عاشقم بود . هیچ تردیدی هم در این نداشتم . چون بارها و بارها در ابتدای دوستی امتحانش کرده بودم . این رو هم مطمئن بودم که دختر پاکدامنیه . قول ازدواج بهش داده بودم . به همین خاطر خانوادش رو بیشتر برام معرفی کرد . پدر و مادرش هر دو مذهبی و خیلی خوب و متدین .
    مشکلی که برای من پیش اومده اینه که بعد از یک سال من به یکی از دخترای فامیلمون فکر میکنم . دختری که از لحاظ ظاهری بهتر از اینی هست که باهاش دوستم . از لحاظ تحصیلی هم بهتره . فامیل خیلی نزدیک هم هست . از فامیلای نزدیک مادرم . اما از علاقم بهش چیزی نگفتم و نمیدونم اون منو دوست داره یا نه

حالا من موندم و بین دو تا انتخاب :

اولی دختری که از تمام لحاظ خوب هست و خیلی خیلی عاشقمه و فکر میکنم که دختری به این خوبی که واقعا آدم رو به خاطر خودش عاشقانه و تا پای جون بخواد پیدا نمیشه . اما ظاهرش معمولیه و ریزه.

دومی هم دختری که فامیلمونه و از لحاظ تحصیلی خیلی خوبه و ظاهری هم بهتره و هم سن خودم هستش دختر خوبی هم هست اما نمیدونم بهم علاقه داره یا نه ..

الان دو روزه با دختر اولی به هم زدم . فقط به خاطر اینکه عذاب نبینه چون میدونه همه ی دلم باهاش نیست و از قضیه خبر داره . من نمیدونم چیکار کنم . از دوستانی که واقعا صاحب نظر هستند درخواست مشاوره و راهنمایی دارم .

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

Array

RE: تردید در انتخاب بین دو دختر با دو شرایط متفاوت

سلام hamed_pesfan عزیز

حالا من موندم و بین دو تا انتخاب :
    الان وقت انتخاب نیست که دو یا چند انتخاب داشته باشی...

19 ساله هستی و قطعا تا 25 سالگی تغییرات زیادی چه از نظر بلوغ فکری و چه جسمی پیدا خواهی کرد. لذا تنها تکیه بر شرایط حال(19 سالگی) برای انتخاب همسر انهم در آینده کار اشتباهی است.

الان دو روزه با دختر اولی به هم زدم . فقط به خاطر اینکه عذاب نبینه چون میدونه همه ی دلم باهاش نیست و از قضیه خبر داره
    شکی نداشته باش اگر دومی را هم انتخاب کنی به از مدتی با او به هم می زنی ..زیرا ملاک ها و معیارهای اصلی را در نظر نداری از طرفی به ثبات و استقلال نرسیده ای..

تنها چاره کار صبر است و خویشتنداری.

ارتباط با هیچ کدام از موارد توصیه نمی شود

موفق باشی

3. 4 کاربر از پست مفید حسین پور تشکرکرده اند .

حسین پور (شنبه 30 مرداد 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

دختری که با هم دوست هستیم و دو سال ازم بزرگتره چند بار بهم گفته به خاطر این باهام دوست بوده که طرز صحبت کردن و رفتارم چند سال از خودم بزرگتر نشون میده . و این که اون 21 سال داره یعنی سنیه که خودش تصمیم عاقلانه گرفته .
    من از این نگرانم نکنه چند سال دیگه هم این طور بین چند گزینه شک داشته باشم .

راستی چرا جوونای مردم رو به دیر ازدواج کردن تشویق میکنید فکر کنم 23 سالگی خوب باشه .

به خدا اینقدر حال و روزم بده که 25 ساعته روز رو دارم فکرم یکنم ..

شاید در مورد من اینطور فکر کردید که توی هوس و این چیزام و فقط به ظاهر فکر میکنم . نه به خدا اینطور نیست .

نه انتظار دارم دختر اینقدر خوشکل باشه در حد فرشته . و نه دختری رو میخوام که فقط خوشکلی داشته باشه و اخلاق و رفتار و ایمان و خانوادش بد باشه !

من نظرم رو دختری هست که ظاهرش یه زیبایی مناسب و خیلی مختصری داشته باشه که یه حس اولیه و یه احساس علاقه و کششی رو داشته باشه .

و حالا من شکم اینه که آیا اون دختر فامیلمون مثل این دختر عاشقم خواهد بود یا نه و اصلا به من فکر میکنه ؟

در این مورد هم مادرم فقط در جریان هست و خدا و شما !

من میدونم برایا زدواج خیلی زوده و این سن کامل اشتباهه . من اگر به انتخاب نهایی برسم خب میتونم به طرفم بگم اونم سه سال صبر کن . تا موقع خودش .

راستی من محصل هستم رشته ی کامپیوتر فنی حرفه ای و ترم اولم هست

5. کاربر روبرو از پست مفید hamed_pesfan تشکرکرده است .

hamed_pesfan (چهارشنبه 27 مرداد 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

Array

hamed_pesfanعزیز خوشحالم که ما رو لایق درد دل دونستی.

من میدونم برایا زدواج خیلی زوده و این سن کامل اشتباهه . من اگر به انتخاب نهایی برسم خب میتونم به طرفم بگم اونم سه سال صبر کن . تا موقع خودش
    .

حامد جان در جامعه نقس پسران(مردان) در اداره زندگی مشترک بسیار مهم هست.. زیرا از ابتدا یک مرد با مسئولیتش شناخته شده است.

بنابراین برای اینکه بدانیم پسری آماده ازدواج است می بینم که:

او در خانواده...نقش فرزند را برعهده دارد،،، در زمان درس به درس خواندن اهمیت می دهد
    در زمان کار به برعهده گرفتن کار و ایفای نقش شغلی،،، و در زمان ازدواج به ازدواج و ایفای نقس همسری فکر می کند و حساب کارهایش را دارد چون مسئولیت پذیر است.

پسری که آمادگی برای ازدواج را دارد امروز و فردا نمی کند قول آینده را نمی دهد خداوکیلی با شهامت یکباره به دختر می گوید دوستت دارم و فردای همان روز بصورت رسمی برای شناخت و ازدواج اقدام می کند.

اینکه به امید فردا باشیم در صورتی که از وضعیت کنونی و حال خود اطمینان نداریم توهمی بیش نیست.

من تو را درک می کنم از طرفی نیاز عاطفی داری...از سوی دیگر تردید،،،، ولی باور کن طعم شیرین و زودگذر ارضای نیاز به تلخ کامی آینده نمی ارزد.

نمی دانم توجه کرده ای یا نه....در همین ماه مبارک رمضان چرا باید از صبح تا هنگام افطار گرسنگی،،تشنگی،،و سختی رو تحمل کنیم آیا ما آفریده شدیم رنج بکشیم... نه هیچ این گونه نیست ما داریم قدرت و توان و صبر خود را به نمایش می گذاریم و در لحظه افطار تمام آن تلخی ها به خاطره ای شیرین تبدیل میشه.در واقع نوعی تمرین خودسازیست.

یکی از شرایط ازدواج هم صبور بودن،،،به تاخیر انداختن نیازها و احساسات زودگذر است.

شما صبر کن....امید داشته باش همه چی حله،،قربانت

7. 6 کاربر از پست مفید حسین پور تشکرکرده اند .

حسین پور (شنبه 30 مرداد 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

من به یه روانشناس برای مشاوره رفتم توی شهرمون . بیشتر توی شکم انداخت . گفتم شاید شما بتونین کمکم کنین . اما نه . مثل اینکه این مشکل باید باشه تا خودم راه چاره ای براش پیدا کنم . مثل اینکه فعلا باید عذاب بکشم . فکر میکنم شما تا حالا اصلا تو این شرایط قرار نگرفتی که میگی به هیچکدومشون فکر نکن وایستا تا 25 سالگی !!

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

این سن به طور طبیعی سن تردیدهاست . سن انتخابها و بعد از مدتی تغییر اونها سن از این شاخه به اون شاخه پریدنها برای اغلب نوجوانان . بنا به شرایط اجتماعی جامعه و روند تربیتی به طور طبیعی در این سنین خامی بیشتره و تصمیمات بیشتر احساسیه و لذا بسیار اتفاق افتاده که پسری در این سن در حال و احولات و روحیه ای بسر می برده و تصمیمات و انتخابهای داشته که بعد اغلب اونها به خاطر تغییر گرایش و نگرشش عوض شده .

شما در مورد هر دو کاملاً احساسی هستید .

موقعیتتون هم موقعیت فکر کردن به ازدواج نیست اما می توانید به معیارها و تنظیم اونها و شناخت خود و خود سازی توجه کنید تا به رشد کافی برای وقت ازدواج برسید .

شما هنوز محصل هستید و دراین موقعیت هنوز به بلوغ های مناسب برای تصمیم گیری در مورد آینده نرسیده ای لذا قطعاً تمصمیم و برنامه هایت برای آینده هرچند هم مطمئن باشی از نظر کارشناسی متزلزله .

لذا اصلاً مناسب نیست دختری را وادار به صبر کنی و بعد در آینده احتمال رها شدن اون پیش بیاد ، در مورد همین دختر هم که قول ازدواج بهش دادی بعد از یک سال تصمیم دیگه ای به ذهنت اومده و او را رها کردی ( اگر چه دو دلی را مطرح می کنی ) و نتونستی در قولت پایدار باشی ( هرچند برقرار کردن رابطه از ابتدا غلط بوده )

لذا از فکر هر دو بیرون بیا و فعلاً به درس و تحصیل و آینده شغلی و مسائلی که در بالا گفتم بپرداز .

یک سئوال

چطور با آن که شما 19 ساله ای و قاعدتاً باید دیپلم می بودی تازه سال ترم اول رشته کامپیوتر هنرستان هستی ؟ آیا تاخیر تحصیلی یا ترک موقت داشته ای ؟ و کلاً دلیل تاخیر در اخذ دیپلم چیست ؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

ممنون فرشته ی مهربان .
    شاید خواستم این رو نگم . چون فکر کردم ذهنیت بدی از خودم به جا میگذارم و شاید بیشتر فکر کنید من قبلا هم تردید و دو دلی داشتم .
    من 18 و سال و نیمم هست . وقتی که همین دختر آشنا شدم 17 سال و نیمم بیشتر نبود .
    دلیل تاخیر تحصیلیم این بوده اولا من نیمه دوم سال به دنیا اومدم .
    دوما یه سال رشته ی تجربی خوندم . و بعد اومدم رشته ی کامپیوتر
    اون زمان من اصلا نمیدونستم رشته ای به نام کامپیوتر توی هنرستان وجود داره ! . بعد از اینکه یک سال تجربی خوندم و معدلم هم حدود 17 شد و خوب بود اما اصلا علاقه نداشتم تصمیم به تغییر رشته گرفتم .
    چیزی که خانواده و اینا باهاش مخالف بوند . اما الان که دارن پیشرفت من رو میبینن و دارن میبینن که با این سن کمم چقدر تو کامپیوتر پیشرفت کردم خیلی خوشحالند . چون علاقه ی من از اول هم به کامپیوتر بود . در ضمن راستش رو هم بگم . امسال کنکور دارم . شهریور ماه . و امسال قراره ترم اولم رو شروع کنم .
    در ضمینه ی تحصیلی هم موفق هستم و الان توی آزمونای رشته ی کامپیوتر توی شهر خودمون اول شدم . این رو گفتم تا مسئله ی تحصیلم رو به پای شک و تردید نذارید که بگید این سابقه توی تو وجود داشته . . دوست نداشتم از خودم تعریف کنم

من خودم الان از طریق اینترنت درآمد خوب ماهیانه دارم به حدی که واسه خودم هر چی که خواستم خریدم و الان هم دارم پس انداز میکنم یکی دو سال دیگه ماشین بخرم . . فکر میکنم بعد از دو سال دیگه که مدرک فوق دیپلمم رو گرفتم موقع ازدواجمه . در این مورد باهاتون موافقم که نباید دختر رو بهش وعده داد و شاید تا اون موقع نظر آدم عوض شه . اما من میخوام کمکم کنید که یک نفر رو برای زندگی آیندم در نظر بگیرم .

در مورد همه چی اطلاع مختصر دارم

اینکه زندگی فقط ظاهر نیست . ظاهر تکراری میشه . اینکه مهم ملاک هایی مثل تفاهم و احساس آرامش کردن با همه . و خیلی چیزای دیگه که میدونم تک تکشون مهمند .

سوال من هنوز همون سوالیه که توی پست اول پرسیدم .

نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
    احتمالن منظورش آموزشگاه فنی بوده.
    درست . امسال شهریور ماه کنکور دارم .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

خیلی ببخشید مشاوران تشریف ندارند ؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 06 خرداد 04 [ 02:44]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,300 در 1,292 پست

Array

تو این سنی که شما هستی (18/5 ) و کاملا تحت تاثیر احساسات بهتره کلا فکر دختری که از خودت بزرگ تر باشه رو از سرت بیرون کنی

کلا در مورد ازدواج هم که شما الان واقعا در سنش نیستی . فقط موقعیت ازدواج داشتن مهم نیست مهم آمادگی و بلوغ فکری و احساسی برای انتخاب یک شریک برای کل مسیر زندگیت هست و بهتره به فکر انتخاب همسر تو این سن نباشی.

13. 3 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

baran.68 (شنبه 30 مرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 بهمن 00 [ 10:13]
    سطح
    97
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 986
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,578

تشکرشده 1,607 در 499 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_pesfan
    خیلی ببخشید مشاوران تشریف ندارند ؟
    سلام جناب نقاب یکی از کارشناسای خوب ما هستن ولی اگر می خواهید با ارشد اینجا مشورتی داشته باشید چون دیدم شارژتون داره تموم میشه می تونید بهش پیام خصوصی بدین تا زود تر بیاد و کارتون رو راه بندازه .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)