سلام من حدود 23 سال سن دارم و علارغم سن و تحصیلاتم همچنان در استفاده از کلمات و بکاربردن اونها در یک جمله مهارت کمی دارم این مسئله روزبه روز باعث رنجش من شده طوری که موقعیت های شغلی من رو تحت تاثیر قرار داده حتی این مسئله خیلی موجب کناره گیری من از اجتماع شده تا جاییکه اعتماد به نفس من رو سرکوب میکنه خواهش میکنم بهم بگید برای رفع این مشکل چه باید بکنم ایا کلاسهای اموزش فن بیان میتونه کمکی ازاین بابت بهم بکنه!
البته مهارت من در نوشتار خیلی فراتراز گفتارم هست یعنی اگر بخواهم به صورت کتبی درممورد موضوعی اظهار نظر بکنم خیلی راحتتر میتونم انجام بدم تا این که بخوام حضوری با کسی درمورد چیزی صحبت کنم اینجور مواقع به دلیل استفاده نادرست از لغات و بکاربردن اونها در یک جمله خیلی ناقص عمل میکنم و همین موضوع داره جلوی رشد و پیشترفت من رو میگیره و حتی موقعیت های اجتماعی و ازدواج رو از من سلب میکنه نمیدونم مشکل از کجاست خواهش میکنم کمکم کنید و یک راه چاره پیش رو م بگذارید
البته قابل ذکر هست که من از کودکی معمولا دختر کم رو و منزوی بودم و درجمع دوستان فعالیت گروهی اصلا نداشتم و هرکجا که بنا بر مهمانی و سخنرانی میشد من همیشه نفر اخر بودم و خودم رو کنار میکشیدم
ولی در کنفرانسهای دانشگاه خیلی خوب میتونستم درمورد متنی که از قبل چند بار مطالعه میکردم صحبت کنم اما وقتی برای مصاحبه در یک مکان اداری میرم خیلی حل میشم و نمیتونم اونطورکه باید در مورد مطلب تمرکز کنم و دراین موارد بسیار تحت فشار قرار میگیرم و علارغم ظاهر اراسته ای که دارم متاستفانه فن بیان بسیار ضعیف فرصت رشد و شکوفایی رو ازمن میگیره
میخواهم بدونم چه کار باید بکنم که فن بیان قوی تری داشته باشم و بتونم خیلی راحت درمورد مسائل صحبت کرده و اظهار نظر کنم تا شخصیت نهفته خودم رو بهتر اشکار کنم
خواهش میکنم ازاین بابت منرو راهنماییکنید و تجربیاتتون رو دراختیارم بگذارید تا من هم فرصت خودشکوفایی داشته باشم ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)