سلام
من يه دختر 26 ساله هستم...2 تا خواستگار دارم كه دارم جدي بهشون فكر ميكنم و مي خوام ازين دو تا يكي رو انتخاب كنم....هردو تحصيلاتشون در يه سطحه(فوق ليسانس) .....هر دو شغل خوب و موقعيت اجتماعي خوب دارن....يكي شون اما خيلي خوش تيپ و با كلاسه و اهل تهران و ديگري يه پسر ساده شهرستاني كه خوشگله ولي زياد به ظاهرش نميرسه... اينو يك بار بهش گفتم كه ازون به بعد سعي مي كنه اونجوري كه من دوس دارم لباس بپوشه اما خب با خودم فكر ميكنم اون بخاطر دل من داره اينجوري ميكنه و بعد كه خرش از پل بگذره شايد اينجوري نباشه....
من با اولي(تهراني) دوس دارم برم بيرون... لذت مي برم كنارم قدم بزنه...اما با دومي گاهي حتي خجالت مي كشم برم جاهاي با كلاس... حس مي كنم خيلي به من نمي خوره....(با هر دو دارم حرف ميزنم كه بيشتر بشناسم و انتخاب كنم) و بهتره اينجوري بگم كه از نظر احساسي و عاطفي با اين آقاي شهرستاني خييييلي احساس نزديكي و راحتي بيشتري دارم و اون واقعا عاشقمه و اخلاقش واقعا خوبه....اما اون يكي آدم عصباني هست و كم تحمل و همين منو مي ترسونه ازينكه باهاش ازدواج كنم...از همه نظر (خونواده، رفتار اجتماعي و...) من اين آقاي تهراني رو ترجيح ميدم ولي واقعا هرچي مقايسه ميكنم ميبينم اخلاق اون يكي بهتره .... نمي دونم چي مهمه! اگه فقط بخاطر خوش اخلاقي اونو انتخابش كنم ولي پس فردا همش بخاطر ظاهرش و خونوادش كه همه شهرستاني هستن و با فرهنگ خونواده من خيلي خيلي فاصله دارن مشكل پيدا ميكنم.... با دومي از نظر خونوادگي و فرهنگي كاااااااملا مچ هستيم اما اخلاقش چي؟....كمكم كنيد لطفا
علاقه مندی ها (Bookmarks)