خواهش میکنم به من کمک کنید . من یه دختر 25 ساله هستم یه چند مدت پیش به خاطر یه سری مسائلی که تو خانواده من پیش اومد من با خانوادم به شدت درگیر شدم و کار به مشاجره و دعواهای شدید کشید طوری که صدای داد و بیدادمون بیرون رفته و به گوش همسایه هامون رسید . و اونا فکر میکنن که این دعوا و درگیری شدید و حرفایی که زدیم به این علت بوده که یه کار زشت کردم و حتی اونقدر بد که من نمیتونم اینجا بگم . مادر منم یه آدم خجالتیه نمیتونست به همسایه هابگه درگیری ما سر چی بوده و حتی با خاطر خجالت اصلا" باهاشون حرف نمیزد و اونا گفتن دیگه مادرشم که باهامون حرف نمیزنه پس حتما" حرفمون درست بوده . بعد از مدتی خانواد برای حفظ آبروی خودشون رفتن همه ج گفتن که من دیونه شدم و بهشون حمله میکنم و میخوان منو ببرن تیمارستان بخوابونن تا به خیال خودشون این بر چسب رو از خانواده پاک کنن . منم که دیدم به جای اینکه از من دفاع کنن دارن منو خراب می کنن تا آبروی خودشونو نگه دارن . دچار افسردگی شدم بعد برادر بزرگترم وارد عمل شد و برای برداشتن این لکه گفته که من الان به خاطر این تهمتایی که بهم میزنن دچار افسردگی شدم و برای اینکه اج ناراحتی منو نشون بده گفته که من شبا مثل دیو نه ها بالای سرشون راه میرم وقصد کشتنشون رو دارم و همه مردم شهر رو نفرین کردم . بعد مردم گفتن که این که میخواد خانواده خودشو بکشه میاد زن و بچه های مارو میکشه باید بگیریم ببریمش . و حتی گفتن اگه کاری نکرده چرا افسرده شده و میخواد این کارارو بکنه ؟ حتما" یه چیزی شده. بعد که خانواده دیدن هیچ جوری نمیتونن کاری کنن که اوضاع حل بشه میخوان یه کاری کنن که من دیونه بشم و یا منو بندازن دیونه خونه یا اینکه خود کشی کنم و از دست این مسئله راحت بشن منم که این موضوع رو فهمیدن فعلا" کاملا" سکوت کردم و اصلا" ناراحتی هامو بروز نمیدم که نگن من دیونم . شما رو به خدا بگید من چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنها امیدم به راهنمایی شماست.

،من از حرفهايي که زدي کمي شوکه شدم،راستش باورم نشد خانواده آدم قصد همچين کاري رو داشته باشن مگه اينکه اتفاقاتي افتاده باشه،از شما خواهش دارم ابتدا کمي راجع به خودتون،خلق و خوي هاتون ،در مورد خانوادتون و رفتار اونها با شما يه کم توضيح بدين و اصلا به ما بگيد بحثتون سر چي بود که کار به جاهاي باريک کشيد ؟چرا شما بايد با خانوادتون اينجوري نزاع کنيد يا برعکس؟چه اتفاقي افتاده که شما يا خانوادتون رو اينقدر عصباني کرده؟و خواهشا سعي کنيد درست تصميم بگيريد و اگه شد مشاوره از افراد مجرب اينکار حتما بگيد،ما بي صبرانه منتظر حرفها و درد دلهاي شما هستيم
...

علاقه مندی ها (Bookmarks)