به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 29 مهر 91 [ 23:37]
    سطح
    39
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    47

تشکرشده 47 در 20 پست

Array

مشکلات خانواده و حجاب بر سر راه ازدواج من

سلام.دوستان.
    من این موضوع رو قبلا به طور کلی مطرح کرده بودم و جوابهای خوبی هم از بعضی دوستان گرفتم. (این هم لینک جمبعندی جوابها هست)

حالا سوال دیگه از شما عزیزان دارم.
    من در موقیعتی واقع شدم که تمایل بسیار زیادی به حفظ حجابم دارم اما:
    در سن 20سالگی در خانواده ای به شدت بحران زده و در حال فروپاشی هستم اما خانواذه ام با این وجود مایل به دور هستند.یعنی نه میتوانند از این بحران خارج شوند نه زندگی سالم و معمولی دارند.
    صراحتا میگویم:من دچار کمبود محبت.عدم اعتماد به نفس دارای احساسات سرکوب گرایانه ومنتحرانه هستم.مصیبت هایی بر سر روح من و خانواده ام به اذعان روانشناسان آمده که این مجالش یست
    نمیشود.
    خانواده ای که نه با کسی ارتباط دارد ونه چهره ی خوشی دارد در ظاهر چون افتضاحاتی در خانواده ی ما پیش آمده که...
    و من هم در دانشگاهی تک جنسیتی هستم وخلاصه اصلا امکان دیده شدن ندارم.
    و از اعتقاداتم هم نمیتوانم دست بردارم.
    وخلاصه با وجود چهره ای خوشایند اما پیراسته و باحجاب. خواهانی برای ازدواج ندارم.
    این را گفتم چون با این وضع بحرانی در خانواده ی مان نه شوقی برای درس خواندن دارم نه کار دیگری چون استقلال کمی دارم.
    در جمعی حضور ندارم.

احتیاج به یک پشتوانه ی امن عاطفی دارم چییز که بسیار مهم است وجالبه عدم برطرف شدن این نیاز اساسی در دختران توسط خانواده (پدر برادر(جنس مخالف)[/size][size=large]بزرگترین عامل بی حجابی است
    واقعا سردرگم هستم.راهنمایی کنید لطفا.
    فقط خواهشا کمکای منطقی بدین نه دور از واقعیت.
    از دوستان قبلی هم خواهشمندم کمک کنند.

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 آبان 89 [ 11:14]
    سطح
    37
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    تشکرها
    190

تشکرشده 190 در 107 پست

Array

RE: مشکلات خانواده و حجاب بر سر راه ازدواج من

سلام ارکیده جان
    من کاملا درکت میکنم و میفهمم چی میگی
    من بهت پیشنهاد می کنم بری موسسات همسر گزینی رو پیدا کنی و عضو بشی خیلی موثر هست و راه دوم خیلی سایتهای سالم همسر یابی وجود داره میتونی عضوش بشی و با دقت و زیرکی همسر مورد نظرت رو پیدا کنی . با دست روی دست گذاشتن در شرایطی که تو داری فکر نکنم شوهر مورد نظرت پیدا کنی. من همسر خودم رو ازتوی یک شاید همسریابی پیدا کردم و الانم خیلی خوشبختم چون با درایت و منطق اول شناختمش و بعد عاشقش شد(چون از ازدواج سنتی بدم میومد و دختر هم نبودم که برم تو خیابون دنبال شوهر بگردم مث خودت هستم) والبته بگم تو این سایتها آدمهای چرند هم زیادن ولی جوینده یابنده هست. البته در این راه باید از خدا هم کمک بخوای تا اونی که می خوای رو قسمتت کنه. فقط از خدا بخواه خودت هم تلاش کن

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

همون شادزی محترم سلام

به واقع از پیشنهاد شما متعجب شدم . سایت همسر یابی ؟!

روی زمین خدا مردم جفتشان را با کلی بالا و پائین کردن و مثلا شناخت و در پناه خانواده و ....پیدا می کنند و در مسیر زندگی به هزار مشکل عجیب و غریب گرفتار می شوند و....بعد هم به این نتیجه می رسند که چه کلاهای گشادی سرشان رفته و....

فکرش را بکنید پیدا کردن جفت از طریق اینترنت و سایت همسریابی !!!!!!!!چه شود ؟!

ارکیده جان کاملا نظر شخصی من است

من با این کارها مخالف هستم و صد در صد هم با این کارها مخالف هستم . این همه راه خوب و درست . ادامه تحصیل بده . در محیطها و فضاهای عمومی علمی حضور پیدا کن و بالاخره در این کره خاکی خدا برای تو هم جفتی آفریده .ولی خواهشا فضای مجازی پر از دوز و کلک را رها کن ،

4. کاربر روبرو از پست مفید ani تشکرکرده است .

ani (پنجشنبه 23 اردیبهشت 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 آبان 89 [ 11:14]
    سطح
    37
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    تشکرها
    190

تشکرشده 190 در 107 پست

Array

آنی عزیز
    سایتهای همسریابی بسیار معتبری وجود داره که توسط روانپزشکان و روحانیون معتبر اداره میشه و هر فردی که بخواد سوء استفاده کنه پروفایل اون حذف میشه و تمام مکالمات افراد چک میشه
    من به شما پیشنهاد می کنم که نوشته دوستمون ارکیده را مطالعه بفرمایید و خودتون را جای ایشان بزارید که گفتند:
    احتیاج به یک پشتوانه ی امن عاطفی دارم چییز که بسیار مهم است وجالبه عدم برطرف شدن این نیاز اساسی در دختران توسط خانواده است
    در ثانی چون شما مخالف هستید دلیل نمیشه که دیگران هم مخالف باشن من این حرف را بر اساس تجربه زدم و با کمک روحانیون و روانپزشکان و بر اساس معیارام اونا فردی را به من معرفی کردن و الانم خوشبختم
    اون محیط مجازی که شما می فرمایید بله ناامن هست مثل چت و سایتهای بی در و پیکر ولی سایتی که معتبر باشه اینطور نیست.
    ثالثا قرار نیست که هر کسی همسر آیندش در محیطهای عمومی پیدا کنه. میشه به من بگید ارکیده جانی که خجالتی و محجبه هست و شغلی نداره چطوری باید همسرش پیدا کنه؟
    و در آخر ایشون اول باید روحیه سالمی داشته باشه تا بتونه درس بخونه.
    همیشه قبل از هر قضاوتی خودتون رو جای طرف مقابل بزارید و ببینید با چه شرایط روبه رو هست بر اساس شرایط فعلی و میل باطنی قضاوت نکنید.
    و در آخر من چون از این راه به شوهر دلخواه خودم رسیدم به ارکیده جان پیشنهاد دادم چون خودم نتیجه گرفته بودم. توی این دنیای بزرگ اعتقادات و نظرها فرق داره.
    ارکیده جان من حرفم پس میگیرم به دنبال نصیحت آنی جان باش ایشالا به نتیجه میرسی.شاید پیشنهاد من برای تو کاساز نباشه هر چی باشه آنی سرور ماست.

والسلام

راستی اون زمینی که شما فرمودین با هزار بالا و پایین با مشکل روبه رو میشن به دلیل بی تجربگی و نبودن فردی با تجربه د رکنارشون هست و به دلیل نبودن مشاوره قبل از ازدواج ولی در این سایت مشاوره قبل از ازدواج با هر دو طرف وجود داره

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

همون شاد زی عزیز و محترم

امیدوارم که در زندگی زناشویی و انتخاب جفت موفق بوده باشید و تمام مسیر زندگی ما شاهد سعادت و رضایت و خوشبختی شما باشیم .

اما دوست من دقت بفرمائید

اگر ارکیده مشکل داشته باشد که ما هم مشکلات ایشان را انکار نمی کنیم بهتر است روی توانایی های خود کار کنند .

شرایط تحصیل ندارد چون حال و حوصله و اشتیاق ندارند ؟! این اشتیاق را از راهی به غیر از جفت مناسب هم می توان کسب کرد .
    شرایط ایجاد کار در فضاهایی که با باور و عقاید ایشان سازگار است . قرار نیست که در این فضاها کاملا آقایان حضور داشته باشند . کافی است خانمی از ایشان خوششان بیاید و ایشان را به یک خانواده ی محترمی ( کاملا به روش سنتی ) معرفی کنند و .....

اگر خانواده ی آسیب دیده و پریشان و آشفته دارند . 80 درصد مردم روی کره ی زمین در همین محیطها زندگی ورشد یافته اند اما سعی و تلاش کرده اند و زمینه های رشد و تغییر را در خود بالا برده اند .

اگر محجبه و کم رو هستند . محجبه بودن که نقص نیست و یک باور و اعتقاد محترم است و اما کم رویی باید در صدد رفع این مشکل بربیایند و مطمئن باشید که درون هر انسانی اگر سالم و مهیا ی شرایط ازدواج باشد هزاران راه حل درست و اصولی برای یک انتخاب وجود دارد .

اگر ارکیده می گوید نیاز به یک پشتوانه ی امن عاطفی دارم باید برای به دست آوردن این پشتوانه ی امن عاطفی ابتدا بر روی خود و اعتماد به نفس خود کار کند و از راه هایی که به لحاظ آماری تائید شده هستند اقدام کند و البته توجه داشته باشد که در بحران و فشار نباید دربه در به دنبال ایجاد عوامل وابستگی در خودشان باشند !( کلا این انگیزه و احساس نیاز برای انتخاب جفت به هزاران علت درست نیست )چه کسی گارانتی می دهد که انتخاب ایشان پشتوانه ی امن عاطفی برای ایشان باشد تا خلاهای ایشان را پر کند و....؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

من تعصبی ندارم اما درصد ازدواجهای موفق اینترنتی آنچنان برحسب آمار کم و اندک است که شما جزو موارد خاص محسوب می شوید و ما هم در این مورد واقعا به شما تبریک می گوییم .

7. کاربر روبرو از پست مفید ani تشکرکرده است .

ani (پنجشنبه 23 اردیبهشت 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 06 خرداد 04 [ 02:44]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,300 در 1,292 پست

Array

سلام ارکیده عزیز

میدونم که سختی کشیدید و در شرایط بدی هستید . اما توجه داشته باشید که شرایط روحی که شما در اون واقع هستید مناسب ازدواج نیست .
    ببینید در شرایط بدی هستید و دلیلتون برای ازدواج یک تکیه گاه امن عاطفی و رهایی از شرایط بد خانواده است . نمی خوام بگم که نباید به ازدواج فکر کنید اما زمان انتخاب و تصمیم گیری شما باید در یک شرایط مساعد باشید تا انتخاب درست و به دور از تنش و فشارهای روحی داشته باشید .
    اگر تمام امید شما برای یک زندگی ایده آل در یافتن همسر و تشکیل زندگی مشترک باشد ممکن است در آینده سرخورده شوید .
    هر زندگی مشکلات خودش را دارد و به دور از تنش نیست بنابراین شما در این شرایط و با این فکر وقتی با مشکلات زندگی مشترک مواجه شوید که مسلما نسبت به دوران مجردی فشار بیشتری به شما وارد میکند چون فقط خودتان درگیرش هستید و باید حلش کنید نه پدر و مادر و خواهر و برادر ، دچار نا امیدی و یاس شوید .

سعی کنید که شرایط روحی خود را بهبود بخشیده و زمانی که به یک آرامش نسبی رسیده اید و شرایطی پیش آمد دست به انتخاب بزنید و در این شرایط اگر موردی هم پیش بیاید انتخاب شما با ریسک بالایی همراه است .

9. 2 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

baran.68 (شنبه 25 اردیبهشت 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط baran.68
    سلام ارکیده عزیز

میدونم که سختی کشیدید و در شرایط بدی هستید . اما توجه داشته باشید کهشرایط روحی که شما در اون واقع هستید مناسب ازدواج نیست .
    ببینید در شرایط بدی هستید و دلیلتون برای ازدواج یک تکیه گاه امن عاطفی و رهایی از شرایط بد خانواده است . نمی خوام بگم که نباید به ازدواج فکر کنید اما زمان انتخاب و تصمیم گیری شما باید در یک شرایط مساعد باشید تا انتخاب درست و به دور از تنش و فشارهای روحی داشته باشید .

سلام ارکیده جان،

حرفهای زیر دقیقا، حرفهای خودتون هست، زمانی‌ که ۱۸ سال داشتین یعنی‌ ۲ سال پیش،

ازدواج پدر و مادرم یه اشتباه بود. و به دنیا اومدن ما بچه ها اشتباهی بزرگتر.هم پدرم وهم مادرم از بچگیشون با عقده های فراوان و رفتارهای نابهنجار تربیت شدند.وبرای فرار از محیط خانواده یا چه میدونم هر دلیل دیگه ای یعنی طرد شدن عروسی کردنداون ط,ر که خودشون می گن از همون اول با هم مشکلای اساسی داشتن.
    برای اینکه، ازدواج و آینده شما، به شرایط مشابه و تلخی‌، که خودتون سالها از نزدیک نظاره کردین و درگیرش بودین، منجر نشه،

حرف‌های باران رو با دقت بیشتری بخونین و بهشون فکر کنین، تا شما اشتباهه مشابهی رو مرتکب نشین!

چیز زیادی ندارم که به شما بگم، فقط می‌تونم بگم، شرایطتون رو درک می‌کنم و متاسفم،

امیدوارم، خداوند، بهترین راه حل ممکن رو جلوی پاتون بگذاره،

توکل به خداوند رو فراموش نکنین...

خوشبخت باشین،

K

11. 2 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (شنبه 25 اردیبهشت 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)