به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 46 1234567891011213141 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 454
    عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

سری چهارم صندلی داغ!!

با سلام خدمت اعضاء محترم همدردی
    پس از استقبال شما از سری های قبلی صندلی داغ ، و با پیگیری محمد ابراهیمی عزیز,سری جدید صندلی داغ با مدیریت ایشان و همکاریbaran.68 بزودی در این تاپیك اجرا خواهد شد.ناگفته نماند سایر اعضاء نیز میتوانند در این مسیر دوستان را همراهی نمایند
    لطفا مساعدت فرمائید كه از این تاپیك هم بتوانیم درسهایی برای بهتر زیستن برگزینیم.

قابل توجه اعضاء محترم::

مهلت هر عضو برای پاسخ گویی به سئوالات 3 روز میباشد؛ و با انتخاب هر عضو سایر اعضاء نیز میتوانند بسته به علاقه و سلیقه سئوالات خود را مطرح نمایند؛

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 06 خرداد 04 [ 02:44]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,300 در 1,292 پست

Array

RE: سری چهارم صندلی داغ!!

مدیریت سری جدید صندلی داغ با آقای محمد ابراهیمی است . امیدوارم که همه ما با سوالات داغ خود این صندلی را تا می توانیم داغ تر کنیم.
    اعضاء محترم همدردی از شما دعوت می شود که در این سری صندلی داغ مثل سری های قبل حضور فعالی داشته باشید و از کسانی که بر روی صندلی داغ می نشینند سوالات سنجیده و دقیق و داغی بپرسید

عضو فعال

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

دوستان عزيز
    اسامي دوستاني كه درصندلي داغ سري چهارم هستند را برايتان در زيرنوشتم .

m.mouod
    lمریم
    آرمان 26
    mamfred
    بالهای صداقت
    گفتار نیک
    اریو
    omed
    پندار
    kolbeh
    دلداده
    digitalman
    مسلمان
    ساقی
    Rose63
    sanam.sanam11
    ff_noshi
    توكا
    غریب آشنا
    ertebat
    test
    sharif
    1380
    گل مريم
    فرشته مهربان
    كنجكاو
    كيوان

با تشكر
    محمدابراهيمي

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,023

Array

خوب موعود اولین نفره . امیدوارم سوالات دوستان از موعود عزیز داغ باشه تا صندلی داغمون داغ تر بشه .

5. کاربر روبرو از پست مفید baran.68 تشکرکرده است .

baran.68 (سه شنبه 29 دی 88)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 09:18]
    سطح
    100
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

سلام m.mouod
    1 - فکر می کنی تلاش ها شما بیشتر شما را به اهدافتون می رسونند یا توکلتون؟
    2 - اگر می توانستی یکی از پستهای مدیر همدردی را پاک کنی یا ویرایش کنی ، آن پست کدام بود. لینک بده
    3 - فکر می کنی اگر جایی مذهب و دین به فریاد فردی نمی رسه و نمی تونه از مشکلش رها بشه، علت چیست؟
    4 - یک تاپیک ، یک عضو و یک پست که از نظرت خیلی جالب هست اینجا لینک بده.
    5 - موافقی تالار شبها از ساعت 24 الی 6 بامداد و همچنین روزهای تعطیل بسته باشه ؟!!

7. کاربر روبرو از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده است .

مدیرهمدردی (سه شنبه 29 دی 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,023

Array

سلام موعود عزیز امیدوارم دعوت ما رو بپذیری و به سوالات دوستان جواب بدی

خوب من هم چندتا سوال دارم :

1 _ چطور با تالار آشنا شدی ؟ و چرا تصمیم گرفتی عضو بشی ؟
    2 _ چه مطلب یا پستی تو تالار برای شما خنده دار بوده ؟
    3 _ یک انتقاد کلی از اعضاء یا تالار .
    4 _ نظرتان در رابطه با عشق چیست ؟
    6 _ یک فیلم که شما رو تحت تاثیر قرار داده نام ببرید؟
    7 _ یک جمله آموزنده و مفید .
    8 _ در زندگیتون چه چیزی شما رو بیش از حد غمگین یا چه چیزی شما رو بیش از حد خوشحال می کنه ؟

9. کاربر روبرو از پست مفید baran.68 تشکرکرده است .

baran.68 (سه شنبه 29 دی 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

سلام

آقای مدیر و دوستان عزیز بنده شوکه شدم !

من به پیغام خصوصی باران جان جواب دادم که عذی منو بپذیرن و رو صندلی داغ نشیم اما مثل اینکه دیر اقدام کردم .

حالا چون تو ادره هستم اگه یه خورده بهم فرصت بدید چشم داغی صندلی رو تحمل میکنم.......البته به شرطی که سوال سخت نپرسید خواهشا":D

سلام m.mouod

1 - فکر می کنی تلاش ها شما بیشتر شما را به اهدافتون می رسونند یا توکلتون؟
    2 - اگر می توانستی یکی از پستهای مدیر همدردی را پاک کنی یا ویرایش کنی ، آن پست کدام بود. لینک بده
    3 - فکر می کنی اگر جایی مذهب و دین به فریاد فردی نمی رسه و نمی تونه از مشکلش رها بشه، علت چیست؟
    4 - یک تاپیک ، یک عضو و یک پست که از نظرت خیلی جالب هست اینجا لینک بده.
    5 - موافقی تالار شبها از ساعت 24 الی 6 بامداد و همچنین روزهای تعطیل بسته باشه ؟!!

علیکم سلام آقای مدیر گرامی ، خسته نباشید

اقای مدیر باید اعتراف کنم کخ من از همون بچگیهام با اینکه همیشه شاگرد ممتاز کلاس بودم اما همیشه از درس پرسیدن معلم و دبیر ترس داشتم و الان فکر میکنم بیشتر از اون موقعها استرس دارم . امیدوارم نمره مثبت بدید

1- هر دور در کنار هم .در مورد آرزوهایی که داشتم و این که الان هستم اگه بخوام بگم هر دو در کنار هم و راستش نمیتونم بگم کدومش بیشتر چون به نظرم به اندازه مساوی تاثیر داشتن. به عنوان نمونه زمانی که میخواستم دانشگاه برم خانواده مخالف بودن اما خودم چون علاقه داشتم و شاگرد ممتازی هم بودم و کل مدرسه و بستگان تشویقم میکردن الا خانواده ، تصمیمم رو گرفتم که بخونم حتی بدون حمایت خانواده و البته قبلش یه توکل درست و حسابی به خدا کردم. خدا لحظه به لحظه مددکارم بود و خودم شب و روز تلاش کردم تا اینکه خانواده تلاش و توکلم رو دیدن و کوتاه اومدن. ... هنوز هم که هنوزه من این دو رو با هم تو تمام کارام مدنظر دارم و هیچوقت به خودم به تنهایی اتکا نمیکنم چون فایده ای نداره و توکل بدون زحمت و تلاش هم معنی نداره و به قول معروف « از تو حرکت ، از خدا برکت »

2- راستش تاپیک « و کلام آخر » از آقای آرمان که توش بین شما و آقای آرمان کدورت پیش اومده بود خیلی خیلی بیش از حد منو ناراحت کرد ( نه صحبتهای شما منظورم کلا" بود) اگه میتونستم کلا" اون تاپیک رو پاک میکردم. لینگش رو ببخشید دیگه نمیرسم :D

3- خب به نظر من برای حل مشکلات و کلا" موفقیت دین و مذهب باید در کنار علم و تکنولوژی باشه . دین کارکرد های خودش رو داره علم هم همین طور .این دوتا در کنار هم باعث تمدن و پیشرفت و حل مشکلات میشن درست مثل توکل و تلاش در مورد 1 .ما نمیتونیم در روزگار حاضر به علت پیشرفت به نظر من ناچیز ! علم دین رو بذاریم کنار و خودمون رو ازش بی نیاز بدونیم چون یکسری معارف و دستورات هست که تنها از طریق وحی و دین به ما رسیده و بدون اونها کار بشر به سرانجام نمیرسه .مثل اطلاعاتی که در مورد جهان پس از مرگ و حسابرسی اعمال و ..هست که اینها از دایره عقل و علم بشر خارج هستند.د رمورد علم هم همین طور .علم دین مکمل همدیگه هستن و با کمک هم در حل مشکلات و پیشبرد اهداف انسان نقش دارن .بطوری که خود دین اسلام و معصومین (ع) توصیه فراوان به علم آموزی کرده و تحصیل علم رو مختص جنس ، زمان و مکان خاصی نکرده این از روایات پیداست که به علت ضیغ وقت نمیشه ذکر کنم . .....پی در نهایت یک جامعه بدون دین یا بدون علم کافی نمیتونه پیشرفت کنه و مشکلاتش رو حل کنه.

4- همه اعضا خواهران و برادران عزیز من و شما برادر بزرگتر همه ما هستید اما طبق فرمایش شما ، آقای نقاب و آقای کیوان به نظرم جالب هستند .......

.پست ( سخنرانی همایش ) آقای نقاب که توی جشن تولد خودشون با خواهش بنده ایراد کردند بسیار جالب بود برام و چند بار خوندمش و مخصوصا" یک عبارت در آخرش « به خدا مدیونی ، به خودت مدیونی ، اگر تنها برای تاید یا تکذیب یا ... وارد تالار بشی » این عبارت رو من آویزه گوشم کرده هرچند از قبل هم همین قصدم بود اما مصمم تر شدم .لینکش رو ببخشید دیر میشه........

.تاپیک « حال و احوال دل همدردای مهربون تالار چطوره ؟» برام جالبه البته جدا از موضوع سایت و تالار همدردی!

5- بله آقای مدیر کاملا" موافقم چون من از این تایم نمیتونم استفاده کنم و محروم هستم .عااااالی میشه

متشکرم از اینکه وقت با ارزشتون رو برای پرسش از من گذاشتید آقای مدیر

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    73
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,481

Array

سلام موعود عزیز امیدوارم دعوت ما رو بپذیری و به سوالات دوستان جواب بدی

خوب من هم چندتا سوال دارم :

1 _ چطور با تالار آشنا شدی ؟ و چرا تصمیم گرفتی عضو بشی ؟
    2 _ چه مطلب یا پستی تو تالار برای شما خنده دار بوده ؟
    3 _ یک انتقاد کلی از اعضاء یا تالار .
    4 _ نظرتان در رابطه با عشق چیست ؟
    6 _ یک فیلم که شما رو تحت تاثیر قرار داده نام ببرید؟
    7 _ یک جمله آموزنده و مفید .
    8 _ در زندگیتون چه چیزی شما رو بیش از حد غمگین یا چه چیزی شما رو بیش از حد خوشحال می کنه ؟

سلام باران خانم عزیز .........ممنون از دعوت شما

1- راستش یه مشکلی برای برادرم پیش اومده بود خواستم از یه سایت مشاوره خانوداه مشاوره بگیرم برای همین تو گوگل زدم مشاوره خانواده و با همدردی دوست شدم :D

2- مطلب خنده دار که زیاد دیدم اما چیزی جز یه مورد یادم نیست .یکیش این بود که آقای مدیر تاپیک طنز ازدواج و خانواده و عشق زدن من هم توش یه چیزایی با عجله نوشتم چون آخر وقت اداری بود .دیگه حواسم به ظنزش نبود و آقای مدیر گفتن موعود گرامی فکرنمیکنی زیادی طنز بود ؟ کلی بهش خندیدم چون حق با ایشون بود مطلب من بیشتر ناامید کننده بود.

3- چه خوب شد که این سوالو پرسیدید خانم باران ....... راستش یه انتقاد یا پیشنهاد یا هرچی که دوستان اسمش رو بذارن دارم . زیاد دیدم حتما" شما هم دیدید که گاهی اعضاء از یک جهت خاص به عضو دیگه ارادت دارن برای همین اون شخص هر جا هر مطلبی که بیان میکنه بقیه تایید و تشکر میکنن ! البته مشخصه که هر عضوی تو یک زمینه شاید بهتر از بقیه تجربه یا تخصص یا آگاهی داشته باشه اما به نظر من این دلیل نمیشه که هر جا هر مطلبی عنوان کرد ما تایید و تشکر کنیم چون برای یک عضو تازه وارد به تالار این تایید و تشکر ها و رتبه ها خیلی مهم و تاثیر گذاره و میتونه روی تصمیم گیری اون تاثیر بذاره .پس باید در این زمینه دقت بیشتری داشته باشیم طبق همون جمله آقای صابر( نقاب ) که گفتم و برای من خیلی ارزش داره

4- خب عشق به نظر من دو نوعه یکی مخرب و ویرانگر و دیگری سازنده و باعث رشد وتعالی انسان.
    انسان میتونه عاشق هر چیزی باشه : خدا ، خصوصیات اخلاقی پسندیده مثل صداقت و عدالت و نجابت و ... ، طبیعت و عاشق خودش یا کسی از جنس مخالف .
    عشق واقعی و سازنده یک حس مقدس و باارزشه که به انسان انگیزه زندگی بهتر میده .باعث رشد و موفقیت میشه . عاشق واقعی معشوقش رو همونطوری که هست می پذیره و حاضره براش هر کاری بکنه و با کوچیکترین مشکل و ناملایمی از کوره در نمیره و عشق یادش بره ! به نظر من عاشق واقعی برای معشوقش ذره ذره آب
    میشه اما گله و شکایتی نمیکنه نه اینکه برای هر کاری منت بذاره. اگر عشقی نبود پیوندی هم نبود .
    کسی که عاشق خداست به هر آنچه خدا بهش عطا کرده راضی و خرسنده و هیچگاه به خاطر نداشته هاش به خدا اعتراض نمیکنه .و به قول امام خمینی (ره) : عاشق دوست ز رنگش پیداست ! یعنی همه چیزش خدایی و مورد رضای خداست .اگر با فکر و عقل و آگاهی عاشق کسی یا چیزی شدیم ، اون عشق به نظر من سازنده و مفیده اما اگر از روی احساسات زود گذر و لحظه ای و بدون تفکر به کسی یا چیزی تمایل پیدا کردیم اون اصلا" اسمش عشق نیست یا وابستگیه یا عادت ( اینو از مقاله ها یاد گرفتم تقلب بود)

خانم باران یک شماره رو جا انداختید ها

5- فیلم سینمای « بوی پیراهن یوسف » که چندین بار دیدمش و هر بار با اشتیاق و البته گریه ام رو هم در میاره

6-این بیت شعر رو خیلی دوست دارم و آموزنده هم هست :

گر کیمیا دهندت بی معرفت فقیری ................گر معرفت خریدی بفروش کیمیا را

7- البته چیزهاییکه آدم رو ناراحت میکنه زیادن اما من از دروغ و بدقولی بینهایت متنفرم و عصبی و ناراحتم میکنه .
    وقتی هم که بتونم برای کسی کاری بکنم که خوشحال بشه از ته دل از خوشحالیش خوشحال میشم طوری که احساس میکنم دنیا رو به من دادن........ وقتی هم که بعد از نماز دعا میکنم و با خدا حرف میزنم خیلی احساس راحتی و آرامش میکنم طوری که ناخواسته گاهی لبخند میزنم که خودم نمیدونم بگم علتش چیه ؟ شاید اینکه خدا .......بگذریم

با تشکر از باران عزیز

عضو فعال

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام موعود عزيز

1_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
    2_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
    3_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
    4_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده و مفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
    5_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
    6_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا تالار
    7_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
    8_جواني را در چه مي بينيد
    9_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
    10_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
    11_نظرتان در رابطه با عشق چيست
    12_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زندگيتان برويدكدام دوره را انتخاب مي كرديد
    13_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيدهايد اگر رسيدهايد ان را بيان كنيد
    15_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    73
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,481

Array

علیکم سلام اقای ابراهیمی

1- دوست داشتم وقتی وارد تالار میشم با یاد امام زمان (عج) وارد بشم تا همیشه یادم باشه کاری نکنم که آقامون ناراحت بشن. بین موعود و قائم و مهدی قرعه به نام موعود افتاد

2- همین دیشب تموم شد .عنوانش پرتویی از اسرار نماز از آقای قرائتی
    3-سخنرانی آقای صابر - مقاله تفاوت عشق و هوس - تاپیکهای آقای آرمان -
    4- سخن گرانبهای امام علی(ع) : انچه را که برای خودت می پسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه را که برای خودت نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
    و این ایه قرآن که : هرگز به مقام خاصّان خدا نمیرسید مگر آنکه از آنچه دوست دارید برای خدا انفاق کنید.
    5- اینو تو جواب خانم باران گفتم سوال شماره 2
    6-جواب سوال 3 خانم باران
    7- خودم ؟........دیگران باید بگن .......اما از اینکه با وجود سختیها و مشکلاتت فراوان با یاری خدا به اینجا رسیدم راضی هستم .البته نه به اون معنی « از خود راضی بودن » معروف :D گاهی اعتماد به نفسم کمه متاسفانه .....زیادی هم غصه همه رو میخورم که گاهی بهم لطمه میزنه
    8-جوانی رو در استفاده درست و اصولی و به موقعه از لحظات عمر میبینم .جوانی به سن و سال نیست گاهی کسی در اوج جوانی پیر به نظر میرسه و کسل و تنبل و ناامید و برعکس گاهی کسی با وجود سن زیاد جوانی میکنه و از زندگی لذت میبره . جوان باید از لحظه لحظه عمرش درست و در جهت رضای خدا و ساختن آینده خوب و آخرت استفاده کنه . باید شاد باشه اما نه شادی کاذب و زودگذر . باید امید داشته باشه و شور و نشاط و عشق
    9-زیلباترین خاطره .........وقتی کلاس اول دبستان بودم برادر بزرگم منو ترک دوچرخه خودش سوار میکرد و به گردش میبرد.........از بزرگتر شدنم هم خاطره سال 83 با کاروان راخیان نور رفتم جنوب کشور ، مناطق عملیاتی .هیچوقت فراموش نمیکنم
    10- اگه زیارتی باشه و اگه خدا بطلبه ، مکه و مدینه ..........اگه خارج از کشور غیر از زیارت باشه ژاپن
    11-جواب سوال 4 باران
    12- روزی که« محمد حسین » ما هنوز مفقود الاثر نشده بود و اومده بود خونه ما .
    13-با یاری خدا و زحمت بله رسیدم . آرزو داشتم دانشگاه برم که الحمدالله رفتم . .....البته ائون موقع دوست داشتم پزشک جراح بشم اما نشد .........یعنی خودم کوناهی نکردم خواست خدا بود و اینکه دیگارن مانع شدن !

شما هم یک شماره رو جا انداختید اقای ابراهیمی:D
    14- گفتم دوست داشتم پزشک جراح بشم تا بیماران بی بضاعت رو مجانی ( البته تا جایی که به دست مزد خودم مربوط میشد ) جراحی کنم .اما حالا خوشحالم که نشدم ! چون اصلا" نمیتونم کسی رو تو اون حال ببینم و ریلکس باشم و دست و پام رو گم نکنم .

تشکر آقای ابراهیمی[/color]

صفحه 1 از 46 1234567891011213141 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)