دوستهايي خوبم ديروز اومد دنبالم منو از سر كار ببره خونه.تو را يه خونه بين راه بوديم كه يه دختره زنگ زد :(و گفت آقا شايان ، ديدم رنگش شد مثل گچ گفتم بزن رو آيفون نزد و قطع كرد!دوباره دختره زنگ زد اينبار من گوشي رو گرفتم و گفتم با كي كار داريد گفت:با شايان گفتم شما گفت يكي از بچه هاي دانشگاه شريف هستم كه اين آقا كارهاي پرينتم رو انجتم ميده...كلي هم هول شد و قطع كرد.حالا فكر كنيد من چه حالي داشتم.خلاصه شايان شروع كرد به انكار و گفت اشتباه شده شباهت اسمي بوده و اين حرفها.
رفتيم خونه دعوامون شد منم هي گريه ميكردم و داشتم ديونه ميشدم جلوي خودش زنگ زدم به همكارش كه هميشه با هم هستن و گفتم جريان چيه؟كه شايان داد زد و گفت رحمان همون دختر كراكي است و اونم نخ اومد دستش و كلي اراجيف تحويلم داد((.گويا اينها ميرن يه ماموريت كه باباي دختره معتاد بوده و دختره براي اين كه اگه دفعه بعدي مشكلي پيش اومد و بتونه زودتر خبر بده شماره اينها رو ميگيره))اين ميگفت اون بوده و چون من دادوبيداد كردم طرف هول شده و مزخرف گفته.خلاصه شب رفت سر كار و من به شماره زنگ زدم اول خاموش بود بعد از يه ساعت كه زنگ زدم دختره گفت كه واقعيتش اينه كه من شوهر شما رو نه ديدم و نه اينكه ميشناسم

وقتي پرسيدم پس اسمو شماره رو از كجا داشتي گفت كه دوست پسر دوستش بهش داده و گفته اگه ميخواست با كسي دوست بشه چون شايان خوبه دختره بهش زنگ بزنه و رفيق شن هر چي به دختره التماس كردم كه بگه كدوم دوست شايان بوده نگفت كه نگت فقط بهم گفت شتيد شوهرت يه كاري كرده كه دوستش ميدونه دنبال دوست دختر خوشگل ميگرده.ضمنا دختره بچه خيابان ستارخان محل كار شايان.

خلاصه شايان قسم ميخوره كه به كسي نگفته شماره بده به دوستهاش از اين طرف هم نميشه باور كرد كه يه پسر بيخودي به كسي شماره دوستش رو بده.

تا حالا چند بار گفتم محل كارش رو عوض كنه اما هميشه ميگفت:ستارخان رو دوست دارم،رفيقهام خوبن...

حالا فهميدم چرا رفيقاش خوبن چرا نيومد نزديك خونه كار منه.
امروز اومد اينجا برام گل گرفته

اما مردا نميدونم آتيش انتقام يهزن رو اين چيزها خاموش نميكنه.حيف اون همه احترام و محبت كه من به اين آدم گربه صفت گذاشتم، از اين ناراحت نيميشم كه دوست دختر داشته باشه از اين ميسوزم چرا با مني كه هيچي براش كم نذاشتم.خيلي بده آدم بشه آلت دست يكي كه از سادگيش سو استفاده كنه.
[align=justify][/align]
نميدونم چند تا غلط املايي دارم.معذرت خالم خيلي بده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)