به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 9 از 31 نخستنخست 1234567891011121314151617181929 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 304
    عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array

RE: صندلی داغ سری نهم

به به ببینین کی روی صندلی نشسته :D

جناب مثبت ، سر دسته باند مافیای باغ همدردی :)

واقعا جسارت بزرگی کردین روی این صندلی نشستین ها :D من با اینکه دستم شکسته باز هم اصلا دلم نیومد شما

رو جیز نکنم رو صندلی و 1 دستی نشستم به تایپ کردن :)

خوب بریم سراغ جیز سازی

1- چطوری شد که اومدین تالار همدردی؟ چقدر همدردی و مقالاتش بهتون کمک کرده و ازش چیزهای تازه یاد

گرفتین؟ به همدردی چقدر عادت کردین و دوستش دارین؟

2- نگاه بچه مثبت در مورد زندگی چیه؟ یعنی فکر می کنه برای چی خلق شده؟ در اون جهت گامی برداشته؟

3- چقدر خودتون رو می شناسین؟ شده تا حالا از خودتون بترسین؟

4- چرا خیلی از آقایون مذهبی دوست دارن همسرشون از پوشش چادر استفاده کنه؟ اگر دختری رو

بپسندین که پوششش عالیه اما چادری نیست و از لباس های مثلا بلند و محفوظ استفاده می کنه باز هم اصرار

به چادر خواهید داشت؟

5- تفکر مذهبی یعنی چی از دید شما؟ قبول دارین که مشکل خیلی از مذهبیون داشتن یک ظاهر فقط مذهبیه و

چون برخی تفکر مذهبی ندارن پشت ظاهر باعث میشن مردم نسبت بهشون بد بین بشن؟ درواقع حرف و عملشون

یکی نیست.

6- اگر به شما بودجه خیلی خیلی زیادی می دادن برای اشاعه تفکر شیعی و شناساندن امام زمانمون و فرهنگ

مهدویت به جهانیان ، باهاش چه کار می کردین؟ راه عملی بگین بدون شعار.

7- آیا فکر می کنین نمایشگاه قرآن هایی که هر ساله در مصلی تهران برگزار میشه با هزینه های گزاف (در جریان

گزاف بودنش هستم چون 2 سال اونجا غرفه داشتیم) مفید بوده و کمک به گسترش فرهنگ دینی کرده؟

8- با گشت ارشاد موافقین یا مخالف؟ بهترین برخورد با افراد با پوشش نا مناسب چیه به نظرتون؟

9- بزرگترین رویای شما در زندگی شخصی چیه؟

10- اگر قرار بشه از برآیند زندگیتون تا الان از 1 تا 20 به خودتون نمره بدین چند می دین؟

11- چه پیشنهادی برای بهبود تالار همدردی دارین؟

12- اهل مطالعه هستین؟ اسم چند تا از کتاب های خوبی که خوندین رو بگین.

13- به چه هنر و ورزشی علاقه دارین؟

خوب به دلیل مشکلات تایپ با یک دست متاسفانه سوالات بیشتری نمیشه پرسید :D

امیدوارم دوستان دیگه حسابی از خجالتتون در بیان :)

موفق باشین

2. 8 کاربر از پست مفید bahar.shadi تشکرکرده اند .

bahar.shadi (دوشنبه 19 تیر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 اسفند 91 [ 18:19]
    سطح
    24
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    742

تشکرشده 756 در 179 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بی نهایت
    ضمن تبریک به آقای بچه مثبت جهت قبول کردن سوزونده شدن

لطف بفرمایید به سوال های بنده جواب بدهید.

در آخر اگر حرارتی حس کردید اعتراف کنید.

خواهش می کنم. انشاء الله به قدرت الهی آتش بر ما گلستان خواهد شد :)
    1- چرا بچه مثبت؟
    سریال o+ را یادتونه؟ اند مرام و جرات آخر بچه مثبت :)
    2- چند سالتونه ؟تحصیلات؟شغل و حرفه؟
    28 سال- کارشناسی گردگیری کامپیوتر :)
    3- برای ازدواج اقدام کرده اید؟ اگر خیر چرا؟
    بلی اما گفت آن چه یافت می نشوند آنم آرزوست !
    4- فکر می کنید چقدر نسبت به جنس مخالف شناخت دارید؟
    کمی تا اندکی ابری
    5- معیار هاتون واسه ازدواج چیه؟
    چشماش طلایی باشه. رنگ پوستش آلبالویی موهاش هم به رنگ آسمان
    جدی نگیرید. معیارها همه اش خلاصه میشه در ایمان خوش اخلاقی و سازگاری و .... همه اش نتایج ایمان هستند اگر بیاندیشیم :)
    6- تایید خانواده تون در امر ازدواج در مورد کیس مورد نظر چقدر براتون اهمیت داره؟
    خوب تایید خانواده باعث محترم و عزیز بودن همسر در خانواده می شه. ضمن این که بالاخره باید احترام خانواده حفظ شود. اما جاهایی که معیارهای من و خانواده به تضاد می رسه من نظر خودم را به اونا می قبولانم گاهی هم ممکنه کوتاه بیام!
    7- بزرگ ترین اشتباه زندگی تون؟
    اشتباه؟ خوردنیه یا پوشیدنی ؟ :P
    8- بزرگ ترین ریسک زندگی تون؟
    هنوز نکردم! همون ازدواج :P
    9- تواضع از دید شما چه شکلیه؟ چقدر اونو در زندگی تون دخیل کردید؟
    نقاشی ام خوب نیست بکشمش. اما من کسی را توی زندگیم دخیل نمی کنم! :)
    10- تا حالا شده کسی بهتون بگه خیلی بلف می زنید؟
    آره! خواهر و برادرم داداش بزرگم رفته بود از یکی از کسایی که توی یه کلاسی شاگردم بود پرسیده حالا داداش من چیزی هم بلده یا نه

11- این قصه جنگ خانم ها و آقایان آخرش نفهمیدیم چی شد؟ شما می دونید؟شما کدوم طرفی بودید؟
    برخی قصه ها هیچ وقت پایان ندارند. اصولا داستان نویس پایان قصه را به عهده ی خواننده می گذاره. حالا شما پایان خودتون را براش تصور کنید. من را هم می تونید کاراکتر مثبت یا منفی اش بگذارید! خیلی فرقی نمی کنه :)
    12- عشق رو تعریف کنید؟ تا حالا عاشق شدید؟
    عشق؟ آن را که خبر شد خبری باز نیامد.
    13- توی تالار از کسی بدتون می یاد ؟
    نچ!
    14-توی تالار از پست های چه کسانی بیشتر استفاده می برید؟
    خودم اینم جواب سوال تواضعتون!
    اما نه جدی گفتم! اگه نگاه کنیم برای همه مون همینه! یعنی وقتی که میخوایم به یه نفر کمک کنیم سعی میکنیم خودمون را جای او بگذاریم و شرایط را برای خودمون متصور بشیم و راه حل مناسب را پیشنهاد بدیم. توی این حالت واقعا خیلی بیشتر از مطالعه ی صرف پست های دیگر دوستان به خودمان کمک کرده ایم. کمک کرده ایم که از یه طرف خودمان را بهتر بشناسیم و از طرف دیگر با تصور خودمان در شرایط دیگران و با مشکلات دیگران راحت تر با مشکلات خودمان کنار بیاییم. در واقع هر یک از کاربران تالار گفتگوی همدردی مهم ترین استفاده ای که از تالار می بره گرفتن پاسخ سوالاتش از دیگران نیست بلکه همدردی کردن با دیگران و ارتقای شخصیت و رفع مشکلات شخصیتی و در نتیجه خوددرمانی است. شاید به همین علته که خیلی از دوستان با درماندگی و احساس مشکل به این وبسایت می رسند اما پس از مدتی خودشان نقش همدرد و مشاور را به عهده می گیرند.
    15- نظرتون راجع به دوستان زیر در یک جمله:
    مدیر همدردی:
    دغدغه ی ایشان در راه اندازی این وب سایت و نگهداری آن و خرج کردن و وقت گذاشتن برای آن ستودنیه.
    فرشته مهربان:
    در صندلی داغ شخصیتی بیش از حد کامل را از خودشون به نمایش گذاشتند که برای من قابل درک نبود! (بالاخره هر کسی تالمات خودش را داره و چون عالم دار آزمایش است دردهای روحی هم جزو لاینفک زندگی است. حتی درد بی دردی هم درد است و سزایش آتش است ! اصلا واسه همین گفتم بیاین صندلی داغ را به آتش بکشیم! اما کو گوش شنوا :) [تاکید می شود که من نسبت به ایشان و مقام مدیریت ایشان و زحمتی که ایشان در تالار می کشند ارادت دارم ] )
    آنی :
    baby :
    hamed65:
    کیوان:
    فرهنگ :
    saboktakin:
    بی دل :
    از کاربران خوب و قدیمی تالار هستند.

بهار 66:
    نازنین1:
    چشمک :
    پاییزان :
    پدر بزرگ :
    ویدا@:
    مسافر زمان :
    مریم 123:
    بی نهایت :
    از کاربران خوب و جدید تالار هستند که افتخار آشنایی چندانی با ایشان ندارم.

بهار شادی :
    چند تا پست خیلی خوب از ایشان خوانده ام که نشان از فکر خوب و اندیشه ی مثبت ایشان می داد.
    خارپشت:
    پسر خوبیه حالا یه خرده خارهاش باعث شده ازش بترسن اما اگه بره سلمانی نوک خارهاش را بچینه استاد هم باهاش راه میاد :)
    محمد ابراهیمی:
    تازگی ها بیشتر می فهمم چی می گه اما جمله بندی هاش همیشه ذهنم را به هم می ریزه. به هر حال نقاش تالاره دیگه :)
    16- تاثیر گذارترین پستی که تا حالا خوندین؟
    یادم نمیاد!
    17- توی بحث صبورید یا عجول؟
    عجول و صبور!
    18- ادم منفعلی هستید یا جرات مند؟
    بستگی به شرایط دارد.
    19- 3 تا از خصوصیت های بدتون؟
    1
    2
    3
    20- 3 تا از خصوصیت های خوبتون؟
    1
    2
    3
    21 - چه شاخصه اخلاقی دارید که دیگران شما رو بدان می شناسند؟
    خوش خنده! :)
    22 - اگر کسی برای بار اول ببیندتون مشخصه اولیتون که توجه طرف را جلب می کنه چیه؟
    تا حالا خودم را برای بار اول ندیدم :)
    23- از چه جور ادم هایی بدتون می یاد؟ و نمی تونید هم نشینی با اونها رو تحمل کنید؟
    از آدم هایی که ارزش ها و اعتقاداتم را به تمسخر می گیرند.
    24- از لحاظ مذهبی چه تیپ ادمی هستید؟
    همون «آدم» باشم کافیه
    25- نظرتون راجع به حجاب خانم ها چیه؟ در ازدواج در این مورد چه حساسیت هایی دارید؟
    موافقم! :)

ممنون از جواب هاتون.

you are wellcome

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123
    سلام

ممنون نازنین جان

اجازه بدید من اولین کسی باشم که بچه مثبت رو جیز میکنم !
    علیک سلام. متاسفم که ناامیدتون می کنم. من جیز بشم!!!
    1.واقعا مثبت هستید؟مثبت بودن رو در چی میبینید؟

انشاء الله که هستم. در منفی نبودن!
    2.به نظر شما چرا خدا آدمها رو آفرید؟
    الا لیعبدون
    3.الگوی شما در زندگی؟
    ولکم فی رسول الله اسوة حسنه (انشاء الله که بتونم و بتونیم )
    4.بزرگترین دغدغه زندگی شما؟
    زندگی!
    5.فرق غیرت با تعصب چیه؟
    غیرت مثبت است و خداوند غیور است. اما تعصب از عصبیت می آید و نه از روی فکر و اندیشه و اعتقاد بلکه از ناحیه ی شیطان و از روی بی فکری است.
    6.دوست داشتید زبون حیوونا رو میفهمیدید؟دوست داشتید زبون کدوم حیوون رو میفهمیدید؟
    ما زبان آدم ها را بفهمیم کفایتمان می کند.
    7.چه چیزی رو در زندگی حاضر نیتسید با کسی قسمت کنید؟
    چیزی به ذهنم نمی رسه!
    8.شده از خودتون بدتون بیاد؟
    بلی. هر وقت کار بدی می کنم!
    9.دو دوزه باز یعنی چی؟
    دغلکار
    10.با سر بریدن حیوونا (همون گاو و گوسفند) مشکلی ندارید؟ناراحت نمیشید ببینید؟
    نچ! مشکل ندارم اما ترجیح می دم نبینم.
    11.اگر تو خیابون یه کسی رو ببینید که از شما کم سن و سال تره اماا مثلا یه ماشین 400 میلیونی زیر پاشه چه حسی به شما دست میده؟
    باید حسی بهم دست بده؟
    من بازم میام با سوالای سخت !
    ---------------------------------------------------------------
    you are welcome
    بی نهایت عزیز پیش دستی کردند.
    توی چی؟ سوزاندن من؟ عمرا!
    مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى (پیامبر اکرم ص )

4. 8 کاربر از پست مفید بچه مثبت تشکرکرده اند .

بچه مثبت (شنبه 24 تیر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    24
    دستاوردها:
    تشکرها
    742

تشکرشده 756 در 179 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar.shadi
    به به ببینین کی روی صندلی نشسته :D

جناب مثبت ، سر دسته باند مافیای باغ همدردی :)
    حالا آخرش مثبت یا مافیا؟ یعنی مثبت ها هم مافیا می شن؟
    واقعا جسارت بزرگی کردین روی این صندلی نشستین ها :D من با اینکه دستم شکسته باز هم اصلا دلم نیومد شما رو جیز نکنم رو صندلی و 1 دستی نشستم به تایپ کردن :)

جسارت از شماست که با این دست شکسته هنوز درس عبرت نگرفتین که با ما هر که درافتاد :)
    خوب بریم سراغ جیز سازی
    بسم الله در خدمتیم.

1- چطوری شد که اومدین تالار همدردی؟ چقدر همدردی و مقالاتش بهتون کمک کرده و ازش چیزهای تازه یاد گرفتین؟ به همدردی چقدر عادت کردین و دوستش دارین؟

این که چی شد اومدیم اینجا را که گفتن نگین! اما خوب همدردی در درجه ی اول و ابتدای شروع کار کمک می کنه که انسان با دیدن مشکلات دیگران مشکلات خودش را فراموش کنه و با کمک به دیگران کم کم مهارت مدیریت مشکلات خودش را نیز پیدا کنه. اما در وهله ی دوم نوعی بدبینی و استرس را ایجاد می کنه و به قول دوستان این که اینجا مثل اورژانس پر از انواع بیماریه نوعی بدبینی به وجود میاره که باید بتونه مدیریتش کنه
    عادت نکردم اما سایت خوبیه
    2- نگاه بچه مثبت در مورد زندگی چیه؟ یعنی فکر می کنه برای چی خلق شده؟ در اون جهت گامی برداشته؟
    ببخشید اونجا نکیر و منکره ؟ من هنوز نمردما! البته درسته که حاسبوا قبل ان تحاسبوا اما فعلا محاسبه ی نفس را به صورت خصوصی انجام بدیم بهتره.
    3- چقدر خودتون رو می شناسین؟ شده تا حالا از خودتون بترسین؟
    اگه معنایی از شناخت مد نظر باشه که «من عرف نفسه فقد عرف ربه» هیچی. اما اگه منظور وقف بودن به احوال خویش است تا حد خوبی. نه الحمدلله تا الان از خودم نترسیدم.
    4- چرا خیلی از آقایون مذهبی دوست دارن همسرشون از پوشش چادر استفاده کنه؟ اگر دختری رو
    بپسندین که پوششش عالیه اما چادری نیست و از لباس های مثلا بلند و محفوظ استفاده می کنه باز هم اصرار به چادر خواهید داشت؟
    آقایان مذهبی را می تونید برین از خودشون بپرسید من خودم را لایق اینکه نماینده شون باشم نمی دونم اما اگر دارید از خودم می پرسید این مربوط به مختصات فرهنگی ما می شه و شرایط ایجابی. اسلام تمام قوانینش جوریه که محدود به ظرف نیست بلکه مظروف است و طبق ظرف زمان و مکان شکل می گیره. اسلام میاد حجاب را با مختصات و شرایطش بیان می کنه این ظرف مکان و زمانه که توی یه زمان و مکان از نظر برخی حجاب را می کنه چادر یا جلابیب یا مانتو روسروی یا ...
    طبق شرایط ایجابی جامعه من بهترین ظرف برای حجاب را چادر می دانم و این کاملا نظر شخصی و شاید تا حدی سلیقه ای است. شاید اگر در انگلیس زندگی می کردم ظرف دیگری را می پسندیدم. یا در لبنان یا در مالزی یا در آمریکا یا ...

اما قسمت دوم سوالتون خوب این سلیقه و اعتقادی است که کاملا درونی شده است. حتی از نظر زیبایی نیز من دختری چادری را زیباتر از دختری مانتویی می دانم! در حالی که ممکنه عام جامعه دختر مانتویی را زیباتر بدانند. بنابراین قابل بحث نیست که آیا این دختر خانم حجابشون مشکل داره یا نه؟ یا چرا من او را نمی پسندم؟

5- تفکر مذهبی یعنی چی از دید شما؟
    تفکر مذهبی یعنی چی از دید من؟ اولا دید من ملاک نیست نه توی این دنیا و نه توی اون دنیا
    دوم این که این کلمه ی تفکر مذهبی می تونه تعابیر خیلی خیلی متفاوتی داشته باشه میان تعدادی ماتریالیست کسی که اعتقاد به ماورا داره را دارای تفکر مذهبی بخوانند!
    یا ممکنه میان تعدادی مسلمان لاقید کسی که به حداقل هایی عمل می کنه و مثلا شراب نمی خوره را مذهبی خطاب کنند!
    یا میان تعدادی بچه مسجدی اونی که اهل نمازشبه را مذهبی بخونند!
    راستش همه ی این ها را هم می تونید به نوعی مذهبی بدانید!!!! یا ندانید! معامله ای که خدا با آدم ها می کنه با معیارهای ظاهری ما خیلی مطابقت نداره. اون نگاه می کنه ببینه اون شراب نخوردنه با چه نیتی بوده یا اون نماز شب خوندنه با چه معیاری ؟
    اون وقت یه دفعه یکی که مورد لعن امام حسین قرار گرفته می شه حر و اهل نجات! یکی که سیف الاسلام زبیر بوده می شه محارب امام علی و ...

ما آدم های عادی و حتی معصومین تا قبل از ظهور آقا امام زمان مامور به ظاهر هستیم. یعنی می تونیم طبق ظاهر عمل فرد با اون رفتار کنیم و حتی امام معصومی که از دل و باطن خبر داره هم طبق ظاهر عمل می کنه! خوب طبق این معیارها ما یه فردی که یه سری شرایط را داره و به یه سری حدود پایبنده را مذهبی می خوانیم.
    قبول دارین که مشکل خیلی از مذهبیون داشتن یک ظاهر فقط مذهبیه و چون برخی تفکر مذهبی ندارن پشت ظاهر باعث میشن مردم نسبت بهشون بد بین بشن؟ درواقع حرف و عملشون یکی نیست.
    بازم من نماینده ی مذهبیون نیستم و در مقام قضاوت هم نیستم.
    توصیه های اهل بیت اینه که ظاهرتون را از باطن تون بهتر نکنید چرا که به ریا می افتید.
    از طرف دیگر می گویند که رفتارتون را شبیه افراد بهتر از خودتون بکنید! چون کمتر کسی است که خود را شبیه قومی سازد و از آنان نشود.
    از طرف دیگر از کوزه همان برون تراود که در اوست. درسته که هر کسی ظاهر خوبی داره ممکنه باطنش خوب نباشه اما به هر حال ظاهر افراد تا حدودی نمایانگر ارزش ها و عقاید آنهاست. نمی شود شخصی با این توجیه که اصل اینه که باطنت پاک باشه ظاهر ناپاکی داشته باشه

به هر حال اگر کسی بخواد با مذهبی ها مذهب را بشناسه مسلما دچار آفت می شه. امام صادق می فرمایند اگر کسی با اشخاص وارد دین بشود با اشخاص هم از دین خارج خواهد شد.
    6- اگر به شما بودجه خیلی خیلی زیادی می دادن برای اشاعه تفکر شیعی و شناساندن امام زمانمون و فرهنگ مهدویت به جهانیان ، باهاش چه کار می کردین؟ راه عملی بگین بدون شعار.
    اول سعی می کردم از زیرش فرار کنم! چون مسئولیت زیادیه و من توانش را ندارم. اگه نمی شد با چند تا از روحانی هایی که می شناسم تماس می گرفتم تا ازشون مشورت بگیرم.

چیزی که توی ذهن خودمه اینه که هنرمندانی که زبان من را می فهمند و روحانیونی که اهل فرهنگ روز هستند را جمع می کردم و ازشون می خواستم تابلو نقاشی! فیلم! نمایش نامه و ... از جامعه ی مهدوی درست کنند. یعنی بشینند با تمام چیزی که از اسلام ناب می شناسند و تمام چیزی که می تونند با این مبنای اسلام ناب در مورد جامعه ی مهدوی تخیل کنند را با هنر قابل عرضه کنم. تا بشه به مردم دنیا گفت اون چیزی که ما برای دنیا می خواهیم چیست و از این طریق اونها را هم مشتاق جامعه ی مهدوی کنم. (البته می دونم که شعارگونه است به هر حال این طرح فکری خودمه و اگر بنا باشه کاری بکنم حتما از اهل فن مشاوره می گیرم )

7- آیا فکر می کنین نمایشگاه قرآن هایی که هر ساله در مصلی تهران برگزار میشه با هزینه های گزاف (در جریان گزاف بودنش هستم چون 2 سال اونجا غرفه داشتیم) مفید بوده و کمک به گسترش فرهنگ دینی کرده؟
    بعد من چیکاره هستم که بخوام نظر بدم؟ به هر حال این تفکر بیلان گرایی در همه ی رده های مدیریت فرهنگی ما دیده می شود و این هم یکی از مصادیقش است. موضوع خیلی ریشه ای تر از این حرف هاست که بشه مصداقی واردش شد.

8- با گشت ارشاد موافقین یا مخالف؟ بهترین برخورد با افراد با پوشش نا مناسب چیه به نظرتون؟
    موافق مخالف! جاش اینجا نیست در موردش صحبت کنم.
    9- بزرگترین رویای شما در زندگی شخصی چیه؟
    اللهم انی اعوذ بک من بعد املی

10- اگر قرار بشه از برآیند زندگیتون تا الان از 1 تا 20 به خودتون نمره بدین چند می دین؟
    رفوزه شدم
    فقط خدا بهمون رحم کنه
    11- چه پیشنهادی برای بهبود تالار همدردی دارین؟
    نمی دونم پیچیدگی پیاده سازیش چقدر باشه اما پیاده سازی knowledge base می تونه خیلی خوب باشه. یعنی این که زمانی که کسی می خواهد موضوع جدیدی را ایجاد کنه و مثلا موضوع را می زنه اختلاف نظر در باب حجاب همون لحظه تمام موضوعات مرتبط پیدا می شه و طرف قبل از مطرح کردن مشکل خودش ممکنه به موضوعات مشابه برسه و مشکلش حل بشه. البته احتمالا پیاده سازی این موضوع در نرم افزار mybb خیلی سخته (شایدم نباشه بررسی نکردم )
    12- اهل مطالعه هستین؟ اسم چند تا از کتاب های خوبی که خوندین رو بگین.
    اگه اینترنت بگذاره!
    روی ماه خداوند را ببوس
    قیدار- من او - ارمیا- بیوتن - نشت نشا ( نویسنده: امیرخانی )
    لبخند مسیح
    سفر سرخ
    توپچنار
    دا
    نورالدین پسرایران
    کوچه نقاش ها
    خاطرات عزت شاهی
    خاطرات احمد احمد
    ...
    13- به چه هنر و ورزشی علاقه دارین؟
    شنا
    خوب به دلیل مشکلات تایپ با یک دست متاسفانه سوالات بیشتری نمیشه پرسید :D
    همین؟
    امیدوارم دوستان دیگه حسابی از خجالتتون در بیان
    بیان قدمشون روی چشم
    موفق باشین
    به همچنین

6. 5 کاربر از پست مفید بچه مثبت تشکرکرده اند .

بچه مثبت (شنبه 24 تیر 91)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام
    من از مدیریت صندلی داغ استعفا می دهم مدیر جدید صندلی داغ خانم نازنین 1 است امیدوارم در مدیریت جدید صندلی داغ موفق باشید چند وقت مدیر صندلی داغ بودم امیدوارم توانسته باشم دل اعضا ی خوب تالار شاد کرده باشیم امیدوارم توانسته باشم صندلی داغ داغ جذاب اموزنده سرگرمی تفریح تالار داشته باشد امیدوارم چند وقت از مدیریت صندلی داغ راضی باشید اگر در مدیریت صندلی داغ نقاط ضعف داشتم به واگذاری خودتان بخشید
    براتون ارزوی موفقثیت سلامتی می کنم

8. 5 کاربر از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده اند .

محمدابراهیمی (شنبه 24 تیر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بچه مثبت
    اما کم کم دارم برای خودم متصور کرامات می شما!!!
    آخه بنا بود صندلی داغ باشه برای ما شده گلستان :)
    بله با این مدل جواب دادن هم باید بشه گلستان..این چه طرز جواب دادنه..از زیر جواب درست و حسابی در میری؟

خوب سلام علیکم برادر..خوب هستین؟

چند تا سوال کوچولو...ببخشید چندتا سوال کوچیک.باید ازالان تمرین کنم.تمرین چی؟بماند.
    نظرت درباره کسایی که خیلی وانمود میکنن مثبت هستن و این ممکنه باعث بشه تاثیر عکس بذاره رفتارشون چیه؟یعنی از اونور بوم بیفتن...تو همه چی بخوان یه ظاهر مثبت اغراقی ساختگی از خودشون نشون بدن.

بچه مثبت واقعی از نظر شما چه جوریه؟

اون هنر اشپزی با پا چی بود؟ذوق هم میکنی که جفت پا پریدی تو الویه؟بندگان خدا که خوردن..حالا باز از دستپختت تعریف کن:)

به نظرت چرا با وجود تاپیک افات احتمالی مشاوره ما در عوض راهنمایی کردن یا بحث میکنیم یاطرف رو محاکمه؟اصلا ربطی به تاپیکای من نداشتا:)

چطور میتونیم ازحال همسایمون باخبر بشیم؟کی گرسنه است کی سیره؟تو وضعیت فعلی که همه چارچوب خاصی برای زندگیشون دارن...خصوصا وقتی تو یه محله تازه وارد باشی.

نظرت درباره خدا چیه؟کلا اونچه که ته دلت هست درباره خدا رو بگو..مهم نیست قشنگه یا نه..فقط حرف دلت باشه...دوسش داری؟اگه اره چرا؟

به نظرت اینکه داور نهایی درباره ما خداست چقد خوبه؟چه کار باید کنیم که با علم ناقصمون درباره دیگران قضاوت نکنیم و حکم صادر نکنیم؟

کدوم فصل،گل،غذا و میوه ای رو بیشتر دوست داری؟

یکی ازبازیا یا کارتونای بچگیت رو بگو..رابطت با نوستالژی بچگیمون چطوره؟

موفق باشی دوست عزیز

10. 6 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

بهار.زندگی (سه شنبه 20 تیر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    24
    دستاوردها:
    تشکرها
    742

تشکرشده 756 در 179 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بهار66
    نقل قول نوشته اصلی توسط بچه مثبت
    اما کم کم دارم برای خودم متصور کرامات می شما!!!
    آخه بنا بود صندلی داغ باشه برای ما شده گلستان :)
    بله با این مدل جواب دادن هم باید بشه گلستان..این چه طرز جواب دادنه..از زیر جواب درست و حسابی در میری؟

از سرکار خانم فرشته خانم یاد گرفتم دیگه! به قول ایشان توی پیچ باید پیچید :)
    خوب سلام علیکم برادر..خوب هستین؟
    و علیکم سلام و رحمة الله. ممنون. هستیم خوب هم می شیم انشاء الله
    چند تا سوال کوچولو...ببخشید چندتا سوال کوچیک.باید ازالان تمرین کنم.تمرین چی؟بماند.
    تاپیکتون را خوندم اما چون دوستان راهنمایی های خوبی کرده بودند چیزی نگفتم. با این که کلمات می تونه چنین تاثیرهایی داشته باشه خیلی موافق نیستم اما در مورد ارتباط چشمی باهاشون موافق بودم و این که کلا از بحث کردن بپرهیزید.
    نظرت درباره کسایی که خیلی وانمود میکنن مثبت هستن و این ممکنه باعث بشه تاثیر عکس بذاره رفتارشون چیه؟یعنی از اونور بوم بیفتن...تو همه چی بخوان یه ظاهر مثبت اغراقی ساختگی از خودشون نشون بدن.
    یعنی اینایی که مثبت بودنشون حال به هم زنه؟ خیلی مثبت نمی دونمشون! مثبت بودن باید همراه نوعی تعادل باشه
    بچه مثبت واقعی از نظر شما چه جوریه؟
    یه رفیق داشتم که بچه مثبت واقعی می دونستمش! ایشان رئیس بسیج دانشجویی بودند. دانشجوی فوق لیسانس بودند و در حال پایان نامه دادن بود و در حال کار بر روی یک پروژه ی تحقیقاتی خیلی بزرگ هم بودند. من واقعا توی کار ایشان مونده بودم که چه جوری می تونه به همه ی کارهاش برسه اصلا در شبانه روز استراحت هم می کنه؟ از طرف دیگه توی همکاری هایی که با هم داشتیم هم چیزهای خیلی ویژه ای ازشون دیدم که ... ایشان واقعا نوعی شهید زنده بودند!
    بچه مثبت واقعی تعادلی توی زندگی اش داره که توی همه چیزش مثبته. هم اخلاق هم رفتار هم درس و علم و هم عبادت و ...

اون هنر اشپزی با پا چی بود؟ذوق هم میکنی که جفت پا پریدی تو الویه؟بندگان خدا که خوردن..حالا باز از دستپختت تعریف کن:)
    فکر می کنید غذای دانشگاه را چه جوری درست می کنند؟ یعنی تا الان الویه ی دانشگاه را نخوردین؟ فکر می کنیم اصلا توی تعداد زیاد امکان پذیره با دست هم زدنش؟ (اگه دستگاه نداشته باشن)
    به نظرت چرا با وجود تاپیک افات احتمالی مشاوره ما در عوض راهنمایی کردن یا بحث میکنیم یاطرف رو محاکمه؟اصلا ربطی به تاپیکای من نداشتا:)
    گاهی اوقات این مربوط به احساساتی شدن کاربرانه . به هر حال اینجا اکثر کاربران تخصص مشاوره ندارند و حتی گاهی دقیقا راهنمایی اشتباه را انجام میدن و گاهی هم شاید مسائل شخصی!

چطور میتونیم ازحال همسایمون باخبر بشیم؟کی گرسنه است کی سیره؟تو وضعیت فعلی که همه چارچوب خاصی برای زندگیشون دارن...خصوصا وقتی تو یه محله تازه وارد باشی.
    اول این که از این چارچوبمان بیایم بیرون. یه خرده از تیپ شخصیتیمون فاصله بگیریم و بتونیم اطرافمون را ببینیم و غرور نداشته باشیم ! این باعث می شه که وقتی آبدارچی، نگهبان یا نظافتچی را می بینید رفتارتون نه از سر جایگاهتون بلکه به عنوان یه دوست باشه. این باعث می شه با مغازه دار سر کوچه راحت تر باشید و با رفتگر خیابان مودبانه و مهربان تر
    وقتی از تیپ و نقابی که می زنیم فاصله گرفتیم اونوقت می تونیم به اطرافمون دقت کنیم. می تونیم نگاه پسر همسایه را ببینیم و معنی اش را بفهمیم. می تونیم به چیزایی دقت کنیم که شاید الان نمی بینیم.

نظرت درباره خدا چیه؟کلا اونچه که ته دلت هست درباره خدا رو بگو..مهم نیست قشنگه یا نه..فقط حرف دلت باشه...دوسش داری؟اگه اره چرا؟
    حدیث قدسیه که خدا می گه من در نزد گمان بنده ام هستم! یعنی ما هرجوری خدا را دیدیم و باورش کردیم خدا با همون باور باهامون تا می کنه. گاهی کوچیکش می کنیم و نقشش را کمرنگ می کنیم خوب خدای کوچیک قدرت کوچیکی داره! گاهی توکل می کنی و خودت را می اندازی توی دریای مشکلات! اونوقته که خدات بزرگ می شه و ...
    خوب منم مثل همه ی بنده های خدا گاهی کارم درسته گاهی خراب! گاهی آدم خوبه ی قصه ام گاهی نه. اون ته ته دلم دارم فریاد می زنم من خدا را دیده ام! یعنی معجزه اش را دیده ام. لمس کردم. با تمام وجودم درکش کردم اونقدر ملموس که گاهی می گم نکنه خواب بوده ام!!!!
    اما وقتی می شم آدم بده وقتی کارهایی می کنم که نباید می کردم اونوقت از خودم بدم میاد. دلم می خواد خودم را بزنم!
    گاهی توی مشکلات کم میارم نسبت به خدا شاکی می شم! که خوب حالا مگه چی میشه من ... اما همون موقع ها نور خدا باعث می شه خجالت بکشم. باعث می شه ناراحت بشم که چرا کم آوردم.

می دونید می شه به خدا متفاوت نگاه کرد. راستی اگه من دوست دختری داشتم که بهم می گفت من لباس آبی و شلوار سفید بپوشی بیشتر دوستت دارم نمی پوشیدم؟ شما چی؟
    نمی دونم چرا ما خدا را نه به خدایی حتی به اندازه ی یه دوست هم قبول نداریم! می گه من اگه اینجوری باشی بیشتر دوستت دارم ما میریم دنبال فلسفه اش!
    اینایی که نوشتم را بگذارید به پای تذکر به خودم.

به نظرت اینکه داور نهایی درباره ما خداست چقد خوبه؟چه کار باید کنیم که با علم ناقصمون درباره دیگران قضاوت نکنیم و حکم صادر نکنیم؟
    دو تا موضوعه. آیا حکم صادر کردن ما اشتباهه؟ آیا نباید قضاوت کرد؟
    راستش من به این معتقد نیستم! به هر حال ما توی دنیایی که اومدیم آزمایش پس بدیم باید بین دو راهی ها انتخاب کنیم پس باید قضاوت کنیم. باید دوست داشته باشیم و بدمون بیاد (پیامبر اکرم: هل الدین الا الحب و البغض) بنابراین باید قضاوت کنیم. باید از خوبی ها خوشمان بیاد و از بدی ها بدمان بیاد.
    تا زمان ظهور آقا امام زمان حتی معصومین هم مکلف به علم ظاهری و ناقص هستند. یعنی نمی توانند طبق غیب و باطن قضاوت کنند بلکه باید به ظاهر حکم کنند. نمونه ی این مساله در قرآن در مساله ی حضرت موسی و خضر است. حضرت موسی علم تشریعی داشتند. ایشان در مواجهه با علم غیب بنا بر ظاهر کار که اشتباه بود اعتراض می کردند حال آن که حضرت خضر مامور به باطن بودند و کارشان درست بود اگر چه با ظاهر در تضاد بود.

اما خوب پس چی؟!
    از یه طرف اسلام قضاوت کردن را رد نکرده بلکه ازمون هم می خواد. اما داستان یه قسمت دیگه هم داره!
    گفته اند که هیچ وقت خودت را برتر از دیگران ندون (یعنی می تونی کارشون را قضاوت کنی نه شخصیت شان را )
    گفته اند حسن ظن داشته باشید و از سوء ظن بپرهیزید که « ان بعض الظن اثم»
    گفته اند درمان گناه غیبت پرهیز از سوء ظن است.
    گفته اند که حسن ظن داشته باشید و سعی کنید برداشت به احسن کنید ... (ادامه اش را می توانید در چهل حدیث امام بخوانید)

کدوم فصل،گل،غذا و میوه ای رو بیشتر دوست داری؟
    فکر کنم بهار
    نرگس
    کلم پلو شهر خودمان ( یه کوچولو با نسخه ی شیرازی فرق داره)
    سیب
    یکی ازبازیا یا کارتونای بچگیت رو بگو..رابطت با نوستالژی بچگیمون چطوره؟
    دو تا تکه چوب را با میخ به هم می کوفتم می شد هواپیما! هواپیما بازی می کردیم! خدا بیامرزدش همبازی ام را (توی همون بچگی ام فوت کرد )
    کارتونم پسرشجاع، واتو واتو

رابطه ام خوبه. هنوزم زیر گنبد کبود و آقای قصه گو شیرینی قصه هاش زیر زبانمه!
    موفق باشی دوست عزیز
    به همچنین شما

12. 5 کاربر از پست مفید بچه مثبت تشکرکرده اند .

بچه مثبت (چهارشنبه 21 تیر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 شهریور 94 [ 14:10]
    سطح
    76
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,166

تشکرشده 6,121 در 1,114 پست

Array

سلام آقای بچه مثبت
    0.صندلی گلستان چطوره؟

1.چی شد که 5 سال پیش شیرینی ازدواجتون رو دادید ولی نشد و بهم خورد؟

2.اگر می تونستید جنسیت خودتون رو انتخاب کنید بازم می خواستید پسر باشید؟

3. من شمار و قبلا نمی شناختم فکر کنم فعال نبودید نه؟چی شد فعال شدید؟

4. کسی رو خیلی دوست داشته باشید ولی اون به هر دلیلی دوستتون نداشته باشه به هر دری می زنید برای اینکه ازش جواب مثبت بگیرید یا نه؟

14. 3 کاربر از پست مفید نازنین آریایی تشکرکرده اند .

نازنین آریایی (جمعه 23 تیر 91)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام اقای بچه مثبت محترم سو ا ل از شما
    1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
    2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
    3ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
    4ـ ایا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
    5ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
    6ـ منطقی ترین فرد توی تالار معرفی کنید
    7ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
    8ـ اول برامون یک جک یا لطیفه با حا ل بگوید شادمون کنید
    9ـ در زندگی مجردی باید چه چیز بیاموزیم
    10ـ یک بیت شعر قشنگ بگوید
    11ـکدام بخش تالار نیا ز به تقویت بیشتری دارد و کدام بخش یا وظایف تالار بهتر انجام می شود
    12ـ موفقیت تالارهمدردی را با اشنایی که با ان دارید چگونه ارزیابی می کنید ایا پیشنهادی برای بهتر شدن دارید

امیدوارم همیشه موفق باشید

16. 3 کاربر از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده اند .

محمدابراهیمی (شنبه 24 تیر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    24
    دستاوردها:
    تشکرها
    742

تشکرشده 756 در 179 پست

Array

سلام آقای بچه مثبت
    و علیک سلام
    0.صندلی گلستان چطوره؟
    حوصله م سر رفت دربست گرفتم رفتم دور همدردی را بگردم!
    1.چی شد که 5 سال پیش شیرینی ازدواجتون رو دادید ولی نشد و بهم خورد؟
    از یه بنده خدایی خواستگاری کردم. توی جلسات اول به توافق رسیدیم و یه جواب مثبت اولیه گرفت در حدی که خیالم جمع شد و توی خوابگاه به هم اتاقی هام شیرینی دادم. اما در ادامه ماجرا چیز دیگه ای شد و به هم خورد.

2.اگر می تونستید جنسیت خودتون رو انتخاب کنید بازم می خواستید پسر باشید؟
    از آفرینش خودم ناراضی نیستم.
    3. من شمار و قبلا نمی شناختم فکر کنم فعال نبودید نه؟چی شد فعال شدید؟
    گاهی هر از یکی دو ماه حوصله ام سر می رفت به سایت سر می زدم اما خوب به علت عدم داشتن شارژ فعالیت خاصی نمی تونستم بکنم. چون خیلی کم هم می اومدم و قصد هم نداشتم بیشتر بیام شارژ نمی کردم. اما خوب چند وقت پیش تصمیم گرفتم شارژ کنم و خوب شارژ کردن همان و فعال شدن هم همان :)
    ناراحت نباشید شارژم تموم شه دوباره غیرفعال می شم :)
    4. کسی رو خیلی دوست داشته باشید ولی اون به هر دلیلی دوستتون نداشته باشه به هر دری می زنید برای اینکه ازش جواب مثبت بگیرید یا نه؟
    سعی ام را می کنم که نظرش را عوض کنم و خوب با بهتر شناساندن خودم تلاشم را می کنم. اما اگر واقعا نظرش عوض نشه به نظرش احترام می گذارم.

18. 2 کاربر از پست مفید بچه مثبت تشکرکرده اند .

بچه مثبت (جمعه 23 تیر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    24
    دستاوردها:
    تشکرها
    742

تشکرشده 756 در 179 پست

Array

سلام اقای بچه مثبت محترم سو ا ل از شما
    سلام خوبید شما؟
    1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
    هیچ خواننده ای را دوست ندارم اما از موسیقی های سنتی خوشم میاد.
    2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
    شنا

3ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
    مشکلات شما بزرگترین مشکلات دنیا نیست. دیدن مشکلات دیگران باعث می شه دردها و مشکلات خودتان را فراموش کنید و با همدردی با دیگران مشکلات خودتان را فراموش کنید.
    4ـ ایا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
    5ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
    منظورتان همون که باشده دیگه؟ مدیر همدردی چطوره؟ :) البته می دونم وقت ندارند. مسئول فنی تالار چطوره؟ حداقل دل محمد ابراهیمی خنک میشه هی گیر نمی ده به این بنده خدا :)
    6ـ منطقی ترین فرد توی تالار معرفی کنید
    فرشته مهربان
    7ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
    یه پیامک ! از بهترین دوستم از کنار بقیع!
    8ـ اول برامون یک جک یا لطیفه با حا ل بگوید شادمون کنید
    شرمنده چیزی توی ذهنم نیست!
    9ـ در زندگی مجردی باید چه چیز بیاموزیم
    باید خودمان را بشناسیم. چون برای این که انتخاب درست کنیم قبلش باید خودمون را شناخته باشیم و بدونیم از زندگی چی می خوایم.
    10ـ یک بیت شعر قشنگ بگوید
    بگوید. کی ؟ خوب علیرضا قزوه می گوید:
    یک دم رها ز همهمه قیل و قال باش
    غوغاست در قیامت عشاق لال باش!

چشمی ببیار و چشمه ی آب حیات شو
    دل را بشوی و آینه ی ذوالجلال باش
    11ـکدام بخش تالار نیا ز به تقویت بیشتری دارد و کدام بخش یا وظایف تالار بهتر انجام می شود
    کارشناسان بیشتر می شدند بهتر بود که البته می دونم به خاطر کمبودهای مالی نمی شه.

12ـ موفقیت تالارهمدردی را با اشنایی که با ان دارید چگونه ارزیابی می کنید ایا پیشنهادی برای بهتر شدن دارید
    تالار نسبتا موفق بوده.
    امیدوارم همیشه موفق باشید
    شما هم به همچنین

20. 2 کاربر از پست مفید بچه مثبت تشکرکرده اند .

بچه مثبت (جمعه 23 تیر 91)

صفحه 9 از 31 نخستنخست 1234567891011121314151617181929 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)