آفرین، حرفی که مشاور میگه را این جا هم اگه میتونی بنویس تا ما بیشتر با نظرات اون هم آشنا بشیم و بیشتر بتونیم کمک کنیم.مطمئن باشید قسمت سخت کار اون جائیه که شما باید تغییر کنید، اگه اون حل بشه، اومدن شوهرتون قسمت راحت برنامه است.
تشکرشده 2,459 در 516 پست
آفرین، حرفی که مشاور میگه را این جا هم اگه میتونی بنویس تا ما بیشتر با نظرات اون هم آشنا بشیم و بیشتر بتونیم کمک کنیم.مطمئن باشید قسمت سخت کار اون جائیه که شما باید تغییر کنید، اگه اون حل بشه، اومدن شوهرتون قسمت راحت برنامه است.
tesoke (یکشنبه 08 اسفند 89)
تشکرشده 2,459 در 516 پست
خب چرا حرفایی که مشاور زده را نمی نویسین؟
tesoke (چهارشنبه 25 اسفند 89)
تشکرشده 1,673 در 522 پست
سلام بچه ها.
این دوهفته یه کم درگیر درس خوندن بودم(آخه واسه آزمون دکترا ثبت نام کردم و ...)
یه کم درگیر مراسم بله برون داداشم بودم(12 اسفند رفتیم حرم امام رضا عقد کردنجاتون تو حرم خالی بود)
یه کوچولو هم درگیر خونه تکونی .
(شوهرمم تو هرسه تا حسابی کمکم کرد!!!!!!!!!!)
باشه آقای تسوکه توی یه سررسید نوشتم حرفاشو حتما میام و کامل اینجا مینویسم.راستی شما چی کار کردین؟آزمونتون کی هست؟IT بودین؟
راستش دلیلشو نمیدونم اما این چند وقته نسبتا اوضاع امن و امان بود . خودمم تعجب میکنمچرا دعوا و جروبحث نشده!!!!!!!!!!!!ولی با نزدیک شدن به ایام تعطیلات جای اینکه خوشحال باشم خیلی میترسم چون باز دوباره زمان زیادی با هم خونه هستیم و اختلاف نظر ما هم که فراوون میترسم باز شروع شه. به خصوص در مورد رفت و آمدها
خدا کنه اتفاق بدی نیفته و هممون سال خوبی داشته باشیم.
[align=center]خدايا آن گونه زنده ام بدار كه نشكند دلي از زنده بودنم
و آن گونه بميران كه كسي به وجد نيايد از نبودنم...[/align]
آفتاب همدرد (چهارشنبه 25 اسفند 89)
تشکرشده 2,459 در 516 پست
خب بزارین برای بعد از امتحان دکترا. اون وقت کامل حرفاشو بنویسین و من و دوستان هم کمک می کنیم.نوشته اصلی توسط مینا چ
منم دارم به زور می خونم دیگه. از 25 اسفند رفتم شهرستان و تا روز 14 فروردینف به اندازه ی 5 روز که تهران ودم درس نخوندم. خیلی وقتم هدر رفت. ازمون من هم همون 25 فروردینه. ای تی امتحان میدم و کل ظرفیت هم 20 نفره. ببینیم چی میشه دیگه.نوشته اصلی توسط مینا چ
tesoke (سه شنبه 16 فروردین 90)
تشکرشده 2,459 در 516 پست
خب من که آماده ام. شروع کنیم؟ بنویسین هر آنچه مشاور گفت را.تا ببینیم چی میشه.
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
این تاپیک به دلیل طولانی شدن قفل می شود .
مینا. چ عزیز
در صورت عدم توجه به راهکارهای عزیزانی که وقت می گذارند و شما را راهنمایی می کنند . باید به عرض برسانم مجبوریم اون تاپیک هم قفل نموده و شما را به مشاوره حضوری ارجاع خواهیم داد .
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)