به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 8 از 8 نخستنخست 12345678
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 74 , از مجموع 74

Hybrid View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

این تاپیک فرسایشی شده

از نظر مشاوره ای بهتر هست نازنین فعلاً مدتی به ذهن خود استراحت داده و تمرکز زدایی کند نسبت به ترسها و نگرانی ها . و از راهکاهای

داده شده در اینجا
    و تاپیک قبلی نکته برداری کرده و روی آنها تمرکز نموده و اجرا کند .

و اگر تاپیکی باز می کند آن را بخوبی مدیریت کند که به حواشی نرود . و فقط در شرایط اضطرار در آن پست ارسال کند . و عنوان آن هم در راستای

مدیریت خود برای اصلاح وضعیت موجود باشد

ویرایش توسط فرشته مهربان : پنجشنبه 23 خرداد 92 در ساعت 01:19

2. 7 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

del (پنجشنبه 06 تیر 92), saman sanaye (پنجشنبه 23 خرداد 92), ویدا@ (پنجشنبه 23 خرداد 92), نازنین آریایی (پنجشنبه 23 خرداد 92), بالهای صداقت (پنجشنبه 23 خرداد 92), دختر مهربون (یکشنبه 26 خرداد 92), سنجاب بازیگوش (پنجشنبه 23 خرداد 92)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

عجول نباش

زمان میبره

صبر داشته باش و در این مدت راه درست را برو . کار درست را بکن

قدرت تعمیم راهنمایی های مهم هست .

اولش خوب پیش رفتی و به راهنماییها توجه کردی .... بعدش چی شد ؟ ....... استمرار را گذاشتی کنار تسلیم کم صبری و هیجان زدگی شدی .

به این آنالیزی که بالهای صداقت کرده و پیامهایی که گفته شوهرت از اس ام اس اخیرت دریافت گرده توجه کن . ایشون که دیگه تجربه کرده

نمیشه گفت ذهنیات خودش هست .

ویرایش توسط فرشته مهربان : دوشنبه 27 خرداد 92 در ساعت 18:38

4. 7 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

del (پنجشنبه 06 تیر 92), reihane_b (سه شنبه 21 خرداد 92), tamanaye man (دوشنبه 20 خرداد 92), کامران (دوشنبه 20 خرداد 92), نازنین آریایی (دوشنبه 20 خرداد 92), آویژه (دوشنبه 20 خرداد 92), بالهای صداقت (دوشنبه 20 خرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 شهریور 93 [ 10:36]
    سطح
    3
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    Overdrive100 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    157

تشکرشده 226 در 130 پست

Array
    حرفهای اسمانی درست نیست به نظرتون!من واقعا مثل اسمانی فکر کردم

یه ادم مغرور همیشه با نظرای کذب کننده مستقیما نظر یه ادم دیگه رو به خودش جلب میکنه این فرشته اسمونی بنده خدا بهت میگه چی کار کنی حرف این کارشناسو میزاری بعد میری به حرف کس دیگه اکتفا می کنی

فرشته عزیزم من همه حرفای شمارو گوش کردم خودم هم در این شرایط گذاشتم خوب وقتی حاضر نمیشه حرف بزنه من بهم برمی خوره
    من دختر بی خانواده بی بندباری نبودم که متاهل باشم با مرد دیگه ای ارتباطی داشته باشم اینجوری داره به خانواده منم توهین میکنه.

خواهر من انتظار داری شوهرت بیاد بگه منو ببخش به خدا این رسم معرفت نیست شوهرت هر چقدر هم بی رحم ولی اینقدر خوردش نکن برا یه مرد واقعا درکش سخته زندگیتو از هم نپاشون
    بالهای صداقت عزیز من الان خونه مامانم هستم ولی الان میرم خونمون یعنی نگفتم چرا اومدم همین جوری اومدم هیچیم نگفتم الان میخوام برگردم خونه ولی میدونم که امیر نمیادش
    می دونه من تنهام نمیاد می دونه می ترسم ولی براش مهم نیست اصلا مردی که غیرت داره مثلا انقدر راحت زنشو ول میکنه میره.

تو غیرتشو بردی زیر سوال خواهشا بی احترامی نکن چون اخلاق و خصوصیات تموم مرد ها اینجوری وقتی که تو خردش کردی چی بگه بگه عزیزم قربونت برم

من که همیشه به حرفای شما کارشناسان عزیز ومدیر همدردی عزیز گوش میکنم چرا ی جوری می گید انگار من همیشه ندانم کار بودم؟و کارهارو خراب تر کردم؟!
    مغرور بودن خوب نیست خواهرم به هر حال یه مشکلی پیش اوردی که نباید می اوردی باید هر چه سریع تر این موضوع و فیصله بدی یکم فکر کن به حرفات همینقدر ساده این مشکل تو زندگی برات پیش اومده همینطور ممکنه زندگیت از هم بپاشه برا یه مرد اسونه زنشو فراموش کنه نمی گم و نمی خواستم بگم این حرفو ولی سعی کن زندگیتو از سر بگیری باهاش به نرمی رفتار کن نگو این شخصییت منو و خوانوادمو خورد کرد

نمی تونم بگم کس دیگه ای بوده بگم کی بوده ؟چرا ایمیلم رو داشته ؟چرا نگفتم چنین ایمیلی هم دارم؟کی بوده که انقدر احساس صمیمیت با من کردش و این چیزارو برام نوشت.
    اگه دروغ بگی فکر می کنی دلش اروم می گیره حتی اگر الان به ارامش برسه یه موضوع دیگه پیش بیاد می تونی خودتو تا اخر عمر ببخشی

فقط ی چیزی به ذهنم میرسه اینکه بگم من با دوستم سوار شدم یعنی جریان رو عین واقعیت تعریف کنم ولی بگم دوستمم باهام بود و دوتایی بدجا سوار شدیم .اونم این نوشته هارو برای دوستم زده باهم قبلا دوست بودن و این ایمیلم ماله دوستمه ولی نمی تونست بره چک کنه من براش رفتم .
    دروغ ....بازم دروغ ...خجالتم خوب چیزیه از دوستان دیگه خجالت بکش با جون و دل مایه گذاشتن برات شرم کن.....اگه می خوای با دروغ زندگیتو بر گردونی بهتره که زندگیتو خراب کنی و طلاقت بده
    یعنی چی اخه دروغ بگم این بچه ها هی دارن راهنماییت می کنن هی حرف خودتو میزنی الله اکبر انگار مرغش یه پا داره بابا

راستی ی عنوان مناسب بزارید عنوان هیچی به ذهنم نرسید اون لحظه .علامت تعجبم یعنی اینکه خودم میدونم مناسب نیست.من این عنوان رو از رو ایده ای که فرشته داد نوشتم چیز دیگه ای هم به ذهنم نرسید شاید بهتره بشه برگردوندن همسرم؟ یا چیکار کنم که برگرده؟
    بی دل خیلی دلت خوشه گیر دادی به عنوان ! اونم حقه قشنگ .واقعا نمی دونم چی باید در جواب بهت گفت.فقط محترمانه ازت میخوام پستی خارج از موضوع تاپیک ارسال نکنی.
    الان شاید بعضی ها بگن دروغ نگو به دروغ متوسل نشو ولی فکر میکنم این رو بگم خیلی بهتره.که اصلا در مورد من بی اعتماد نشه.قصدم دروغ گویی نیست فقط میخوام ارامش داشته باشه.

ارامش با دروغ فکر می کنی درست میشه اگه 1%بفهمه تموم زندگیت از هم میپاشه دیگه تا اخر عمرش بهت اعتماد نمی کنه نکن اینکارو

- - - Updated - - -

این رو هم بهش گفتم که اگر من می خواستم چیزی ازت پنهان کنم یا ریگی به کفشم بود خیلی بیشتر از اینها حواسم جمع می کردم از خونه وارد اینترنت نمی شدم من که میدونم تو همیشه همه چیز رو چک می کنی هیستوریم رو پاک میکردم پس بدون جریان چیز دیگه ای بوده اصلا من میخواستم بیام بیدار کنم برات تعریف کنم.ولی واکنش بدی نشون دادی و منم فکر میکنم رو در رو برات تعریف کنم بهتره تا اس ام اس یا تلفن.توهم این فرصت رو نمیدی.
    بیا اینقدر طلبکارانه حرف میزنی انگار اون بیچاره کاری کرده

- - - Updated - - -

ی فکر دیگه هم به ذهنم رسید اینکه جریان رو به مامانم بگم واقعی شو به مامانم بگم و بگم بهش زنگ بزنه بگه بیاد با مامانم حرف بزنه
    مطمئنم مامانم بهش زنگ بزنه بهش جواب میده و میاد خونشون
    بدونه به مامانم گفتم می فهمه اصلا مساله ای نبوده که من رفتم برای مامانم تعریف کردم به مامانم بگم بگو همون روز هم براش تعریف کردم.کلا مامانم خیلی خوب می تونه صحبت کنه.

ببین خواهر من بخدا نمی خواستم برات پیغام بدم الانم تو شرکت خودمم ولی دلم سوخت فقط فقط برای شوهرت ولی اگه می خوای با دروغ زندگیتو درست کنی اینکارو نکن چون زندگی یه نفرو که بهت اعتماد کرده و خراب می کنی جدی گفتم

به هر حال.....
    یا حق
    ویرایش توسط فرشته مهربان : سه شنبه 21 خرداد 92 در ساعت 15:30

6. کاربر روبرو از پست مفید بی وفا تشکرکرده است .

نازنین آریایی (سه شنبه 21 خرداد 92)

صفحه 8 از 8 نخستنخست 12345678

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)