تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : جمعه 28 شهریور 93 در ساعت 21:14
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
من خاستم مدیری بیاد تا خودشون تکلیفشون مشخص بشه اون وقت انها اومدند و کاندیدای مدیریت شدند عجبا!!!!
دست پسو گرفتند پیش نیفتند
اعتماد به نفسشون از درو پنجره میزنه بیرون
خودشون چی فکر میکنند؟مخاطب آواتاره کی بود !؟ من که نبودم!؟
توجه: افعال و ضمایر سوم شخص جمع ، همان معادل مفرد مذکر مخاطب میباشند نه غایب !اشتباه نشه .
شیدا جان مطمانم انها دیدن سوتیتو یه موقع باج ندی بهشون من پشتتم .
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
تشکرشده 1,855 در 418 پست
شیدا جون عاشق مچ گیریتم!!!!!
بنده خدا کپ نکنه خوبه که!!!!!!
فقط قبلش بهم اطلاع بده انقدر با حس باهاشون همدردی نکنم!!!!![]()
تشکرشده 1,898 در 451 پست
پسر است دیگر
.
.
.
.
.
.
.
.
گاهی دوست دارد امضا و آواتار پسا مدرن بگذارد.
تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
تشکرشده 3,515 در 811 پست
صبر کنید صبر کنید شلوغش نکنید
شیدا خانوم من اون موقع مخفی بودم شما منو نمیتونستین ببینید از روی تعدادم نمیتونستین تشخیص بدین چون شما بعد از اینکه صفحه رو رفرش کردید من اومدم و قبل از رفرش بعدیتون رفتم!!!حالا بازم اصرار دارید عایا!؟ چی کار کنم !؟ بگم!....بگم!.....بگم! خود دانید دیگه!!!!
ولی خداییش سوتیه بدی دادین واقعنا !! ریسک نکنید من دستم پره الکی یه چیزی نمیگم ،فقط یه پست علیه همون آدمه بنویسند (به سبک آلمانی)!
میبنید اون جملهه الکیه اینا رو خارجیا در اوردن باور نکنین!!!!!!!!
--------
در مورد آواتار : این یه قطره ی آبه که از شیر ظرفشویی میافته توی یه لیوان پر آب ؛البته این صحنه مربوط به بیرون اومدن قطره ی آبه؛ عکسو خودم گرفتم. گفتم شاهکارمو بذارم شما هم لذت ببرند (!).
در مورد امضا : همونطور که ضرب عدد 0.000000001 (یه عدد خیلی کوچک)در عدد 1000000000 (یه عدد خیلی بزرگ) میشه 1 میخواستم بگم که هرچی فرد علمش بیشتر باشه ادعاش کمتره وبالعکس یعنی هر چی ادعاش بیشتر باشه علمش کمتر میشه (یا اینطوری در نظر بگیرین : x=1/y ؛علم و ادعا رابطه عکس با هم دارند). امضام خوبه!؟
اگه من میدونستم شماها از کجا دیپلم گرفتین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آهان ،یادم رفت : به من رای بدین و به دروغ پراکنی های دشمنانم توجه نکنید .
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : جمعه 28 شهریور 93 در ساعت 22:18
paiize (شنبه 29 شهریور 93), terme00 (شنبه 29 شهریور 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 29 شهریور 93), شیدا. (شنبه 29 شهریور 93), عشق آفرین (شنبه 29 شهریور 93)
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفته است اگر کسی پرونده دارد وظیفه دارد به دستگاه قضایی اعلام کند. اگر کسی از وقوع جرمی خبر دارد و اطلاع نمیدهد مجرم است. کسی حق ندارد اگر از تخلف و جرمی مطلع است آن را نگه دارد که هر وقت خواست بیان کند.
- - - Updated - - -
دیپلم ما را بی خیال شو، مدرک سوم دبستانت را از کجا گرفتی؟
1*1=1 نمادی از یک خانم متعادل متشخصه- به از خانمهای تالار نباشه- که علم و ادعاش هم سرجاشه
و مثل آقایون در منهای الیه لبه های بوم قرار نداره![]()
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : شنبه 29 شهریور 93 در ساعت 02:30
جدا ممنون از این همه نظم و قانون مداریتونببخشید من می خواستم این پست را انتهای تاپیک قبلی بذارم، که بسته شد.![]()
خوبه این همه تاکید شده که بذارین با نظم پیش بره و تو نوبت کس دیگه ارسال نکنید
اقا امین میاد و برا جا مونده ها وقت تعیین میکنه
حالا میفهمم مدیر پویا چی کشیده ! دیگه چه برسه به ناپویا .
تازه اگه قرار بود قضیه با ببخشید حل بشه پس قانون مجازات اسلامی برای چی بکار میرفت ؟
ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : شنبه 29 شهریور 93 در ساعت 17:00
تشکرشده 2,190 در 377 پست
یعنی در این تالار، مظلومتر از مسافر زمان کسی نیست!
آخه این استدلاله؟! صغریش به کبریش میگه زرشک!
.
بگذریم،
امروز ۲۹ شهریوره. نوبت قبلی من، ۲۵ تا ۲۹ شهریور بود.
همونطور که خیلیهاتون به قرائن مختلف میدونید، این چند روز سرم خلوت بوده.
اما هیچ تضمینی وجود نداره که در تاریخ جدید، سرم خلوت باشه.
خلاصه اینکه اگر یکوقت کسی هوس کرد تصویر ذهنیشو در مورد مرد مظلوم تالار بنویسه، بدونه که ممکنه با تأخیر پاسخ بدم.
پ.ن: داره مثل قضیهٔ صندلی داغ میشه.
- - - - - - - - - -
خانم پاییزه، تقدم و تأخر حوادث رو اشتباه کردهاید. دقیقا برعکسه.
اگر نرخ پستهای ارسالی رو معیار مناسبی برای این موضوع بدونیم، میبینیم که غالبا، مدیران زمانی مدیر شدند که نسبت به قبلترش، کمکار شده بودند.
تحلیلش هم بمونه برای بعد …!
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
ammin (یکشنبه 30 شهریور 93), khaleghezey (دوشنبه 07 مهر 93), terme00 (یکشنبه 30 شهریور 93), مسافر زمان (یکشنبه 30 شهریور 93), شیدا. (شنبه 29 شهریور 93), عشق آفرین (شنبه 29 شهریور 93)
چرا خطا میرین ؟
شما گفتین همسر مذهبی نمیتونه اقا محمد رو به اوج هیجان برسونه هیجانی که اون رو تا بالا بالا ببره خب یاد اکس افتادم
چه ربطی به خرابی ذهن مردم داره؟چه ربطی داره به غیر مذهبی بودن؟
فکر کنم رو مذهب نداشتن تعصب دارین
کلا نکته رو انحرافی گرفته و تفسیرش کردین و این به حاشیه میبره.
اگه درست فکر کنیم مذهب هم همون اخلاق گراییه .اما ما انسان ها عادت داریم عالی ترین مباحث رو تجزیه کنیم به مکتب ها.
البته نه اخلاق گرایی نوین و مبتکرانه.اگه منظورتون این باشه بحث یه چیز دیگه است.
عادت داریم از تفکر همه یا هیچ استفاده کنیم ، انسان ها رو به دختر پسر - چادری غیر چادری - مذهبی غ مذهبی تقسیم کنیم یه تقسیم بندی خیلی خشک و بی انعطاف بعد هم سرش بحث کنیم.
شیدا جان درست میگی در برداشت جامعه ما همینطوره .مشکل همینهفرشته جان،
اگر شما تعریف خاص و استئنایی برای خودتون دارید قابل احترامه،
اما یک خانم مذهبی در برداشت غالب جامعه ما، حتما نماز می خونه و به احتمال خیلی زیاد چادری هست یا مانتویی خیلی پوشیده و گشاد و ...
اما منظور من چیز دیگه بود گفتم مذهبی بودن صرفا در رفتن به مسجد و زیارت و چادر و تسبیح خلاصه نمیشه
این ها یه طرف قضیه است .
چه بسا فردی همه این نمود ها رو داره اما اصلا مذهبی نیست اما تعبیر جامعه مون ازون فرد مذهبیه .
بعضی مسایل به شکل افراطی تبدیل به تعصب میشن و و جهه مذهب رو خراب میکنن که نتیجه اش این میشه که دوستانی فکر میکنن مذهبی یعنی همین نمود ها فقط.
ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : شنبه 29 شهریور 93 در ساعت 23:56
ammin (یکشنبه 30 شهریور 93), khaleghezey (دوشنبه 07 مهر 93), m.reza91 (یکشنبه 30 شهریور 93), paiize (یکشنبه 30 شهریور 93), terme00 (یکشنبه 30 شهریور 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)