یاه یاه یاه ... یادم افتاد به آقایون دبه به دست کنار بزرگراه که لنگ یه چیکه بنزینن
هی می گی " بنزین بزن" هی میگن " داریم هنوز، من می دونم"
بعد، انگار خبر نداشتید از اونایی که گم شدن. نه؟!![]()
تشکرشده 4,314 در 675 پست
یاه یاه یاه ... یادم افتاد به آقایون دبه به دست کنار بزرگراه که لنگ یه چیکه بنزینن
هی می گی " بنزین بزن" هی میگن " داریم هنوز، من می دونم"
بعد، انگار خبر نداشتید از اونایی که گم شدن. نه؟!![]()
هر چیز که در جُستن آنی، آنی
مولانا
تشکرشده 6,549 در 1,838 پست
آخه مردها مسئولیتشون سنگینه مسیرهای زیادی رو میرن. تازه خبرکه ندارن همسر گرامی ماشین روبرده بنزین بزنه بعدش صداشودرنیاورده گذاشته توپارکینگ قضا بلای کارت اشتباهی وبنزین نزده افتاده سرشوهر ازهمه جابی خبرتازه اخیرا بخاطر دوگانه سوزشدن مورد داشتیم خانمی با کپسول گازکنارجاده وایساده که ازبقیه ماشینا گازقرض بگیره
آخه تو همه سوتی های مدرن هم پیش قدمن
![]()
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
paiize (جمعه 28 شهریور 93), terme00 (جمعه 28 شهریور 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 28 شهریور 93), آویژه (جمعه 28 شهریور 93), شیدا. (جمعه 28 شهریور 93)
تشکرشده 1,769 در 422 پست
پس چراغ بنزین برای زیباییه امین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چند برای شما متوقف شدن خودرو ملاک برای تموم شدن بنزینه نه چراغ هشدار![]()
آدمک آخر دنیاست بخند
آدمک مرگ همین جاست بخند
دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...
تشکرشده 1,898 در 451 پست
یعنی تاپیک با این همه بار آموزشی ندیده بودم... آورین آورین.
خانم های عزیز زین پس منم به عنوان نیروی کمکی در خدمتتون هستم. من کلا گزارش جمع میکنم. از جمله اینکه:
گزارشاتی داشتیم مبنی بر اینکه آقایون با کارت پایان خدمت هم اقدام به دریافت خدمات الکترونیکی نزد عابر بانگ، پایگاه سوخت، مترو و اتوبوس داشتند.
سلامتیشون صلوات عنایت بفرمایید.
تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
تشکرشده 6,549 در 1,838 پست
ترمه مردها باهشدارهای چراغ بنزین بازم میتونن ماشین رو تامسیرهای طولانی ببرن به شرطی که قبلش یه خانم ناشی پشت اون ماشین ننشسته باشه چون تمام حساب کتاباروبه هم میریزه
- - - Updated - - -
تازه ازوقتی که سخنگوی وسایل ماشین شده یک خانم همه چی روبرعکس میگه ترمزدستی ولنتها درسته میگه چک کنید هرچی نگاه میکنی هیچی خراب نیست... ماشین پر بنزینه میگه چراغ بنزین روچک کنید ...درهاروبستی میگه در بازه ....اما وقتی هیچ حرفی نمیزنه یه دفه می بینی دود ازموتور بلندمیشه![]()
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
paiize (جمعه 28 شهریور 93), terme00 (شنبه 29 شهریور 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 28 شهریور 93), شیدا. (جمعه 28 شهریور 93), عشق آفرین (جمعه 28 شهریور 93)
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
دیدین بعضیا پشتی صندلی جلو رو می خوابونن که تو صورت مسافر عقبه،اینا همونایی
هستن که برای راحتی خودشون حق دیگرانو ضایع می کنن.حواستون به اینا باشه.البته
باید مسافر عقب باشه و پشتی زاویه نامناسب داشته باشه بعد قضاوت کرد.
paiize (جمعه 28 شهریور 93), terme00 (شنبه 29 شهریور 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 28 شهریور 93), شیدا. (جمعه 28 شهریور 93)
تشکرشده 3,515 در 811 پست
حرف رانندگیو بنزین شد ،این سینه ی من پر از درده! آخ هی هی هی هیییی!
از کدومش بگیم!؟
از خانومی که موقع دنده عقب میخواد بره سمت راست ولی میره به چپ بگیم!!
یا ازونی که عابره پیاده ی بدبختو میبینه وسط خیابون به جای ترمز میزنه رو گاز!!
یا اونی که تو پمپ بنزین کارتو برعکس وارد میکنه و طلب کارم هست!!
یا اصن نه، توی دور دو فرمونه ، وسط خیابون شلوغ باید بین هرمرحله پنج دیقه فک کنه که حالا فرمونو کدوم طرفی بتابونه تازه خوبه حالا هیدرولیکم هست اگه پیکان بود چیکار میکرد!!!بعضیاشونم یادشون میره دنده رو باید عوض کنن فک میکنن خود ماشین زبون بسته میفهمه !
ترمز دستیم که دیگه جای خود دارد!!
بذارید از بقیش نگم دیگه!!!! بذارید این دردا توی این دل بمونه! ای خدا!!!!
---------
شما راحت باشین بفرمایین خواهش میکنم ... اون تاپیک متعلق به خودتونه! ...
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : جمعه 28 شهریور 93 در ساعت 14:08
paiize (جمعه 28 شهریور 93), terme00 (شنبه 29 شهریور 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 28 شهریور 93), شیدا. (جمعه 28 شهریور 93)
تشکرشده 1,855 در 418 پست
من هر روز که میام همدردی اول از همه میام اینجا با اینکه گاهی وقتا دلم گرفته اما کلی میخندم
خدا خیرتون بده
موفق باشید![]()
تشکرشده 1,898 در 451 پست
حالا کارت پایان خدمت و ملی و سوخت و دبیت و شهروندی و اینا هیچی.... کارت عروسی رو دیگه کجای دلم بذارم.... چند مورد داشتیم آقایون کارت عروسی رو به زور فشار میدادن تو خودپرداز... طی گزارشاتی مشخص شده:
موردی اعتراف کرده میخوام خرج عروسی رو بدم، موردی هم اشاره کرده به اینکه این خودپرداز گردن من حق داره، عروسی دعوته!!!
هنوز وضعیت رسیدگی به این گزارشات مجهول بود که گزارشی شد از منزلی...
خانمی متین و با وقار بودند، میفرمودند: همسرم کارت بانکشو خونه جا گذاشته، رفته بیرون برگشته ، با ترازو وزنش میکنه ببینه من چیزی از روش برداشتم یا نه!
دم دربیارم اگه دروغ بگم!
حتما دو سال هم سرباز این مملکت بودی.
یه صلوات عنایت بفرمایید...![]()
تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
m.reza91 (جمعه 28 شهریور 93), paiize (جمعه 28 شهریور 93), terme00 (شنبه 29 شهریور 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 28 شهریور 93), شیدا. (جمعه 28 شهریور 93)
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
این پست سوتی بود در حد لالیگااااااا.
خوب شد زود فهمیدم حذفش کردم![]()
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)