ببین من چیزی که کلا از این متن شما و بیان و نوشته های دوستان فهمیدم اینه که شما نیاز به تایید دیگران داری
اگه یکی بیاد و بگه شما بهترینی .. خوشحال میشی و اگه یکی نا امیدت کنه داغون میشی
نگران نباش نخواستم چیز بدی بگم چون منم همینطوریم... خیلی از ماها نیاز داریم یکی بگه افرین چقدر خوب داری تلاش میکنی ... باریک الله عالیه و ...
نیاز به تحسین توی وجود همه هست... شما از هر پیامی که همدردی خوبی شده باهات استقبال کردی. خوب این تاپیکو تا اخرش هم بری نتیجه ای نمیگیری...
البته درکت میکنم نیاز به همدرد و همدم داری ولی متاسفانه اینجا فقط یه متن مینویسن و هیچ همدم و دوستی وجود نداره.
به نظر من ینی خودم جای شما بودم دنبال یه دوست صمیمی بودم که اوقاتم رو باهاش پر کنم و یا یه جوری حتی به زور هم شده خودمو مشغول کنم. بیکاری بد چیزیه سعی کنین روزتون رو پر کنین...
شما حتما استعداد های خودتون رو دارین پس نیازی نیست من و بقیه بگیم شما میتونی چون واقعا میتونی...
- - - Updated - - -
مجید جان قد ایشون و وزن ایشون مطمینا خیلی غیر عادی نیست...
یادم اومد از یکی از دوستام که قدش متوسطه و شکمش خیلی چاقه و لکنت زبون نسبتا شدید داره چهره خیلی معمولی و خیلی چیزای معمولی دیگه
ولی همیشه توی کنفرانس ها و سمینار و کلا صحبت کردن توی جمع با همون لکنت زبون موفق بود و از منم بهتر حرف میزنه چون اعتماد به نفس داره...
مهم اعتماد به نفسه که ادم راضی باشه از قد و هیکل خودش ...
[size=medium]تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی!
یکی دیروز و یکی فردا . [/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)