به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 59

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 آذر 97 [ 02:33]
    سطح
    20
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    61

تشکرشده 5 در 5 پست

Array

طلاق یا زندگی

سلام
    عنوان های بعضی از پست ها رو خوندم دیدم یکی نوشته شوهرمو دوست دارم چجوری برگردونم!
    جالبه،منم همین مشکل رو دارم اما بر عکس خانوممو دوست دارم چجوری برگردونمش؟!
    خب بهتره بگم داستان چیه
    من خانومم یه یک سالی هست که ازدواج کردیم و مشکلاتی داشتیم و هم من تقصیر کار بودم و هم خانومم
    اما این مشکلات از نظر من حل شدنیه
    لازمه بگم که من عاشق خانومم بودم و با عشق من این ازدواج صورت گرفت ایشون به من هیچ احساسی نداشت هیچی بعد به قول خودش علاقه رو برای خودش درست کرده ( که از نظر من این درست نیست چون کسی نمیتونه علاقه درست کنه به زور) یه کلمه عزیزم از دهن ایشون در نیومد برای من ابراز علاقه نداشت تا اینکه ازدواج کردیم و باز هم از لحاظ لغات و صحبت علاقه ای به من نشون نمیداد
    بگذریم...
    این خلاصه داستان بود و ما حدود سه ماهی هست که اختلاف شدید داریم دو تا مشاور رفتیم اولی که رفتیم خانومم تا نشست رو صندلی گفت طلاق میخوام و مشاور میگفت ما وکیل نیستیم ما مشاوریم و برای درست کردن رابطه اینجاییم بعد این مشاور به زور تونست خانوممو نگه داره تا اینکه یه روز مشاور گفت باید جفتتون تغییر کنید
    خانومم میگفت من تغییر نمیکنم و مشاور میگفت نمیشه که اگه من راضی باشم من( مشاور) اینکارو و یکطرفه نمیرم و بعد از صحبت قرار شد که اول من تغییر کنم و بعدش که تغییرات رو در من دید شروع به تغییر کنه تا اینکه فردای همون روز تلفنی با خانومم صحبت کردم و گفت که تغییر نمیکنه و مشاور هم میدونه و من دیگه موندم چی بگم و گفتم نکنه من اشتباه متوجه شدم با مشاور صحبت کردم و گفت نه مگه بچه بازی که یک روز میگه تغییر میکنم و یک روز میگه تغییر نمیکنم و بعد از این قضیه پیش اون مشاور نرفتیم و من صحبت کردم و تلاش کردم تا نگه دارمش بعدش دوباره راضی کردم پیش یک مشاور دیگه رفتیم و اونجا همین داستان پیش اومد و اونو فقط یک جلسه رفتیم چون خانومم قرار بود تصمیم بگیره و جواب بده بریم یا نه که قبول نکرد دو باره بعد از یه مدتی خانواده من ازش خواستن و راهکار دادن برای موندن و اونم قبول کرد تا اینکه یک ماه دوباره با هم زندگی کردیم و سر یه مهمونی بهونه آورد ( میگم بهونه چون هدفش طلاق هست و میزاره زیر ذربین تا ایراد گیر بیاره) ودیگه رفت و الان حدود دو ماه الی سه ماه هست که دوریم بهش پیام دادم توی تلگرام منو بلاک کرده اس ام اس ادم جواب نمیده و از اونطرف هم داداشش اومده میگه تصمیمشو گرفته میخواد جدا بشه بیا توافقی باشه و از این حرفا ...
    منم چی کار میکردم گفتم باشه اما ته دلم راضی به این کار نبود
    و الان حدود 10 میلیون پول گرفته ( از طرف برادرش ) به خاطر اینکه کادو عروسی از این حرفا نصفش رو بدم به خانومم
    داییم و بقیه خانواده بازم دارن تلاش میکنن که برگرده ( باور کنید من نه قاتلم نه معتادم نه زن دوم گرفتم نه دنبال دختر مردمم نه کتکش زدم نه فحشش دادم در صورتی که ایشون به من فحاشی میکنه) اما چند روز دیگه آخرین فرصت یعنی قرار شد و راضی شد که یه جلسه بزاریم با خانواده اون و خانواده من تا مشکل رو حل کنیم ( البته حدس میزنم که مشکل رو حل کنیم یعنی اینجوری گفته شده ولی نمیدونم شاید مراسم خداحافظی باشه )
    قدرت بیان خیلی خوبی داره و طوری یک مسئله رو تعریف میکنه همه میگن این مرده چه ظالمه
    در ضمن اینم بگم خانوادش یعنی برادر و مادرش ( پدرش فوت شده ) از کار این راضین یعنی از جدایی راضین اینو هم به مشاور گفته و هم عکس العمل خانوادش برای اینکه اصلا تلاش نمیکنن
    اومدم اینجا نه اینکه بگم ازش جدا میخوام بشم نه اینکه بخوام بگم به هر نحوی شده باهاش زندگی کنم
    اومدم بگم من دوسش دام بازم شاید مثل اول عاشقش نباشم ولی هنوز یه دوست داشتن وجود داره برای من
    به نظر شما چی کار کنم ؟ طلاق یا ...
    گرچه تصمیم با من نیبست اما باز راهنمایی و روش های شما میتونه منو کمک کنه انشالله
    ممنونم
    ویرایش توسط mchavoshifans : جمعه 13 مرداد 96 در ساعت 14:30

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)