چهارساله بودم كه بعد از مهدكودك دوتا كلاس مى رفتم، يكى كلاس زبان انگليسى و يكى هم پيش يه آقايى كه مفسر قرآن بود كلاس قرآن مى رفتم، اون موقع اين آقا از جيب خودش بابت حفظ كردن سوره هاى قرآن به بچه ها پول مى داد، يادمه جايزه هاى من هميشه صد تومانى و دويست تومانى بود و مال بقيه ده تومانى و بيست تومانى (با توجه به پول اون زمان) ، يك بار مادرم رو صدا كرد گفت خانم دخترتون توى صوت و ترتيل قرآن اعجوبه ست، هدر نره استعدادش يه وقت، نه ساله كه شدم مادرم برام چادر دوخت به اصرار خودم، چون خود مادرم حجابشون چادره اون زمان عشق مى كردم مثل ايشون لباس بپوشمببین عزیزم پس با گفته های شما ، حدس من درست بود ؛ شما دونفر در لایه های درونیتون شباهت هایی با همدیگه دارید، اونطور نیست که تفاوت هاتون از زمین تا آسمون باشه!يه دفعه جو منو گرفت شروع كردم با صوت قرآن خوندن، دهن استاد باز موند گفت خانم فلانى شما تا الان چرا اينقدر ساكت بودين؟ من ميخوام دارالقرآن بزنم به كمك شما احتياج دارم، شماره مو گرفت
شما لایه های بیرونیتون باهم متفاوته!
منم بهتون گفتم ممکنه این آقا در شما پتانسیلش و دیدن که همچین درخواستی ازتون داشتن، که حجابتون بیشتر رعایت کنید یا در مسایل اعتقادی بیشتر دقت کنید،شما در درون این مسایل و کاملا رد نمیکنید.
منتها به علت شرایط اطرافیانتون و دوستانتون ، درونتون و فراموش کردید و سعی کردید با محیط بیرون بیشتر سازگار بشید. اتفاقی که من خیلی دیدم در برخی از دختران مذهبی میوفته (حالا شاید در پسران هم همین اتفاق میوفته ولی من بواسطه دختر بودنم ، بیشتر دختران و دیدم)
دوستانی داشتم که بخاطر جو دانشگاه و دوستانی که انتخاب کرده بودن، حتی همان اوایل ترم و سالهای اول دانشگاه چادری بودن اما کم کم چادر و کلا گذاشتن کنار و ظاهرشون بشدت تغییر کرد! اما هیچوقت باطنشون تغییر نکرد، گاهی یجورایی خودشون هم ناراضی بودن از تغییراتی که داشتند.
شما اگه در درونتون همچین باورهایی دارید ، بهتره سعی کنید بیرونتون هم شبیه درونتون بشه، این عمل در انتخاب های آینده اتون تاثیر مثبتی خواهد داشت! چون شما وقتی یک نفر و بعنوان همسر آینده انتخاب میکنید و قراره یک عمر باهم زیر یک سقف زندگی کنید، فقط لایه های بیرونیتون و باهم به اشتراک نخواهید گذاشت، اتفاقا لایه های درونی خودش و بیشتر نشون میده، احتمالا اگه برامون بیشتر از اخلاقیاتتون بنویسید این لایه های درونیتون که گرایشش به باورهای مذهبی هم نزدیک تره، نمود ظاهریش بیشتر خواهد بود که احتمالا این آقای خواستگار شما هم همین ها و دیدن و انتخابتون کردن و حتی بهتون گفتن شما ی درونی اینی نیستید که در ظاهر نشون میدهید.
سعی کنید حتما مراحل آشناییتون و زیر نظر یک مشاور خوب پیش ببرید تا ان شالله در تصمیم گیریتون مطمعن مطمعن بشید.
انشالله بهترین تصمیم و بگیرید و خوشبخت هم بشید

)
، واى اونوقت راه مى رفتم فكر مى كردم ازش سرترم، براى همچين مرد با مسئوليتى من روسرى كه سهله حاضرم پوشيه بپوشم، خيلى مرده، خيلى آقاست، هر روز كه بيشتر ميشناسمش دلم ميخواد بيشتر اين جمله رو تكرار كنم، واقعا جواهره

علاقه مندی ها (Bookmarks)