به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 72
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 09 آبان 99 [ 11:16]
    سطح
    74
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 547 در 219 پست

Array
    مريم عزيزم من باهاش با تحكم هم حرف زدم بدتر كرد

ميگه باتو حرفي ندارم با پدرت حرف ميزنم كامل دست پيشو گرفته و همه تقصيرارو انداخته گردن من

ولي همه ميدونن من مقصر نيستمو اونو مامانش دارن بيخودي بهانه ميگيرن

بخدا نميفهمم منظورش چيه چي ميخاد از زندگي ادم مهربوني بود بفكرم بود اونقدرا هم كه الان بد شده بد نبود اين تو دست مادر بزرگم خيلي سالاي عمرشو بزرگ شد يه خانم متدين و باخدا و مهربون

اگه منو نميخاد چرا حلقه ازدواجمونو از دستش در نمياره چرا اينهمه پول برام ميفرسته چرا عكساي ازدواجو تو فيسش نگه داشته

چراااااا ؟؟؟

ميگه تو حرمتارو شكستي كه يكماه از شوهرت خبرت نگرفتي و بي خيال من شدي مث ادماي جريح شده انگار خيلي بهش برخورده و از مني كه انقد هميشه خوب بودم انتظار نداشته و داره كاملا به طرز فجيعي تلافي ميكنه

حتي يه بار حرفي از جدايي نزده

ميخام اينو بدونم با ادماي عقده اي و كمبود محبتي چطور بايد رفتار كرد

ميدونم زندگي با اين ادم تا اخر عمر خيلي كار راحتي نيست ولي مطلقه بودن تو ابن جامعه و با توجه به محل كارمو ادماي اطراف هم نميتونه زياد راحت باشه

و نميتونم بهش تكيه كنم و خودم بايد رو پاي خودم باشم

از شما دوستاي خوبم ميخام بهم كمك كنيد تا بتونم تا اخرين نفس برا حفظ زندگيم بجنگم

نميخام بعداً حسرت بخورم كه اي كاش ....

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 مهر 96 [ 14:20]
    سطح
    51
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    1,296

تشکرشده 173 در 70 پست

Array
    سلام عزیزم خودتو اصلاً اذیت نکن به نظر من صبر تا یه جایی جواب میده یه جاهایی دیگه باید محکم ایستاد و از حق خودمون دفاع کنیم...امام علی میگه حق دادنی نیست گرفتنیه...پس حق تو بگیر وقتی شرایط واست بد میشه که اجازه بدی هر کی هر دروغی دوست داره بگه و تو سکوت کنه الان دیگه وقتشه که محکم جلوی همسرت وایسی و حقت و بگیری اجازه نده حق تو ضایع کنه اگه اون نمیخواد با تو روبه رو بشه تو با اون رو به رو شو سر زده وقتی که خونه هست برو خونشون بحث یه عمر زندگیه انقدر ساده نباش و صبر نکن به اندازه ی کافی صبوری کردی گلم الان وقته عمله...

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سحر تو به حرفهای هیچ کس کاری نداری
    به قول خودت داری واسه زندگیت می جنگی

آخه زندگی که با جنگ و زور نگهش داری به چه درد می خوره.

اینقدر نگو پول فرستاد، فیس بوکش فلان و .... اینها نشد دلیل موندن تو این زندگی پر از شکنجه.

ایشون عقده ای هست یا بیماره یا کمبود محبت داره یا هر چی ...
    می بینی که الان همون خانواده ای که شما می گی بهش محبت نکردن و ... تحویل گرفته و عید هم داره باهاشون خوش می گذرونه. پس همه تفسیرهای تو از زندگی اون هم درست نیست و اونطور که تو فکر می کنی نیست.

وظیفه تو هم جبران کمبودهای کودکی ایشون نیست.

من هر چی فکر می کنم نمی تونم بفهمم یه دختر سالم زیبا تحصیلکرده ورزشکار حرفه ای !!! چطور می تونه اینقدر تن به خفت بده
    نمی فهمم

مشکل کودکی شوهرت را ول کن
    مشکل تو چیه که اینقدر داری خودت را تحقیر می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا ولش نمی کنی؟
    نه طلاق بگیر، نه ارتباطی داشته باشه. هیچچچچچچچچچچچچیی

باز می گی اس ام اس دادم گفتم پول بده. زنگ زدم عید را تبریک گفتم ... بابا جان اینا یعنی من هنوز آویزونم. هر چی بزنید تو سرم هستم!!

ارتباطت را کامل قطع کن. کامل. بذار یه بار اونا فکر کنن سحر چی شد و کجا رفت.

این که پول ریخته به حسابت هم شاید واسه مراحل قانونی (نفقه و ... است)

در ضمن تا حالا نگفته بودی همسرت ازت دلخوریهایی داره. یه سره می گی من مهربونم. همه کاری می کنم براش.
    راستش من که دارم این مهربونیها را می خونم عصبی شدم، وای به روز کسی که این مهربونیها را می بینه.
    مهربون نبااااااااااش
    آویزون نباش لطفا !!!!!!!!!!!

سحر جان
    هر کسی در حالت عادی می تونه بفهمه رفتار طرفش از روی محبت و علاقه هست یا نه.
    تو خیلی راحت می تونی بفهمی اون چند روزی که پیش همسرت بودی از روی محبت با تو بود یا هر چیز دیگه ای.
    ولی الان چون شرایط روحیت نرمال نیست (واقعا نرمال نیست. وگرنه هیچ زنی این همه خفت را تحمل نمی کنه) نمی تونی درست ارزیابی کنی.

بیا و از همین امروز فکر کن نه دایی داشتی، نه پسر دایی و نه شوهر.
    پاک کن شماره اش را
    حذف کن فیس بوکش را
    و ....

یه چند ماه هیچ سراغی ازشون نگیر ببین چطور می شه.
    طلاق هم نمی ده بخاطر مسائل قانونیش هست. می خوان تو بگی طلاق. پس نگو چرا طلاقم نمی ده حتما عاشقمه. بیا بیرون از خیالات .........
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

4. 11 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (جمعه 07 فروردین 94), Kimia7 (شنبه 08 فروردین 94), maryam123 (جمعه 07 فروردین 94), mohi (شنبه 08 فروردین 94), گیسو کمند (شنبه 15 فروردین 94), مهرااد (شنبه 08 فروردین 94), محیا ناز (شنبه 08 فروردین 94), آبی آسمان (جمعه 07 فروردین 94), بارن (جمعه 07 فروردین 94), رویای پر کشیدن (شنبه 08 فروردین 94), سوده 82 (شنبه 08 فروردین 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 مهر 95 [ 15:31]
    سطح
    61
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 220
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    826

تشکرشده 744 در 192 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام Sahar51

میگن زن و شوهر شبیه کش هستند برای اینکه با شتاب بیان سمته هم ، هراز گاهی لازمه از هم فاصله بگیرند

نه اینکه با قهر ، بدخلاقی و یا حرفای بد فاصله بگیری نه اصلا ، جوریکه بزار فکر کنه سرت یه مقدار شلوغ شده و یا متوجه شدی که به تنهایی اختیاج داره ، داری مثلا درکش میکنی

بزار یکم بترسه که داره از دستت میده

یا بمبارانه پیامکت ، پول خواستنات ، زنگ زدنات دیوونش میکنی سحر

خانم mohi یعنی چی بره خونشون حقشو بگیره ؟ خانم رو چه به این کارا ؟ مگه مرده که طرف رو با قفل فرمون دنبال کنه و یقشو بگیره دنباله حقش باشه ؟ پس ظرافته خانم بودنش کجا میره؟ هرچقدر ظریف تر ، با وقار تر ، ریلکس تر عمل کنی اینقد نتیجه میگیری . دعوا و حق گیری و ... خدایی نکرده موقع از هم پاشیدنه کامله زندگی و در دادگاه کاربرد داره
    نه در جذب زندگی

سحر جان یادت باشه مردا از خانم هایی که آویزونن عجز و لابه میکنن خودشونو چسبوندن به مردشون متنفرن

لطفا کمی از شوهرت کنده شو چند روی

حتی یک پیامک هم نده
    باور کن همیشه مهربون بودن هم خوب نیست ، گاهی اوقات لازمه چشم نازک کنی ، لحنت عوض شه ، خم به ابرو بیاری . بگی دارم اذیت میشم با این کارات. ولی هیچوقت با حالته قهر و عصبانی نه ، با سایست زنانه
    فقط چهره عوض کن

همه اینجارو میخونن نمیتونم که کامل بنویسم ......

تو فقط چسبیدی بهش میگی تورو خدا منو دوس داشته باش
    همین نتایج رو میتونی بگیری منتها با روش های دیگه
    ویرایش توسط (آسمانی آبی) : جمعه 07 فروردین 94 در ساعت 15:09

6. 3 کاربر از پست مفید (آسمانی آبی) تشکرکرده اند .

mohi (شنبه 08 فروردین 94), بارن (جمعه 07 فروردین 94), سوده 82 (شنبه 08 فروردین 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    74
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 547 در 219 پست

Array
    بله شما درست ميفرماييد شيدا و اسمان عزيزم

من تمام تلاشمو كردم و خودمو خارو ذليل كردم فقط بخاطر اومدن اين عيد و اينكه بخام بهمه جواب پس بدم خاستم بهر روشي درستش كنم كه كسي قضيه رو نفهمه

ولي ديگه الان اب از سرم گذشته و همه هر فكري كه دلشون خاسته كردن و اهميت هم نميدم چه فكري ميكنن

ديگه باهاش كاري ندارم هر كاري ميلشه بكنه و به كاراي اشتباهش ادامه بده نميدونم چرا فك ميكنم خيلي زود ب سزاي اعمالش ميرسه

فعلا بره با مادرشو خاهراش كه محل بهش نميدن و فقط بخاطر پولش ميخانش خوش باشه

هيچ درخاستي هم ازش ندارم و به اندازه كافي از طرف خانوادم ساپرت ميشم

فقط كاش بتونم خودمو جمع و جور كنمو درسمو بخونم از روبرو شدن با استادم بعد از تعطيلات از همه بيشتر عذاب وجدان دارم

نميخام باهاش وارد جنگ بشم و بحث كنم و حرمت و عزت نفسمو بيارم پايين ولش كردم به امون خدا بذار بلاخره سرش ب سنگ ميخوره

نميدونم نظرم درسته يا نه ولي :

شايد در مورد مرداي عادي كه وارد رابطه با دختراي ديگه نشدن قضيه اينكه كش باشي و ازش فاصله بگيري درست باشه

ولي ايشون كه روزي با يه نفر وارد رابطه ميشن دور شدن احساس ميكنم كارو بدتر بكنه مث اينكه من ٣٠ روز به صوووورت كامل كامل كامل كاري باهاش نداشتم و ايشون نه تنها بسمتم نيومد بلكه فاصلشو خيلي زياد كردو جريح تر شد

ازينكه دوستاي مهربوني مث شما دارم خيلي دلگرم ميشم تو اين روزاي غمگين زندگيم

خدايا هزار مرتبه شكر

8. 5 کاربر از پست مفید Sahar51 تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (جمعه 07 فروردین 94), hafez2014 (جمعه 07 فروردین 94), mohi (شنبه 08 فروردین 94), رویای پر کشیدن (شنبه 08 فروردین 94), شیدا. (جمعه 07 فروردین 94)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    خب اگر سی روز کاری باهاش نداشتی اونم کاری باهات نداشته، به نظرت هنوز هم سر تصمیم ازدواج با شما هست؟
    شاید واقعا دیگه نمی خواد ولی به دلایل قانونی که اگر اقدام از طرف ایشون باشه شرایط مهریه و نفقه و ... سخت می شه براش
    یا اخلاقی (مثلا می خواد دلت نشکنه و خودت سرد بشی و از این مسخره بازیها)
    یا هر دلیل دیگه ای ... بهت مستقیم نمی گه.

ولش کن.
    حتی منتظر مجازات و سر به سنگ خوردنش هم نباش.
    البته می دونم الان در شرایط سختی هستی و باید با یه چیزی خودت را آروم کنی. حتی اگر شده با وعده سر به سنگ خوردنش

امیدوارم فردا نیایی بگی من که کاری باهاش ندارم حرف هم باهاش نمی زنم
    فقط اس ام اس زدم گفتم بیا کتابت خونمون جا مونده ببر !!!!!!!!

شکنجه خاموش
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

10. 8 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

Kimia7 (شنبه 08 فروردین 94), mohi (شنبه 08 فروردین 94), گیسو کمند (شنبه 15 فروردین 94), مهرااد (شنبه 08 فروردین 94), آبی آسمان (جمعه 07 فروردین 94), بارن (جمعه 07 فروردین 94), رویای پر کشیدن (شنبه 08 فروردین 94), سوده 82 (شنبه 08 فروردین 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سحر اصلا بحث طلاق نیست. اون اصلا به فکر جدایی نیست....

فقط داره مجازاتت می کنه. داره کتکت می زنه. از همون کتک هایی که خورده.

از همون کتک هایی که به بچه هاش خواهد زد.

تو مثل یه فوتبالیستی که پرتت کردن وسط بازی واترپلو! خب بلد نیستی بازی کنی دیگه...

نقل قول نوشته اصلی توسط Sahar51 نمایش پست ها
    ميخام اينو بدونم با ادماي عقده اي و كمبود محبتي چطور بايد رفتار كرد
    اینجور آدما قاعده ی خاصی ندارن. بنابراین اصلا رابطه پذیر نیستن. کسیکه ارتباطش با خودش قطع باشه با کس دیگه ای هم نمی تونه ارتباط برقرار کنه.

در هر حال، بهترین گزینه برای اینها، آدمیه که به اندازه کافی تو سری خور باشه.

- - - Updated - - -

اگه می خوای دوباره از عشق شوهرت بهره مند بشی و این کابوس برات تموم بشه، این راهشه:

برو به دست و پاش بیفت و بگو غلط کردم. جمله ی "غلط کردم" رو تکرار کن.

بگو اشتباه کردی که اون یکماه تماس نگرفتی. و باز هم تکرار کن که غلط کردی.

یه چند تا فحش هم به پدر و مادرت بده. البته الان واقعا نیاز نیست اینکارو انجام بدی، از این بابت می گم که باید تمرین کنی. چون تو زندگی لازمت می شه بلد باشی به پدر و مادرت فحش بدی.

=========================

اتفاقی که بین شما افتاده اینه:

تنشی بین شما پیش اومده و در اون شرایط تو باید در دسترس می بودی که به اندازه کافی مجازات و تحقیر بشی. اما تو یه جسارت بزرگ و نابخشودنی به خرج دادی و به اندازه قابل توجهی از دسترس خارج شدی.

و با اینکارت شوهرت احساس حقارت کرده.

حالا باید آدمت کرد. باید بهت یاد داد که چطور زندگی کنی.

==========================

یه نکته مهم در مورد آدم های به قول شما عقده ای و کمبود محبتی اینه که اینها مستعد تحقیر شدن هستن. از چیزهایی تحقیر می شن که تو حتی فکرشم نمی کنی.

و شروع می کنن به له کردن طرف مقابلشون. به کتک زدن در واقع. حالا هر کدوم به یه وسیله و ابزاری.

=====================

نکته مهم اینه که:

ازدواج آدم های بیمار می تونه تداوم داشته باشه و خیلی هم موفق باشه. به شرط اینکه طرف مقابلشون هم بیماری مکمل رو داشته باشه.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

12. 9 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (جمعه 07 فروردین 94), Ar@sh (جمعه 07 فروردین 94), Kimia7 (شنبه 08 فروردین 94), meinoush (پنجشنبه 10 اردیبهشت 94), mohi (شنبه 08 فروردین 94), گیسو کمند (شنبه 15 فروردین 94), مهرااد (شنبه 08 فروردین 94), آبی آسمان (جمعه 07 فروردین 94), شیدا. (جمعه 07 فروردین 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    تاپیکهاتون رو مطالعه کردم و این چند نکته به نظرم رسید:
    1.اولا اینکه این علاقه شما به ایشون (که گاهی با خواندن نظرات بعضی از کاربران این سایت و شاید هم شنیدن نظراتی مشابه، از سوی افرادی در بین اطرافیانتون، به وجودش شک میکنید)، زمینه ای کاملا صحیح داره و از نظر من علاقه ای موجه به حساب میاد. دلیلش هم واجد بودن بسیاری از خصوصیات جذاب و باارزش در همسرتونه که شما با هوش و درایت بالای خودتون اونها رو درک کردید و ارزششون براتون اثبات شدست و این درک در ضمیر ناخودآگاهتون هم حک شده. ولی متاسفانه با بعضی راهنماییهای احساس مدارانه روبرو میشید که این ارزشهای بسیار مهم رو در ایشان نمیبینند و اگر هم ببینند به آن مقدار که لازم است مهم نمیدانند! اما همان ضمیر ناخودآگاهتان باعث شده که صبر پیشه کنین و تلاش بیشتری برای اصلاح رابطتون انجام بدین.
    فقط بعضی از خصوصیات بسیار باارزش ایشان که بنده تنها از نوشته های شما متوجهشون شدم (و قطعا موارد دیگری هم هست که تنها شما متوجهشون هستین) اینهاست:
    خسیس نبودن، عزت نفس مردانه داشتن، مطلقا دست بزن نداشتن، بد دهان نبودن، شم و موفقیت اقتصادی بالا و از همه اینها زیباتر و مهمتر استقلال مطلق عاطفی و مالی از خانواده شان داشتن که حتی پدرشان هم بارها گفته اند که هیچ نفوذی روی تصمیمات ایشان ندارند و ...
    چنین صفاتی در مردان این دوره زمانه هر کدامش کیمیاست و تجمیعشان در یک آقا ارزش کمی ندارد!
    2.من فکر میکنم این غلظت بروز احساسات شما که ما خواننده های تاپیکهاتون مشاهده میکنیم در سطح همین تاپیکها باقی موندن و در نزد همسرتون تنها چیزی که از شما صادر میشود همان دعوتهای منطقی به حل و فصل کردن مشکلاتتان و لزوم تغییر کردن ایشان و خواستن از ایشان برای تعیین تکلیف شما و استفاده از نظر و مشورت بزرگترها و تهدید به اینکه اگر تکلیفتان را معلوم نکنن چه روشی پیش خواهید گرفت و... و خلاصه تمام آن چیزهایی است که نباید باشد. اگر اشتباه میکنم بفرمایید. و اگر درست عرض میکنم ازتون خواهش میکنم با یک مشاور "حتما آقا"ی با تجربه در این مورد
    مشورتی بکنید، حدس میزنم با این کار نتایج خوبی عایدتان خواهد شد.
    3.در این بند بدون کوچکترین ارتباطی با دو بند قبل چند سوال ازتون میکنم. هیج پیشفرضی را هم در مورد این سوالاتم نداشته باشید
    چند باری گفتید که شغل مناسب و پر درامدی دارید. آیا درامد و شرایط کاری شما از همسرتان بالاتر نیست؟
    سوال دوم اینکه آیا کاملا مطمئنید همسرتان از شاغل بودن شما راضی هستند؟
    سوال بعدیم در مورد مدرک تحصیلیتان است. آیا مدرک شما معتبرتر و باارزشتر از همسرتان نیست؟
    و سوال آخر اینکه آیا کاملا مطمئنید که از نظر همسرتان جذابیت ظاهری کافی دارید؟
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"

14. کاربر روبرو از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده است .

mohi (شنبه 08 فروردین 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 خرداد 94 [ 15:56]
    سطح
    26
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 43.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second Class3 months registered
    تشکرها
    235

تشکرشده 155 در 73 پست

Array
    سلام سحرجان عزیزم ما همه مون اینجا نگرانتيم و برات دعا میکنیم که هرچی زودتر مشکلت حل بشه منم باشيدا جون موافقم(نمیدونم این آقایون چرا ايراداي خودشون و نميبينن)شما همه ی راههارو امتحان کردین صبر کردنم حدی داره این آقا اگه میخواست کاری بکنه حداقلش تو این سال جدید یه اقدامی میکرد ولی اینجوری که معلومه ایشون اینجوری راحت ترنوخيلي هم بهشون خوش ميگذره شما این تعطيلاتم تحمل کن بعدازاونم تو قدم اول بشین باخانواده ی خودت یه مشورت حسابی بکن بعدازاونم با مشورت خانواده یک نفر وانتخاب کنین که باتوجه به اینکه شماوهمسرتون فاميلين بقیه خانواده وفاميلتون رو حرفش حساب کنن ومشکلاتتون رو براش توضیح بدین البته کسی که دلسوز باشه وباایما ن و ازش بخاين که باخانواده همسرتون بشینه و صحبت کنه
    حداقلش اینه که بعدازاون شما ازاین بلاتکلیفی و صبر بیخودی راحت ميشين و راحت ترميتونين واسه آینده خودتون تصمیم گیری کنین
    بعدشم عزیز دلم شمابااين همه خانومي وخصوصیات خوبی که از خودتون ميگين(زیبایی شغل مربی تیم.......)نمیدونم ونمييفهمم نگرانيت واسه چیه همسرتون باید ازخداشونم باشه خانومى مثه شما داشته باشن اکثرخانوماى تو این تالاراين مشکلات و حتی ازاينام بدترم داشتن وازجمله خود من ولی الان وقتی می شینم و گذشته مو نگاه میکنم از اون همه نگرانی و بیقراری خودم خندم میگیره
    پس خودتو به هیچ وجه نگران نکن کارا ی روکه لازمه انجام بده بعد از اونم باخيال راحت زندگيتو بکن واز خدا بخاه هرچی که به صلاحته واست رقم بزنه ماهم واست دعا میکنیم

16. 4 کاربر از پست مفید آبی آسمان تشکرکرده اند .

mohi (شنبه 08 فروردین 94), بارن (شنبه 08 فروردین 94), سوده 82 (شنبه 08 فروردین 94), شیدا. (شنبه 08 فروردین 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    74
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 547 در 219 پست

Array
    اميدوارم هيچوقت هيچكس تو موقعيت من قرار نگيره ولي ايكاش يك لحظه خودتونو جاي من بذاريد و ببينيد چه زجريه وقتي ميبينم مادرم داره ذره دره اب ميشه شب تا صب بيداره حالا من سرمو با وايبرو و اينستا و (قبلا درس خوندن ) گرم ميكنم ولي اونا چي پدرمم همينطور

برا همين به هر دري زدم كه دستش بهانه ندم و نتونه ازم ايراد بيخودي بگيره

و ازين ميترسم كه پس فردا چطوري ميخام به اينهمه ادم جواب بدم و اصلاً ديگه توانشو ندارم واقعاً ندارم ...

ميدونم غيرت نداره اقاي راشومون عزيز ابشون متاسفانه برعكس اونچيزي ك خودش فكر ميكنه اصلا زرنگ نيستن و نتونسته رو پاي خودش بايسته و خيلي وقتا من پول بهش دادم

من توي دانشگاه هاي مختلف تدريس ميكنم ولي هيئت علمي نيستمو همه درس خوندنم هم براي اين هدفه

و متاسفانه اصلاً حقوق خوبي ندارم و منم عاشق شغلمم و ازين بابت ناراحت نيستم

خوشبختانه خانواده من وضع مالي خوبي دارنو و من به اسم خودم ملك دارمو غصه اينو نميخورم ولي نميخاستم دستمو جلوي خانوادم دراز كنم و ميخاستم ايشون احساس مسئوليت بكنن ،

بله تحصيلات من از ايشون بالاتر شغلم بالاتر و موقعيت ورزشي و اجتماعي بالاتر

خودش هميشه بخاطر شغل و تحصيلات و موقعيت هاي ديگم جلوي ديگران احساس غرور كرده و بقول خودش كلاس گذاشته

از نظر ظاهر خودش قبلاً خيلي تعريف ميكرد با توجه ب اينكه همه اطافيانو فاميل از ظاهر و تيپو هيكل من پيشش تعريف ميكنن و حتي خيلي مواقع ميگفت توي فاميل از همه بيشتر شانس اورده

پدرم امشب قراره باهاشون حرف بزنن البته اگه بيادو دوباره فرار نكنه بره كاشان

من كه باهاش كاري ندارم

ممنونم ازينكه برام دعا ميكنيد فقط خدا ب پدر و مادرم رحم كنه

احساس ميكنم ديگه دوسش ندارم و ايشون تو يه رابطه عاطفي شديد قرار داره و نميخاد اصلاً به وجود من فكر بكنه

18. 7 کاربر از پست مفید Sahar51 تشکرکرده اند .

maryam123 (شنبه 08 فروردین 94), mohi (شنبه 08 فروردین 94), آبی آسمان (شنبه 08 فروردین 94), بارن (یکشنبه 09 فروردین 94), رویای پر کشیدن (شنبه 08 فروردین 94), سوده 82 (شنبه 08 فروردین 94), شیدا. (شنبه 08 فروردین 94)

صفحه 5 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)