سلام کیانا جان
بعضی وقت ها تعجب می کنم, تاسف میخورم از این افکار حاکم بر جامعه ایران ! از اینکه هنوز کسانی هستند که فکر میکنند چون مرد هستند حق دارند سیلی به گوش زن بزنند ! که تو گونی بپیچند ! اون رو موجودی فاقد شعور بدونند که باید برای تمام ابعاد زندگیش تصمیم گرفته بشه ! عرش غیرت مرد رو بلند بدونند و عرش انسانیت و اخلاقش مهم نباشه ! صميميت و رضايت زناشويي رو یک رابطه یک طرفه و صرفآ حق مرد بدونند ! گاهی فکر میکنم که پیغمبر دیگری برای اینهمه گمراهی باید ظهور کنه !
کیانا جان اینکه هر روز و هر لحظه باید نجابت و شرافتت رو به همسرت اثبات کنی نشانه بیماری یک رابطه است.در روابط اینچنینی چیزی اتفاق میافته به نام دلزدگی زناشویی ! دلزده ها قبل از هر چیز احساس آزردگی می کنند. آنها حس می کنند در زندگی مشترک اذیت می شوند.گاهی این ناامیدی و اندوه آنان را به وادی افسردگی می کشاند. آنها احساس می کنند زندگی پوچ و بی معنایی دارند. حس می کنند کسی را در زندگی ندارند که از آنها حمایت عاطفی کند.
من فکر میکنم که همسرتون هم به نوع خودش داره اذیت میشه چون دچار وسواس فکری شده! این وسواس های فکری هم باعث آزار شما میشه و هم خودش ! پزشکان معتقد هستند که هر چیزی که از حالت نرمال خارج بشه بیماری محسوب میشه . حالا این بیماری میتونه نشانه های فیزیکی داشته باشه مثل تب کردن و هم میتونه علایم خاصی نداشته باشه و صرفا روحی و روانی باشه. این عدم تعادل روحی میتونه برای شخص به غیرت تعبیر بشه ! چنین شخصی تلاشی هم برای بهبودش نمیکنه چون اون رو کاملا طبیعی میدونه !
بهتره با یک مشاور خوب در این زمینه مشورت کنی چون این مشکل میتونه حاد تر و حاد تر بشه و یا خدای نکرده باعث آسیبهای روحی فراوانی به خودت بشه ! اگر همسرت قبول میکنه به یک مشاور حضوری مراجعه کن !

شما اخه یکی نبود بگه چطوری من می تونم به اون که کلاه سرش شماره بدم منمگفتم نه فقط عذر خواهی کردم که ادامه نده سرم انداخت

علاقه مندی ها (Bookmarks)