به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 58
    عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 تیر 05 [ 02:22]
    سطح
    68
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 205
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    597

تشکرشده 274 در 108 پست

Array
    آقای پارسا سلام.

سن شما و خانومتون رو کاش میگفتید اما بهر حال چیزی که مشخصه:
    پیداست که شما بسیار متعهد به اصول و احساساتی
    و خانومتون بسیار نادون و خطاکارند

پیداست ایشون خوشیهای موقتی برای خودش فراهم کرده و قدر شمارو ندونسته و از وضعیت شما سو استفاده کرده. طبیعیه خوشیهای ایشون پایدار نیست و دیر یا زود سرش به سنگ میخوره و قصد برگشت به شما میکنه اما چون تجربیات و لذتهای نادرست رو تجربه کرده از شما هم نمیتونه لذت ببره.

معمولا اینجور افراد ( خانوم شما ) گاها در محضر قاضی خودشونو نشون میدن و قاضی ها هم تجربشون کم نیست. سربی گناه هم معمولا زیر دار نمیره. بنابراین تمام سعی رو بکنید تا دندون لق و سیاهی رو از زندگی خودتون پاک کنید چون مطمئنم اگه الان پاک نکنید ایشون به شما بر میگرده و رس شمارو خواهد کشید. هیچی هم نشه عمر و روح شمارو تباح میکنه.

با توجه به احساساتی بودن شما و احتمال خام کردن شما توسط ایشون پیشنهاد میکنم تمام تلاشتون رو بکنید برای جدایی و جدایی هم مطلق باشه نه اینکه اسمتون تو شناسنامش باشه و ازین حرفا. ایشون از این حرفی که زدن قصد سو استفاده و ایجاد آزادی برای خودشون دارن. منظورم همون حرفیه که گفتن اسم شوهرم تو شناسنامم باشه. در اصل برای خودش آزادی میخواد و وقتی دوراشو زد برای پشتیبانی مالی میاد سراغتون. من تجربه دارم و این افرادو خوب میشناسم. ایشون مقاصدی دارن که همشو اینجا نمیشه گفت که افراد سو استفاده گر اگر احیانا اینجا برسن یاد نگیرن. بنابراین دقت کافی رو داشته باشید.

با تمام احساساتی بودنتون از روی حرفای روز دادگاهتون مشخصه عاقل هستید. پس جای امیدواری هست. احساس رو کنار و کار رو یکسره کنید.

سعی کنید توافقی تمومش کنید و اگر گفت میخواد برگرده و ازین حرفا بدونید بهش یاد دادن. با کم کردن میزان اقساط مهریه و پیش اون و و فشارهای دیگه سعی رو بر این بزارید که بیان برای اتمام کار با آسیب کمتر به شما. منظورم آسیب مالیه چون طبق اظهارات شما فهمیدم ایشون حسابی از شما پول کشیدن بیرون و شما هم خودتون رو وا دادید بهشون. برای ایشون بقدر کافی قبلا خرج کردید. عروسی و مراسم و ... بطور سنگین و در زندگی تفریحات و شامهای مجلل .... و ...
    ایشون آینده و احساس شمارو به بازی و بی ارزشی گرفته و به احتمال قوی در روابط دیگه ای بسر برده و یا میبره. خیانتشون کاملا قابل لمسه.

پس بنابراین بهتره زیر فشار مالی نرید و بتونید برای شروع زندگی جدیدتون انرژی داشته باشید. ( بعد از گذشت یک مدت )
    توجه داشته باشید ایشون قابل اعتماد نیستند.

و اما شما چوب انتخواب نادرستتون و کنار گذاشتن خانواده و مادرتون رو میخورید. بنابراین دل مادرتون رو نشکنید و دست ایشون رو با خیال راحت ببوسید و بیشتر بهش سر بزنید ( چرا در پنج سال زیر 10 بار بهش فقط سر زدید؟ اون مادره و حق داره به گردنتون و احساس داره . بی انصاف نباشید )
    بنابراین بدون هیچ ترسی و چیزی رابطتتون رو با مادرتون و خانوادتون ترمیم کنید و از پشتیبانی عاطفی اونا بعد از مدتی بهره مند بشید.

ایمان شما هم بسیار قابل تحسین و کار ساز خواهد بود.
    نکته اینکه تنها نیستید و خیلیا مثل شما گرفتارن. من روزهای مثل شمارو گذروندم و درکتون میکنم.
    باید این شکست رو پذیرفته و ازش تجربه کسب کنید و با تجربتون فردای بهتر رو بسازید.

توکل به خدا
    موفق و خوشبخت باشید.
    ویرایش توسط Quality : چهارشنبه 19 شهریور 93 در ساعت 02:16

2. 2 کاربر از پست مفید Quality تشکرکرده اند .

parsa1400 (چهارشنبه 19 شهریور 93), اثر راشومون (چهارشنبه 19 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 اسفند 93 [ 16:58]
    سطح
    29
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    88

تشکرشده 496 در 145 پست

Array
    وای آقا پارسا خیلی خوشحال شدم!
    من نمی دونم چرا بعضی از آدما انگار یه پرده ای جلو چشمشونه و نمی تونن واقعیت رو ببینن؟
    خانم شما مهربونی و خوبی و پاکی شما رو ندید. خودشو از یه زندگی بی دغدغه و آروم محروم کرد و انداخت تو چاه انتظار واسه مهریه و این چیزا. آدم پول پرست!
    البته من مطمئنم هردوتون مشکلاتی داشتین که زندگیتون به اینجا کشیده شده ولی اگه خانمتون شرط آخرتون رو قبول میکرد میتونست دوباره یه زندگی رو از نوشروع کنه.
    به هرحال خوشحالم که واسه شما به خیر گذشت.
    من مطمئنم تا بیای بفهمی چی شده، بابا میشی. امیدوارم همون 1400 که تو اسمت هم هست بچت تو بغلت باشه.
    و باز امیدوارم بچه ی اولت دختر باشه تا مثل شوهر من دیگه از عشقش نتونی حتی یه لحظه هم غمگین باشی یا به گذشته ات فکر کنی.

درضمن دقت کردی که از اول تاپیکت تا حالا چقدر (یعنی خیلی خیلی خیلی زیاد) قلمت خوب شده؟ این مشکل این فایده رو هم برات داشت. تایپت خوب شد :)

4. 2 کاربر از پست مفید مو فرفری تشکرکرده اند .

parsa1400 (چهارشنبه 19 شهریور 93), تیام (چهارشنبه 19 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    آقای پارسارفتارتون عالی بود
    تبریک میگم بهتون به خاطراین همه تغییرات مثبت
    خانمتون قصدبرگشت داره...شک نکنید...من مطمنم...فراموشش نکن اماخودت روهم زیاددرگیرنکن..
    حواست هم به رفتارش باشه...یعنی یه جورایی زیرنظرش داشته باش..محسوس...
    موفق باشید.
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

6. 4 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

parsa1400 (چهارشنبه 19 شهریور 93), آرام دل (چهارشنبه 19 شهریور 93), تیام (چهارشنبه 19 شهریور 93), سرگشته دوست (یکشنبه 23 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام
    از همتون ممنونم
    بانو پاییز دیگه این قلب شکستمو جرات ندارم بدم به دستش حتی تا آخر عمر تازه من از مشاوره های اعضای تالار و مدیران خودمو پیدا کردم ارزش خودمو پیدا کردم عیبای خودمو دیدم
    با خوندن مشکلات اعضای تالار رفتارهای خودمو اصلاح کردم احساسات خودمو کنترل کردم . از خود شما درسهایی گرفتم
    بانو خودت میدونی من برا برگشتش برا نبودنش چه دردی کشیدم دعاکن بره این دختر وصله ما نبود ایمان نداشت صفربود 4تا ماه رمضونو تنها سحری خوردم بیشترشم نخوردم فکرشو میکنم گریم میگیره . یه اسمس تو این مدت نداد اسمسای من بالای 2هزارتاشده . میشه باورم نمیشه چه قلب سنگی داره . درست نیست بگم ولی همین بانو آرام خودمون یا بقیه با وجودیکه همسرش دست روش بلند کرده برا همسرش دلتنگ شده هرروز داره گریه میکنه بیشتر عاشقش شده تحمل دوریشو نداره
    همسرم منو برا پول میخواست حتی بهم گفت همسایه هم شاهد بود

آقای Quality خیلی ممنون برادر از اینکه چنین تجربه ای داشتی متاسفم ممنون که بیشتر تاپیکمو خونده بودی من 33 و همسرم که برام مرده 26 سالشه
    چشم . من از بعد ماه رمضون دلم از مهرش شستم اون ارزش قلب پاکمو نداشت. خیلی بهم آسیب زد بیماری قلبیم که هنوز خانوادم نمیدونن بماند که خدا رو شکر تحت نظر دکترای بیمارستان میلاد و مطب خصوصی و از همه مهمتر روحیمو که خیلی داغون بود بالا بردم من شکست سنگینی خوردم ولی اشتباهات خودمو در این شکست قبول کردم مدیر کمک زیادی کرد

برادرم اون قسمت که من به مادرم تو این 5 سال 10 بار سرزدم اشتباه متوجه شدی مادرم 10 بار بیشتر خونه ام نیومده ولی من هر هفته مادرمو دیدم و تا آخر عمر دست بوسش هستم من ایشونو با هورریان بهشتی هم عوض نمیکنم تازه ایشون خیلی از این اتفاق ناراحت شدن و برام دعا کردن

درسته خیلی خودمو وا داده بودم شاید باورت نشه من از خودم برا همسرم گذشته بودم و تو زندگی ذره ای براش کم نذاشتم ولی در آخر این بود جوابم
    خوبی که از حد بگذرد نادان خیال باطل کند . من برا طلاق تلاشمو شروع کردم . اگرم برگرده برام ارزشی نداره خودشم دیروز فهمید .هرچند انقدر مغرور و پل خراب کرده که راهی برا برگشت نداره .

موفر فری عزیز ممنون
    ولی یه چیزی بگم من حتی با نگاه به همسرم خیانت نکردم چه قبلش چه امروز که نیست . پامو هم کج نذاشتم به هیچ وجه لج بازی نکردم صبحی رو یاد ندارم که بدون بوسه ترکش کرده باشم . مشکل من محبت بیش از حد بود اگرم جایی باهاش برخورد کردم به خاطر گناه خودش بود و گذشت من . کدوم مردی میبخشه من ساده بودم یا از عاشقی کور بودم کور

بانو من تمام اتفاقات زندگیمو خالصانه نوشتم و شاهد بر من قرآن مهریمونه و خدای بالاسر مون .

.... تا روزیکه اسمش تو شناسنامه منه من آرامش واقعی حس نخواهم کرد این اول راه بود به قول بانو پاییز شاید برگرده ولی مدیر گفته تحت نظر شدید مشاوره . و البته بدون هیچ شرطی . که سخترین راه میتونه باشه . ولی من هرگز بهش اطمینان ندارم . و راه گذشته رو تکرار نخواهم کرد و میدونم بر نمیگرده

من ........... نیستم من پارسا هستم من عوض شدم

بانو موفرفری بله نه تنها تایپم بهتر شده غلط املایی هام هم بهتر شده البته بلدما دیکته ام خیلی خوب بوده ولی من مطالعاتم خیلی کم بود و چند سالی بود فاصله داشتم حدود ده سال

بازم محتاج دعام و دعاتون میکنم .

بانوسما چون اسمم رنگ باخته من پیغامهای شما رو دریافت نمیکنم ولی یه تاپیک بزن چون وضعیت آمار پیغام های خصوصیم
    خوب نیست .البته خدارو شکر اوضام روبه راهه چند روز دیگه شارژ کنم تا شب عید برم و بعدشم که مدیر عیدی میده

هرچند وظیفه ما هم هست در عیدیها به مدیر کمک کنیم و کادو هارو براش کادو کنیم اگر مارو لایق بدونن
    بدرود
    ویرایش توسط parsa1400 : چهارشنبه 19 شهریور 93 در ساعت 22:15

8. 4 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

Eram (پنجشنبه 20 شهریور 93), paiize (پنجشنبه 20 شهریور 93), sama_t (چهارشنبه 19 شهریور 93), تیام (پنجشنبه 20 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    درسته هنوز بچه ام و هیچ وقت تو شرایط شما نبودم ولی درکتون میکنم که ناراحتید. احساس میکنم هنوزم براتون سخته طلاق و جدایی از این خانوم. هنوزم دارید ازش گله میکنید.

یه روزی اونم تو فکر شما بوده و شما رو هم دوست داشته ولی به مرور زمان این علاقه از بین رفته و به اینجا رسیده که شما رو برابر پول میبینه.

شما هم هنوز زمان میبره که فراموشش کنید. واقعا عشق و علاقه چه بلایی سر آدم میاره که اینجوری با این همه بدی طرف آدم بازم پاش وامیسه.

اگه واقعا برگرده چیکار میکنید؟ می بخشینش؟ آخه ...

10. کاربر روبرو از پست مفید تیام تشکرکرده است .

parsa1400 (جمعه 21 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    93
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط تیام نمایش پست ها
    درسته هنوز بچه ام و هیچ وقت تو شرایط شما نبودم ولی درکتون میکنم که ناراحتید. احساس میکنم هنوزم براتون سخته طلاق و جدایی از این خانوم. هنوزم دارید ازش گله میکنید.

یه روزی اونم تو فکر شما بوده و شما رو هم دوست داشته ولی به مرور زمان این علاقه از بین رفته و به اینجا رسیده که شما رو برابر پول میبینه.

شما هم هنوز زمان میبره که فراموشش کنید. واقعا عشق و علاقه چه بلایی سر آدم میاره که اینجوری با این همه بدی طرف آدم بازم پاش وامیسه.

اگه واقعا برگرده چیکار میکنید؟ می بخشینش؟ آخه ...

تیام جان سلام

بله درسته واقعا برام سخته ولی تیام جان عشق من یه طرفه شده ذره ای مهر تو دل همسرم نیست و خانمم تمام خوبی های منو فراموش کرده . خیلی چیزارو که اگه فرصت بشه بگم پای هرکدومش اشکت در میاد نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی یه چیزی بگم من اصلا بدی بلد نیستم نمیتونم بد باشم نمیتونم جنس ناجور باشم .

همسر من خیلی وقت بود منو برا پول میخواست و من پول های زیادی به حسابش زدم برا همینم فکر کنم برا نفقه اقدام نکرد البته شاید اقدام کنه هرچند کمی دیر شده و ایشون ناشزه شده یعنی در تمکین محکوم شده .و نفقه نداره .

تیام جان این جور بلاهارو خدا قسمت کافر نکنه . من روز به روز به عشقم افزودم در حالیکه ایشون کم میکرد . من واقعا عاشقش بودم . شما نبودی خیلی حالم بد بود خیلی درد شدیدی رو پشت سر گذاشتم . با وجود مرد بودنم و آزادیهای جامعه برا مردها من لطمه شدیدی خوردم و اشکام تا 3 ماه بند نمیاومد . خواب نداشتم فکرشو که میکنم حالم بد میشه اگه زنم میمرد انقدر عذاب نمیکشیدم که منو ترک کرد . آبروم برد به خانوادم لطمه زد زحمت 10 سال کار کردنمو تو یه حرکت از بین برد

نمیدونم چند ماه به برگشت فکر نمیکنم و البته خیلی هم راحتم از لحاظ مدیر مشکل ایشون حاد و برگشت ناپذیر و با شرایط موجود جدایی بهترین راهه

اگه برگرده .فکر نمیکنم به قول دوستان هدفش زندگی باشه شاید برا پول برگرده شاید برا آزار من تا کاری کنه من ایشون با مهریه طلاق بدم . یعنی هم طلاق بگیره هم تا آخر عمر مهریه

اعتراف میکنم دستم میلرزه اعتراف میکنم اسم برگشت که میاد دلم و آینه چشمام میلرزه و خودم معناشو میفهمم .
    ولی تمرین کردم جلو خودمو بگیرم و احساسی قدم بر ندارم

برگشت به من اونم تو این شرایط که بی اعتمادی و دلسنگی مطلق حکم فرماست . باید با توبه واقعی همراه باشه باشکست قلبی واقعی نمیگم بیاد به پام بیفته نه . ولی باید به گناهانش اعتراف کنه و بابت تک تکشون عذر خواهی کنه

درسته کسانی رو داریم که طلاق گرفتن و دوباره به هم رجوع کردن ولی من مطمعا هستم تو رفتن پل های پشت سرشونو خراب نکردن ولی همسر من تمام پل ها و حریم های کوچکتری بزرگتری و خانوادگی پاره کرده و غرورش اجازه نمیده تا برگرده

من قبلا بخشیدمش و از خدا خواستم به راه راست هدایتش کنه ولی ایشون از دروازه های ششم جهنم عبور کردن . ولی خب

من کینه ای نیستم ولی خب دلم جاهایی عمیق شکسته و نفرین کردم و این نفرینها امروز به آسمان رسیده و از دست من خارج شده و من قضاوت و پاداش و جزا رو به خدا و امام زمان واگذار کردم .

اگه برگشتش از رو پشیمونی باشه بدون هیچ شرطی و قبول مشاوره و اشتباهاتش بنده چادر سفید عروسیشو برا دومین بار رو سرش میکشم و تمام گناهانشو فراموش میکنم واونو همونطور که پسندیدم دوباره باهمون نگاه میپسندم و در این راه کمکش هم خواهم کرد و زندگیمو از نو با نگاهی نو خواهم ساخت . که البته قبول دارم سخت خواهد بود بخصوص بحث اطمینان

ولی شک ندارم برگشتی تو کار نیست خیلی بعید ازش .

ممنون .

12. 2 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

نیکا 55 (جمعه 09 آبان 93), شیدا. (شنبه 22 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 اسفند 93 [ 16:58]
    سطح
    29
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    88

تشکرشده 496 در 145 پست

Array
    مردی به مهربونی و عاطفه شما من که تا حالا ندیدم. البته شایدم چون آقایون احساساتشون رو بروز نمیدن و ما اینجا احساسات آقایون رو میخونیم اینجوریه.
    من منظورم از اینکه گفتم هر دو طرف اشتباه میکنن که زندگیشون میپاشه منظورم بد بودن شما نبود. "اصلاً". منظورِ من خوب بودن بیش از اندازه شما بود. خوبی هم اگر زیاد باشه یا به آدم نادرست برسه، بد میشه دیگه!. منظور من این بود.
    وگرنه من فهمیدم که شما ذاتتون خوبه و بدی تو شما جایی نداره.
    ایشالا موفق باشی. ایشالا نره از این ور و اون ور حقه ی جدید یاد بگیره و بیاد اعصاب شما رو خُرد کنه.
    تو مسیر درستی، شک نکن.
    وقتی گفتی اگه بخواد واقعاً برگرده چشممو رو همه چی میبندم، راستش خودمو جای شما گذاشتم، بهتره نتیجش رو نگم ولی خیلی آقایی. مراماً میگم.
    خدا به دل پاکت یکی که ارزشتو درک کنه قسمت کنه. ایشااااااالللللااااااااا

14. 3 کاربر از پست مفید مو فرفری تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 24 شهریور 93), parsa1400 (شنبه 22 شهریور 93), شیدا. (دوشنبه 24 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    .

.

سلام. به به!!!! آقای پارسای ما رو باش!!!! هر دم از این باغ بری میرسد!!!!

دست گلتون درد نکنه!!!
    آقا پارسااااا!!! 1400 ساله تون هم بشه بازم قرار نیست بزرگ بشید دیگه!!!؟؟؟؟!!!!! آدم دو تا دوست مثل شما داشته باشه باید دق کنه عایا یعنی چی اون وقت اگه برگرده ؟؟؟؟؟

نکنه سرتون رو جایی کوبیدید که به این راحتی بخشیدمو به خدا واگذار کردم و تموم!!!!!

میدونید من شما رو چی میبینم؟؟؟ برخلاف اون چیزی که شما فرض میکنید که مهربونید شما اصلا هم مهربون نیستید. این چه وضعشه؟؟؟؟؟!!!! وابسته اید. وا.... بس.... ته!!!

ببخشیدا اونوقت بفرمایید یکی باید چه جوری حالتون رو بگیره اونوقت بفهمید ؟؟؟؟ میشه بگید به من همسر گلتون!!! عزیز تر از جونتون!! باید چه بلای دیگه ای سر شما می آورد؟؟؟؟!!!!

واقعا دارم جدی میپرسم.

راستشو بگید نکنه چیز خورتون کرده ؟؟؟؟

اصلا میشه یکم از بچگیتون بگید. کجا این جوری عاشق پیشه بزرگ شدید جناب حضرت آقا ؟؟؟؟

این همه مدیر همدردی به شما توضیح داده حالا چی شد دوباره برگشتین سر خونه اول؟؟؟؟؟

ای واااااااااااااااااااااااا اااااااای

جدی باش آقا پارسا جدی باش. جدی! جدی! جدی! باش ...باش... باش!!!!

من نمیگم برنگرده من نمیگم دوستش نداشته باشید من نمیگم اگه برگشت جفت پا برید تو دهنش و نبخشید و انتقام و اینا من میگم چی میشه یکم محض رضای خدا منطق داشته باشید.

با منطق برید جلو. الان فرصت خوبیه واسه مرور خاطرات و تمرین رفتار درست.

الان دیگه نمیشه برگشت به عقب ولی آیا نمیشه آینده رو ساخت ؟؟؟

من از اینکه بگم مگه زن قحطیه و شما مردی و فرصت داری خوشم نمیاد!!! ولی زن که قحطی نیست و شما هم مردی.

میدونم هیچ کس این خانم نمیشه ولی .... از کجا مطمئنید هیچ کس بهتر از این خانوم نمیشه؟؟؟ مگه خودتون نمیگید مریضه آخه؟؟؟

آقا برو زن بگیر به خدا اونقدر دختر خوب هست!!! برادر من 100 تا سکه رو قسطی بده بهش بقیه رو رضایت بگیر نمیده؟ همه رو میخواد یا چیه قضیه اصلا!!! من نمیدونم این خانوم دقیقا چی

میخواد!!! الان تو دادگاه گفت 100 تا بده بقیه رو نمیخوام یا دوباره میتونه بگه بقیه رم میخوام؟

البته الان که پاتون گیر مهریه اس با خانموتون مهربون تر برخورد کنید . شاید رضایت داد و بی خیال شد.فک کن یه درصد رضایت بده!!!

منم حالم بده!!!! برگشتم سر خونه اولم. میخوام تایپیک بزنم دوباره. اصلا درست بشو نیست اوضام!!!

16. 3 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 24 شهریور 93), parsa1400 (یکشنبه 23 شهریور 93), اثر راشومون (یکشنبه 23 شهریور 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    آقا پارسا
    میشه به من بی نوا کمک کنین و راهنماییم کنین؟
    مردا دوست دارن رنج بکشن؟ وقتی زنی رنجشون بده بیشتر اون زن رو دوست دارن؟؟؟
    واسه چی اینطوریه؟
    تاپیکایی هم دیدم زنه پدر مرده رو دراورده بازم دوست داشتنیه از نظر مرد
    چرا؟
    یکی به منم بگه
    این خانما چی دارن که انقدر دوست داشتنی هستن؟؟
    بدونم ببینم اکه بتونم منم داشته باشم!!!

راستی این سوالیه که برام پیش اومده
    اینکه برگردین پیش هم یا نه به من ربطی نداره
    فقط لطفا حتما تحت نظر مشاور خیلی خوب باشین اگه واقعا دوست دارین به برگشتن
    نمی دونم واقعا
    چرا دوستش دارین؟؟

اقایون راهنمایی نمی کنین؟

18. 4 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 24 شهریور 93), parsa1400 (یکشنبه 23 شهریور 93), اثر راشومون (یکشنبه 23 شهریور 93), شیدا. (دوشنبه 24 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    93
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    واااااااااااااای دلم خدا مردم اشکم در آوردی . کم پیش اومده انقدر بخندم . خدا نصفت کنه تیام

سلام. به به!!!! آقای پارسای ما رو باش!!!! هر دم از این باغ بری میرسد!!!! سلام . آرنولد مارو باش چه خوش خیاله . برارسیدن به باغ پارسا پل لازمه که خوشبختانه همسرم همشو خراب کرده . و تو خرابه ها مشغول لاین چت و به فکر دور شدن من نیست .

دست گلتون درد نکنه!!!
    آقا پارسااااا!!! 1400 ساله تون هم بشه بازم قرار نیست بزرگ بشید دیگه!!!؟؟؟؟!!!!! آدم دو تا دوست مثل شما داشته باشه باید دق کنه عایا یعنی چی اون وقت اگه برگرده ؟؟؟؟؟ نه من دیگه بچه نیستم خودت گفتی بچه نبودم عاشق بودم .

نکنه سرتون رو جایی کوبیدید که به این راحتی بخشیدمو به خدا واگذار کردم و تموم!!!!! سرم نمیدونم شاید خورده شایدم کامل تر شده بزرگتر شده . این بخشش برا شب احیاء 23 بود اونم به نصیحت یکی از مهربان ترین بانوان تالار . من تمام بدیهاشو واگذار کردم به خدا و از دل خودم شستم . خدا خودش میدونه چطوری جواب اشکها و دلشکستی های منو بگیره و برا من جبران کنه .
    اصلا شاید همه اینا یه آزمایش بوده تا خدا منو محک بزنه واینکه به بزرگیش شک میکنم یانه؟ بهش کافر میشم یانه؟
    اصلا از کجا معلوم آینده چیه؟ شاید یکی سخت مشغول دعا برا داشتن یه همسر مهربونه کسی که بینهایت دوسش داشته باشه . وبراش بمیره . الله اعلم .

میدونید من شما رو چی میبینم؟؟؟ برخلاف اون چیزی که شما فرض میکنید که مهربونید شما اصلا هم مهربون نیستید. این چه وضعشه؟؟؟؟؟!!!! وابسته اید. وا.... بس.... ته!!! تا شما از مهربونی چه برداشتی داشته باشی فکر نمیکنم چون چند ماهی هست راحت میخوابم خوابای خوب میبینم . درسته ته دلم یاد همسر مرحومم می افتم ولی با توقف افکار و مهارت های دیگه داخل تالار این افکار از خودم دور میکنم . اگه روزای اول منو میدیدی چی میگفتی من اردیبهشت امام رضا بودم یک روزشو کامل تو اورژانس تحت نظر بودم اونم تنها .

ببخشیدا اونوقت بفرمایید یکی باید چه جوری حالتون رو بگیره اونوقت بفهمید ؟؟؟؟ میشه بگید به من همسر گلتون!!! عزیز تر از جونتون!! باید چه بلای دیگه ای سر شما می آورد؟؟؟؟!!!! این دردناکترین واقعه زندگیم تا این لحظه بوده و به بدترین حالت در خود شکسته شدم و طراوت جوانی خودمو از دست دادم رنگ موهامو باختم . . ایشون همسر گلم بود عزیزتر از جونم بود
    حالا نیست

واقعا دارم جدی میپرسم. منم جدی میگم

راستشو بگید نکنه چیز خورتون کرده ؟؟؟؟ شاید. واقعا جدی به این سوالت شک هم دارم . تو دامیکه قبل ازدواج برام پهن کرده بود خوراکی هم بود .

اصلا میشه یکم از بچگیتون بگید. کجا این جوری عاشق پیشه بزرگ شدید جناب حضرت آقا ؟؟؟؟ خب از کجا بگم وقتی 3سالم بود تا 6 سالگی خاله بازی میکردم. هر چند خونمون وسط تهران بود ولی خیلی خلوت بود مثل الان نبود .
    چند چیز مهم بوده یکیش رابطه های سالم ده 60 بود یکی دیگش برنامه های کودک ده 60 میتونه باشه که سرشار از مهربونی خوب بودنه .و من آدم بده نیستم .

این همه مدیر همدردی به شما توضیح داده حالا چی شد دوباره برگشتین سر خونه اول؟؟؟؟؟ مدیر همدردی من از وقتی که برام گذاشته یه دنیا ممنونم و تمام نوشته هاشو خط به خط خوندم و درس گرفتم . من به خونه اول برنمیگردم

ای واااااااااااااااااااااااا اااااااای

جدی باش آقا پارسا جدی باش. جدی! جدی! جدی! باش ...باش... باش!!!!خونسرد باش گریه هم نکن من جدیم از نگرانیت ممنون

من نمیگم برنگرده من نمیگم دوستش نداشته باشید من نمیگم اگه برگشت جفت پا برید تو دهنش و نبخشید و انتقام و اینا من میگم چی میشه یکم محض رضای خدا منطق داشته باشید.دارم .

با منطق برید جلو. الان فرصت خوبیه واسه مرور خاطرات و تمرین رفتار درست.

الان دیگه نمیشه برگشت به عقب ولی آیا نمیشه آینده رو ساخت ؟؟؟ چرا میشه . خیلی هم بهتر حتما خواهم ساخت

من از اینکه بگم مگه زن قحطیه و شما مردی و فرصت داری خوشم نمیاد!!! ولی زن که قحطی نیست و شما هم مردی.

میدونم هیچ کس این خانم نمیشه ولی .... از کجا مطمئنید هیچ کس بهتر از این خانوم نمیشه؟؟؟ مگه خودتون نمیگید مریضه آخه؟؟؟ زن زیاده ولی زن خوب و مهربونیکه قدر قلب ترک خوده منو درک کنه و بتونه اونو ترمیم کنه کمه زنیکه شوهرشو برا پول نخواد برا دهن مردم نخواد برا دوستاش و فامیلش نخواد منو برا خودم بخواد . باید بپذیرم و تا حد زیادی پذیرفتم

آقا برو زن بگیر به خدا اونقدر دختر خوب هست!!! برادر من 100 تا سکه رو قسطی بده بهش بقیه رو رضایت بگیر نمیده؟ همه رو میخواد یا چیه قضیه اصلا!!! من نمیدونم این خانوم دقیقا چی

میخواد!!! الان تو دادگاه گفت 100 تا بده بقیه رو نمیخوام یا دوباره میتونه بگه بقیه رم میخوام؟
    تیام جان من پیشنهاد شما رو گفتم از طریق فامیلش و اطرافیانم و خودم تو دادگاه دوباره بهش پیشنهاد پول دادم . ولی میگه طلاق نمیخوام تا آخر عمر و ابراز کرد بقیشم میذارم اجرا وشما آزادی . فکر کنم با خودش خیالش راحته که من دوسش دارم و هرگز ازدواج نمیکنم بذار نامه ازدواج مجدد بره در خونشون بفهمه اقساط و پول پیش در حد انتضارش نیست . اونوقت حساب کار میاد دستش . انشالله که دست از سرم برمیداره
    البته الان که پاتون گیر مهریه اس با خانموتون مهربون تر برخورد کنید . شاید رضایت داد و بی خیال شد.فک کن یه درصد رضایت بده!!! اگه منظورت رضایت به طلاقه به همه شیرینی میدم .

تیام همسرم میتونه برگرده ومن نمیتونم مانعش بشم ولی تا آخر عمر بهش اطمینان ندارم و من پارسای قبل براش نخواهم بود . خودشم فهمیده برا همین برنمیگرده .شک ندارم اگه برگرده نقشه داره . برگرده اونم بدون شرطایی که خودش برام گذاشته . محاله یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
    خدارو چه دیدی یهو دیدی تا برگرده من ازدواج کردم اونوقت میخواد چیکار کنه . مجبور تورشو جمع کنه بره چون تحمل خوشبختی منو نداره . تو دادگاه بهش نخندیدم التماسش نکردم داشت میمرد . اگه حکم خوبی برام بیا زودتر از اونیکه فکرشو بکنه خودمو جمع میکنم .

منم حالم بده!!!! برگشتم سر خونه اولم. میخوام تایپیک بزنم دوباره. اصلا درست بشو نیست اوضام!!![/quote]

ممنون از دلسوزی شما لطف کن تاپیک نزن و به خودت فشار نیار با خوندن پست های بچه ها برا خودت ناراحتی درست نکن . اوضاع درست میشه . کارت چیشد ؟ تیام ازت میخوام کمی تلاش کنی و ایمان داشته باشی .
    شادباشی بدرود
    ویرایش توسط parsa1400 : یکشنبه 23 شهریور 93 در ساعت 21:44

20. 4 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 24 شهریور 93), نیکا 55 (جمعه 09 آبان 93), آرام دل (دوشنبه 24 شهریور 93), تیام (یکشنبه 23 شهریور 93)

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)